Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-4-αυ-637503

Ας ρίξουμε λίγο τους τόνους και ας κινητοποιηθούμε δυναμικά, ώστε να κλείσουμε πληγές και να διορθώσουμε παλαιά λάθη! Το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα ευνοεί ιδιαίτερα τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κριέ μου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα διαταράξουν την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τη λύση των προβλημάτων που σε απασχολούν. Οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, κι αυτό είναι κάτι που θα σ’ εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βαρύ φόρτο εργασίας, Κριέ μου, αλλά κι ένταση φέρνει η μέρα. Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς και μπορείς να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις μεγάλη αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και ν’ αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα νιώθεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη τόλμη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και στο τέλος θα βρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, Ταύρε. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, για να έχουν γερές βάσεις οι μελλοντικές σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Ταύρε, και ν’ αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα, ενώ μπορείς να κάνεις συνετές οικονομικές συναλλαγές. Καλό είναι, άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που ίσως προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Για να μπορέσεις, Δίδυμέ μου, να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Φρόντισε να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα με αρκετό ρεαλισμό και σταμάτα, σε παρακαλώ, να αναμασάς γεγονότα του παρελθόντος, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου κι αν υπάρχουν προβλήματα, μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Τα ζητήματα γραφειοκρατίας ή συμβολαίων ευνοούνται αυτή τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Καρκίνε μου, που πρέπει να φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην ανησυχείς όμως, κράτα την ψυχραιμία σου και θα καταφέρεις τα πάντα στην εντέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να διακρίνεις και να εκμεταλλευτείς, αφού θα είναι συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε μου, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, Καρκίνε, για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι ν’ αφήσεις τους άλλους ν’ αποφασίσουν. Μην πάρεις εσύ κάποιο ρίσκο. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά μάλλον θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων, ξεχειλίζεις από δημιουργικότητα, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα καταφέρνεις να πετύχεις απόλυτα ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου κι έρχονται από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, προετοιμάσου, Λέων, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα μελλοντικά σου σχέδια. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αν φυσικά αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος, Παρθένε, που όλες οι στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πριν δράσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις ευχάριστα πράγματα, για ν’ αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Παρθένε, η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε μου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Σχέδια κι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι ν’ αφήσεις γι’ αργότερα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα, ενώ γενικά η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Δεν νομίζεις, Ζυγέ μου, ότι έφτασε η ώρα να σταματήσεις να καταπιέζεσαι και να νιώσεις και κάποια στιγμή ηρεμία; Ξεκίνα εκφράζοντας σε δικά σου πρόσωπα τα συναισθήματά σου, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Επίσης, είναι χρήσιμο να δεχτείς τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων. Η περιέργεια κι η επικοινωνιακή σου διάθεση πάντως, θα είναι σήμερα στα ύψη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα θελήσεις σήμερα, Ζυγέ, να δώσεις πολλά στο σύντροφο σου, με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο, με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, για να ισορροπήσεις ένα μικρό κενό, που υπάρχει στη σχέση σας από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, Ζυγέ, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικά χρηματικά ρίσκα. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Διάφορα γεγονότα που σήμερα θα συμβούν, Σκορπιέ, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος, που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια αδύναμα σημεία στη σχέση σου, Σκορπιέ, που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείτε να πάτε μια εκδρομή με το σύντροφό σου, για ν’ αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεταδοτικότητα που έχεις, Σκορπιέ, αλλά κι η υπομονή σου, σήμερα θα λύσουν σημαντικά θέματα στο χώρο της εργασίας σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις, οι οποίες μπορεί να χαλάσουν υποδομές, που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα επικοινωνείς πολύ καλά με το περιβάλλον και με τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου όπου χρειάζεται και θα περάσεις ευχάριστα. Μην ξεχνάς πως η επικοινωνία είναι απαραίτητη στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Εμπρός, λοιπόν, κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος για την επιτυχία είναι μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκου λίγο και το ταίρι σου, Τοξότη μου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην εργασία σου θα είναι καλές, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις κατά νου τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο δυναμισμός κι η καλή σου διάθεση, Αιγόκερε, θα σε κάνουν να θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν. Ξεκινάει μια περίοδος, που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, που σ’ εκνευρίζει, ενώ σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ πρώτα μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, οι πλανήτες σε ωθούν ν’ αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσω των οποίων θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι, αλλά δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρει φόρα, Υδροχόε, κι έχεις σαρώσει τα πάντα! Καλό όμως θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα στις επαγγελματικές κινήσεις σου και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου πάντως θα είναι σήμερα μεγάλη και δε θα βρίσκεις αντίσταση. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα και καλύτερα να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές, με εξαίρεση για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις αρκετές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες ρεαλιστικά μερικές καταστάσεις, για να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, ώστε να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις σήμερα έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα, για ν’ αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook