Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο11 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο11-μα-277980

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τις αιτίες μιας «ανεξήγητης» τάσης σου. Ίσως μάλιστα να πας πολύ πίσω στο… χρόνο για να εντοπίσεις την άκρη του νήματος. Επιπλέον, αν ταλαιπωρείσαι από κάποιο θέμα υγείας καλό είναι να προσανατολιστείς σε μια παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι πρώτης γραμμής αλλά πρέπει να γίνουν, προκειμένου να μπει μια τάξη στο σύμπαν σου! Αν πάλι δεν έχεις τον χρόνο για να ασχοληθείς με όλα αυτά μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό «κάλεσμα» από ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, το οποίο είχε βέβαια εκφράσει και στο παρελθόν την προτίμηση του για σένα αλλά τώρα επανέρχεται δριμύτερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή σε ένα reunion αλλά και στην ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με ανθρωπιστικούς σκοπούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να καταπιαστείς με ένα παλιό σου χόμπι. Παράλληλα και παρότι φημίζεσαι για την σταθερότητα των συναισθημάτων σου με την Σελήνη στην Παρθένο η διάθεσή σου μπορεί να θυμίσει… ασανσέρ, εξ αιτίας της διαρκώς μεταβαλλόμενης στάσης των άλλων απέναντί σου. Ίσως μάλιστα να αναδειχθεί κι ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά σε κάθε περίπτωση «κράτα χαρακτήρα», αφού εσύ είσαι το σταθερό σημείο αναφοράς!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, προσβλέποντας σε μια μόνιμη σχέση με διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει στις «επάλξεις», ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάστασή τους, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, μπορεί να υπάρξει και μια συμφιλιωτική «οδός», με βάση εκείνα που σας ενώνουν ή συνιστούν μια κοινή παράδοση. Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας οικογενειακής παράδοσης ή να σε στρέψει σε μια παλιά δραστηριότητα σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Ταύρο αλλά και ο Κρόνος απέναντί σου σε ωθούν να δράσεις κρυφά ή να ενδώσεις σε ένα άτομο που έχει κι άλλη «δέσμευση». Αν όμως τέτοιες καταστάσεις δεν είναι του γούστου σου, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε άλλα ζητήματα, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα διογκώνει τις ευαισθησίες σου κι είναι πιθανό να μην έχεις και τόσο καθαρό μυαλό για να πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Την ίδια στιγμή όμως σου προσφέρει μια γόνιμη και δημιουργική διέξοδο προς την διερεύνηση του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως τόσο για διασκέδαση, όσο για να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα. Επιπλέον, σου ζητά να αναπτύξεις περαιτέρω τα ενδιαφέροντά σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που έμαθες το τελευταίο διάστημα και μένοντας σε απόσταση από τις αποπροσανατολιστικές «οχλήσεις» ατόμων του περιβάλλοντος σου.

Ερωτικά

Ίσως αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα όσα γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η εμπλοκή σου γίνει αφορμή για να ανοίξει ένας νέος κύκλος παρεξηγήσεων, στον οποίο πλέον θα συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση ενός κληροδοτήματος ή μιας «αντίκας» αξίας ή στην επιστροφή ενός ποσού που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον όμως, σε καλεί να διαθέσεις το περίσσευμά σου για να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, χωρίς φυσικά να κάνεις διακρίσεις ανάμεσα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού θα το… βρεις μπροστά σου! Σε ανάλογο μήκος κύματος αλλά με πιο πρακτικές κατευθύνσεις, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τις οικονομικές προτεραιότητές σου, ώστε να μην ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι.

Ερωτικά

Ένας κύκλος αστάθειας φαίνεται να κλείνει για την ώρα, αφήνοντας όμως πίσω του μια «στερνή γνώση», που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον. Πάντως, ακόμη κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «ριγμένο», καλό είναι να μην «κρατάς μούτρα» αλλά να αναζητήσεις και τις δικές σου ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή, με πιθανή συνέπεια «να άγεσαι και να φέρεσαι» από πρόσωπα ή καταστάσεις που στην ουσία δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Καλό είναι, λοιπόν, να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. Φαίνεται μάλιστα πως ένας «δικός σου» άνθρωπος ή ένας συνεργάτης σου αντιμετωπίζει ένα συναισθηματικό ζήτημα, που μόνον η λογική σου μπορεί να επιλύσει. Όσο λοιπόν κι αν δείχνει… αδύνατον, προσπάθησε και θα δικαιωθείς!

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει τις ευαισθησίες σου, προτείνοντας σου να χωθείς στην… αγκαλιά της αρεσκείας σου και πραγματικά δεν υπάρχει κανείς λόγος για να μην συμμορφωθείς με τις υποδείξεις του, ιδιαίτερα αν προσβλέπεις σε κάτι πιο «επίσημο»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή αποθηκευμένο υλικό, είτε πρόκειται για εργασίες στο σπίτι σου είτε για ανακατατάξεις στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι παρατημένο αλλά πολύτιμο. Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μια παλιά σου πελατεία ή να ασχοληθείς με κάτι που έκανες και στο παρελθόν. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον, ίσως δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α «βάζει λόγια», προσπαθώντας να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή έχει ίδιες βλέψεις είτε από ζήλεια Άσε τους άλλους όμως να λένε τα δικά τους και μην εξομοιώνεσαι μαζί τους. Εξ άλλου εσύ έχεις Δία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ύστερα από μια σειρά επαφών, διαβουλεύσεων αλλά και αποκαλύψεων, φαίνεται να ξεχωρίζουν οριστικά αυτοί/ες που σε στηρίζουν κι εκείνοι/ες που σε μάχονται, χρησιμοποιώντας συχνά αθέμιτα μέσα. Τυπικά λοιπόν μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου, έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα της κατάστασης. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα αυξάνει τον υποκειμενισμό σου κι ίσως τελικά να «χαριστείς» σε ένα πρόσωπο που ποντάρει σε αυτήν ακριβώς την αδυναμία σου! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να ζητάς πολλά περισσότερα από τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της, γι’ αυτό… συγκρατήσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Κι είναι φυσικό μέσα στην «φούρια» σου, να υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου αλλά δεν ασπάζονται είτε τις μεθόδους είτε τις απόψεις σου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λάβεις σημαντική βοήθεια από έναν παλιό οικογενειακό φίλο ή την ίδια την οικογένειά σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου, κρατώντας σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που έχουν για σένα μια συναισθηματική αξία.

Ερωτικά

Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο, με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δε «στέκει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Κατά τα άλλα, πολλά γίνονται στο περιβάλλον σου αλλά στην πλειοψηφία τους αφορούν άλλους κι όχι εσένα. Ίσως βέβαια σου ζητηθεί να εμπλακείς στις υποθέσεις τους αλλά κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση εγκυμονεί τον κίνδυνο να «ανακατευτείς με τα πίτουρα»! Επιπλέον, να ξέρεις ότι οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας αν δεν θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα.

Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει σήμερα, αφού τα «συμπαντικά πειράματα» θα συνεχιστούν, μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις σε αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για «εξεζητημένες» αγορές και να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες του «σήμερα». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος αλλά αν είσαι συλλέκτης θα σε βοηθήσει, ώστε να περιέλθει στην κατοχή σου κάτι που σε γοητεύει.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφό σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου σε ευνοεί προσωπικά και επαγγελματικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε σημαντικές βοήθειες από τους οικείους σου ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η κι ευαίσθητο/η κι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αφού η Σελήνη στην Παρθένο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις ότι «λυγίζεις» κάτω από το βάρος ενός αιτήματος που «απειλεί» πάνω απ’ όλα την προσωπική σου ανεξαρτησία, αλλά σίγουρα έχει και τα… καλά του!

astrology.gr

One thought on “Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο11 Μαρτίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook