Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-8-σε-733298

Οι κόντρες και τα λάθη καλά κρατούν για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Καυγάδες, νεύρα και ερωτικές γκάφες, φέρνουν προβλήματα από εκεί που δεν υπήρχαν, με το Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα έχεις πολλές απολαβές από το αποτέλεσμα. Οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα θα τελειώσουν κι αν εσύ διατηρήσεις την ηρεμία σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις σιγά – σιγά, Κριέ, και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις σε θέματα, που κατά το παρελθόν αδυνατούσες. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω οικονομικές κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να προχωρήσεις σε σοβαρές συναλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι καταστάσεις αργούν να ξεκαθαρίσουν, Ταύρε μου, και το άγχος έχει αρχίσει να σε καταβάλλει. Η ψυχολογία σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση κι ευτυχώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται μέσα από τη σοβαρότητα που δείχνεις γι’ αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε, διότι υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Η μέρα δεν προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, αλλά και λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα, Δίδυμε, για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα να πάρεις θέση. Μη βιαστείς, καθώς το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου θα σε ακολουθήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής, που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, φέρνει αλλαγές σε πολλά επίπεδα και βελτίωση των κοινωνικών σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες επαγγελματικές αποφάσεις. Οι σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή, καλό είναι να μείνουν για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Πίεση υπάρχει, Καρκίνε μου, λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων, που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Υπερασπίσου με δύναμη τα συμφέροντά σου και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, όσο κι αν αυτό φαίνεται η πιο εύκολη λύση. Σύντομα, θα αποδειχτεί πως όλο αυτό σε οδήγησε κάπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πανέμορφα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα καταφέρεις πολλά πράγματα στην εργασία σου, Καρκίνε, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν σήμερα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός, επειδή θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων, θα σου ζητηθεί να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα, μέσα σε μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου, παίρνοντας τη σωστή πρωτοβουλία που, με ηρεμία και ειλικρίνεια, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε περίοδο, Λέων, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις τέλεια όλα τα πράγματα. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι θετικές και πως οι βάσεις που έχεις βάλει, παραμένουν γερές. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, Παρθένε, σου δημιουργούν ευκαιρίες για να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Με την εύνοια του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, εύκολα θα τα παρακάμψεις όσα εμπόδια παρουσιαστούν, κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, Παρθένε μου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Βρείτε τη χρυσή τομή, πηγαίνοντας μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να «στρώνουν» και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά, Ζυγέ, για ν’ ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται σήμερα να δημιουργηθούν. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ηρεμία και καλοσύνη, θα σε βοηθήσει πολύ ν’ αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Δρόμοι σού ανοίγονται και θα πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντισμό και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην εργασία σου, Ζυγέ, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς ανάλογα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το διάστημα είναι κατάλληλο, Σκορπιέ, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις καταστάσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κινήσου μεθοδικά και με προνοητικότητα για τα μελλοντικά προβλήματα που αναμένονται. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, προκειμένου ν’ αποκτήσεις ένα σύμμαχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Σκορπιέ, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις περισσότερο τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και πια υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βρίσκουν ισορροπία. Κάνε σήμερα κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη, ν’ αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, προστάτεψε πολύχρονες σχέσεις και μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις που μπορείς να αποφύγεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, σ’ ευνοεί και παρακινεί ν’ ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα, τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη, τα νέα ξεκινήματα και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην υποσχεθείς όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Κάποιες καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα συνεργαστείς επαρκώς, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για σχετικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η τύχη, Αιγόκερε, σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πετύχεις τα πράγματα που επιθυμείς, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το δημιουργικό σου κομμάτι. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σ’ ενοχλήσουν, αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, Αιγόκερέ μου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα δρομολογηθούν με το βέλτιστο τρόπο, συνοδευόμενα από νέα σχέδιά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες, Υδροχόε, είναι θετικές και ευνοούν την εξέλιξή σου σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η αναγνώριση έρχεται να σε γεμίσει χαρά, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα και η διάθεσή σου επίσης. Απόλαυσε αυτό το διάστημα και εκμεταλλεύσου το, για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση, Υδροχόε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, για το τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Κάποια ζητήματα που καθυστερούσαν, τώρα θα έχουν καλή εξέλιξη.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Κούραση, αλλά και χαρά από τη δημιουργία, Ιχθύ, ταυτόχρονα σε συνοδεύουν, αποκτάς δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και χαίρονται με την άνοδό σου, δρας αποτελεσματικά κι έχεις μεγάλα κέρδη. Ο Ερμής που σε ευνοεί από την Παρθένο, φέρνει βελτίωση που είναι ουσιαστική και σου ανοίγει νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, Ιχθύ, με τη διαλλακτική συμπεριφορά σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, Ιχθύ. Μίλα με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook