Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-τετάρτη-15-φε-498298

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό και ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνουν σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα όσους ή όσες στο πίσω μέρος του μυαλού τους απεργάζονται κάποια «σκοτεινά» σχέδια. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά με τον Πλούτωνα να επηρεάζει τις εξελίξεις, είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Μπορεί βέβαια να επωφεληθείς κι εσύ από μυστικές διεργασίες να θυμάσαι όμως ότι «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά»! Παράλληλα ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα… απογοητευτείς! Αντίθετα, η μοναχικότητα σε «συμφέρει», αφού απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα σου αποκαλύψει με… εμφατικό τρόπο κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου, κάτι μάλιστα που ενδέχεται να έχει και νομικές συνέπειες. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να σε ταλαιπωρήσει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά

Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε… πονηρές δοκιμασίες, ώστε «να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές». Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα αλλά και κρυφά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά ωστόσο καλό είναι να έχεις τον νου σου και για «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα, ιδιαίτερα αν έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως μάλιστα πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, να «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους άλλους.
Ερωτικά

Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις την… πρωτοκαθεδρία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο –αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε μια συμφωνία ή μια πρόταση, αφού σίγουρα κρύβει παγίδες. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σημάνει και το οριστικό τέλος μιας συνεργασίας, ύστερα από κάποιες «καυτές» αποκαλύψεις για τον πραγματικό ρόλο κάποιων στις υποθέσεις σου.
Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε άτομα «υπεράνω υποψίας».

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της, αφού σήμερα «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Τα ανάλογα ισχύουν και για τις πελατειακές σχέσεις σου, αφού μπορεί να λειτουργήσουν ως «Δούρειος Ίππος». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε ταλαιπωρήσει με δυσεξιχνίαστα τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.
Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον και την συναισθηματική αναγέννησή σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει, ώστε να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» και τους πληροφοριοδότες σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις, έστω και σαν «ασπίδα προστασίας». Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε στενοχωρήσει με κάτι δυσάρεστο που είτε αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε ένα ζωάκι που έχεις για συντροφιά.
Ερωτικά

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που κατά την κρίση σου μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους οικείους σου, που θεωρώντας ότι… απομακρύνεσαι από την επιρροή τους, ίσως να σου προκαλέσουν προβλήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και σχόλια αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τα όσα λέγονται δεν υπαγορεύονται από αγαθές προθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όσων δεν χρειάζεσαι πια.
Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου ίσως βιώσεις «μπερδεμένες» καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Όσον αφορά δε στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται κάποιες «σατανικές» συμπτώσεις! Κι εδώ είναι μια από τις φορές που θα έπρεπε να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου, αφού ο ενεργός Πλούτωνας σε βοηθά να διακρίνεις πράγματα που στοιχειοθετούν μια «ύποπτη» συναλλαγή. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάτι που «θα σου ανοίξει τα μάτια». Παράλληλα, φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο «σου βάζει λόγια» προκειμένου να επωφεληθεί σε βάρος των άλλων.
Ερωτικά

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς την διορατικότητά σου. Όση όμως εμπιστοσύνη έχεις στην δική σου κρίση, άλλες τόσες επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις για όλα εκείνα που σου «ψιθυρίζουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, την ίδια στιγμή ωστόσο στην καθημερινότητά σου «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και κακεντρεχή σχόλια γι’ αυτό κράτα μακριά τους «καλοθελητές». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σχετική πρόταση αν όμως μπλέξεις σε κυκλώματα θα βρεις τελικά τον… μπελά σου!
Ερωτικά

Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις… δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με οδηγό την πείρα σου και την επιμονή σου στο καλύτερο, έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις… τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδια σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο ικανός/η είσαι να διοικείς και να «διαβάζεις πίσω από τις λέξεις». Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο απόλυτο και αυστηρό απέναντι σε πρόσωπα, που δεν… φταίνε σε κάτι, γι’ αυτό ας μην χάσεις το μέτρο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική αναβάθμιση σου μέσω μιας αποζημίωσης ή μιας μυστικής συμφωνίας.
Ερωτικά

Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή «κόβοντας μαχαίρι» όλα αυτά που «δηλητηριάζουν» την καθημερινότητά σου, από τις ανθυγιεινές συνήθειες, μέχρι τις… κακές παρέες! Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σου εφιστά την προσοχή σε όσα γίνονται πίσω από την πλάτη σου, είτε αφορούν στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε ωστόσο να αποστασιοποιηθείς από την «βρωμιά», αφού αν αρχίσεις να τα βλέπεις όλα «μαύρα», υπάρχει ο κίνδυνος να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωση της.
Ερωτικά

Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατέγραψε τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη, αφού… όποιος ψάχνει, βρίσκει! Ανάλογες αποκαλύψεις μπορεί να προκύψουν και στα εργασιακά σου, αφού κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα, μην ανησυχείς ωστόσο αφού ο «φύλακας-άγγελός» σου δεν σε έχει εγκαταλείψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να βοηθήσεις κρυφά ένα άτομο που κρίνεις πως αξίζει πολύ περισσότερο από όσο αξιολογείται η προσφορά του. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να τερματίσει μια φιλία σου, είτε λόγω «ανωτέρας βίας», είτε μετά από τα όσα «ακατανόμαστα» θα μάθεις.
Ερωτικά

Η ανάμιξη σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη και με κρυφές παραμέτρους που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!

astrology.gr

One thought on “Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook