Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-22-μα-123372

zodia4Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σας με την Εαρινή Ισημερία παρουσιάζεται πολύ ενδυναμωμένη γιατί μπορεί να είναι ο Ήλιος στο ζώδιό σας αλλά έχετε και μια παραπάνω αφορμή να κάνετε αυτά που έχετε βάλει σαν στόχο. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ανατροπής και της ξαφνικής απελευθέρωσης από πολλά βάσανα που είναι στο ζώδιό σας, θα σας δημιουργήσει τάση για ένα γερό ξεκαθάρισμα.

Έρωτας: Επειδή μερικοί από εσάς έχετε υποστεί όλο αυτόν τον καιρό μια ήττα που δεν ξέρετε και εσείς με ποιο τρόπο να διαχειριστείτε, βλέπετε ότι από εκεί που δεν ήσασταν καθόλου ευάλωτοι τώρα όλο και κάτι σας πληγώνει και σας στεναχωρεί. Θα αλλάξετε πλέον σκέψη και νοοτροπία και θα βγείτε περισσότερο στην επίθεση που όμως θα είναι για το καλό σας γιατί θα ανέβει η αυτοεκτίμησή σας. Αν υπάρχει ένας Τοξότης που δεν έχει απαραίτητα ερωτικό δεσμό μαζί σας αλλά είναι φίλος σας, σας βοηθάει σε οτιδήποτε μπορεί για να ξεφύγετε από τα δύσκολα ή ακόμα και να γνωρίσετε μέσα από αυτόν ένα νέο πρόσωπο. Θα δείτε ότι όλα θα γίνουν για καλό σας και με κάποιο τρόπο να διδαχτείτε πράγματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα κερδίσετε την μάχη των εντυπώσεων και αυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο. Μην φοβηθείτε να αναπτύξετε όσο μπορείτε περισσότερο την γνώμη σας. Τόσο καιρό που κάνετε αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς δεν έγινε και τίποτε. Πιθανό κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η συνολική σας συμπεριφορά είναι κάπως συγκρατημένη αν και έχετε αναπτερωθεί από νέες ιδέες, φίλους και παρέες που σας εξελίσσουν. Αρκεί να το δείτε και να γεμίσετε με αυτόν τον τρόπο τις μπαταρίες σας, χωρίς να υποκύπτετε σε λάθος τακτικές ή συμπεριφορές του παρελθόντος που δεν έχουν αποτέλεσμα.

Έρωτας: Επειδή στην ουσία είστε ερωτικά ζώδια γιατί είστε οι αντιπρόσωποι της Αφροδίτης, όλο και κάτι θα σας απασχολεί και θα σας παίρνει το μυαλό γιατί χωρίς σχέση δεν σας είναι εύκολο να ζήσετε. Για αυτό ο Τοξότης είναι νέο αίμα που δεν σας αφήνει περιθώριο να τον παρακάμψετε και από την άλλη ο Υδροχόος είναι η νέα ιδέα που χρειάζεται όμως να συμβιβαστείτε και να βάλετε το καινούργιο στην ζωή σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Η αίσθηση της επιβίωσης μερικές φορές είναι τόσο έντονη που έχετε αποφασίσει μέσα σας ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να είστε εξασφαλισμένοι. Σήμερα όμως ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές γιατί θα δείτε ότι χρειάζονται και σε συνδυασμό με την θετική σκέψη και αισιοδοξία κάτι θα πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε πολύ αναστατωμένοι και δεν κρατιέστε γιατί βλέπετε ότι τα προγνωστικά σας είναι σχεδόν σωστά. Το μόνο που μπορεί να σας προδώσει αυτή την περίοδο είναι ότι δεν μπορείτε εύκολα να πείτε όχι γιατί θα έχετε την λύπη και την ευαισθησία στο τσεπάκι σας και αυτό πιθανόν να σας δημιουργήσει ακόμα και αυτόλυπηση.

Έρωτας: Έχετε την ευελιξία να μπορείτε να διαχειρίζεστε κάποιες δύσκολες καταστάσεις τις οποίες τις έχετε όμως εσείς δημιουργήσει. Το ζητούμενο είναι να είστε όσο μπορείτε ειλικρινείς και επιτέλους μια φορά σταθεροί σε αυτά που λέτε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε την πίστη και την καλή σχέση που επιθυμείτε. Σήμερα δεν είναι εύκολο αλλά αυτή είναι η δοκιμασία σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Το ότι επιθυμείτε να ξεφύγετε από κάποια σταθερή ακόμα και μίζερη κατάσταση είναι το απόλυτα ζητούμενο σας. Ο λόγος είναι ότι σας έχει λείψει η ικανότητα να μπορείτε να κερδίζετε από την σκέψη σας γιατί αυτές τις ημέρες δεν έχετε το δυνατό μυαλό που θα σας δώσει το κέρδος αφού χωρίς να το θέλετε επηρεάζεστε από άλλους ή καταστάσεις. Το πιο σίγουρο που σας βοηθάει να επιτύχετε είναι το να είστε ανεβασμένοι σε συνείδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: H εικόνα της εαρινής ισημερίας είναι κάπως υπερβολική για σας γιατί υπάρχει πολύ φωτιά για την ψυχοσύνθεσή σας. Μέσα από αυτή θα νιώσετε πίεση γιατί θα χρειαστείτε να πάρετε αποφάσεις πολύ δυναμικές και δραστήριες κι ίσως για μερικούς πολύ δύσκολες.

Έρωτας: Όλα είναι έτοιμα να κάνετε μια ανατροπή που όμως μπορεί να σας επιβαρύνει αργότερα. Χαλαρώστε και κρατήστε το συναίσθημά σας όσο μπορείτε σε μια κατάσταση πολύ ισορροπημένη για να μην έχετε εξάρσεις. Ένας καυτός Κριός μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά και να σας παρασύρει σε τρελές καταστάσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρει φωτιά και δεν ξέρετε προς τα πού θα πάτε. Προσέξτε τις υπερβολές γιατί θα γίνουν λάθη και υπερεκτιμήσεις από την πλευρά σας κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ευτυχώς ένα κράτημα και μια σωστή καθοδήγηση θα την έχετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε βρεθεί σε μια θέση αρκετά εύκολη για σας. Ο λόγος είναι ότι κατά κάποιο τρόπο θα δικαιωθείτε αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν χρειάζεται να είστε δυναμικοί από την μια και από την άλλη να είστε αρκετά υποχωρητικοί με άτομα σας φαίνονται αδύναμα ή μπερδεμένα.

Έρωτας: Έχετε μια φυσική γοητεία και με τον δικό σας τρόπο θα κάνετε εμφανίσεις που ίσως να είναι πολύ εκκεντρικές ή ακόμα και εντυπωσιακές. Πιθανόν αυτό το διάστημα να δώσετε βάρος ακόμα και σε ρούχα ή στο σώμα σας που άλλες φορές δεν το κάνετε. Η επαφή με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο κάπου θα σας φρενάρει χωρίς όμως να σας σταματήσει την παρόρμηση. Ο Υδροχόος παραμένει ένα μεγάλο φαβορί για σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Περιφέρεστε από εδώ και από εκεί και σκέφτεστε πολύ συγκεντρωτικά γιατί αυτή την φορά θέλετε να κάνετε κάτι που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα σας φέρει τα αναμενόμενα έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε άτομα της προσφοράς και της υπηρεσίας και τρέχετε να λύσετε προβλήματα γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ο προορισμός σας έχει μια ανθρωπιστική κατεύθυνση και τώρα που δεν θα φοβάστε θα ανοιχτείτε θα βοηθήσετε, φίλους ή μια ομάδα που έχει ένα στόχο κοινωνικό.

Έρωτας: Είστε αρκετά φορτισμένοι και έχετε ανάγκη να κάνετε τρέλες και να είστε για λίγο μοντέρνοι αλλά και έντονα φιλικοί. Η σχέση με Τοξότη και Υδροχόο έχει την διαφορετικότητα που αναζητάτε και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια.

Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί ξαφνικά να δείτε την πραγματικότητά σας τελείως διαφορετική και από εκεί που δεν θέλατε να κάνετε καμία κίνηση, τώρα να βρεθούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, μικρές όμως, οι οποίες θα σας δίνουν κάποια εχέγγυα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η δυναμικότητα είναι ένα μέρος του σχεδίου που αναγκαστικά θα ακολουθήσετε γιατί οι πλανητικές επιδράσεις σας οδηγούν εκεί και ακόμα παραπέρα. Αρκεί να κρατήσετε την συνείδησή σας πολύ ψηλά και μετά θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

Έρωτας: Η διορατικότητα και το ένστικτο θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε μέσα σε μια κατάσταση που ίσως να πιστεύατε ότι είναι χαμένο το παιχνίδι και τώρα με ένα απλό ξεκλείδωμα θα δείτε ότι είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζατε. Με τον Παρθένο θα πετύχετε πολύ εύκολα τον στόχο σας αυτή την φορά. Ο Τοξότης είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως προκλητικοί και του ρίσκου, μερικές φορές ακόμα και για τα μικρά πράγματα που μπορεί όμως να έχετε κέρδος. Συχνά τρέχετε για τα μεγάλα σχέδια, όμως το μέλλον σας είναι αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Από εκεί που δεν λέγατε τίποτε ή δεν παίρνατε θέση σε πολλές καταστάσεις, τώρα θα δείτε ότι θα κερδίσετε με την δική σας προσωπική αλλαγή κάποια καλύτερη και αισιόδοξη θέση. Η κοινωνικότητα ίσως να διοχετευτεί μέσα σε γεύματα και καφέδες αλλά θα σας κάνει καλό.

Έρωτας: Μερικοί από εσάς είστε αρκετά τολμηροί και γνωρίζετε άτομα τα οποία δεν έχουν και τόσο έντονο το συναίσθημα όσο εσείς, όμως έχουν κάτι που σας τραβάει. Και ενώ το ξέρετε ότι είναι ρίσκο για τον χαρακτήρα σας τελικά αποδέχεστε την γνωριμία με Κριό ή με Δίδυμο.

Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπιστοσύνη μερικές φορές που έρχεται από την σταθερότητα και την πεπατημένη σήμερα μπορεί να μην λειτουργήσει και να κάνετε όνειρα ή σχέδια που σχετίζονται με ένα πιο εύκολο και ευχάριστο κέρδος, άμεσο και όχι πολύπλοκο. Διαπιστώνετε λοιπόν ότι για να κερδίσετε χρήματα δεν χρειάζονται σύνθετα συστήματα και πολλές αναλύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η παιδικότητά σας θα βοηθήσει στο να ανοίξετε πόρτες και να νιώσετε άνετα αλλά κυρίως να απελευθερωθείτε από τα πολλά «πρέπει» και τα πράγματα που δεν σας αφορούν καθόλου. Πιθανόν να νιώσετε ότι μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας.

Έρωτας: Η ευκολία που θα αντιμετωπίσετε ένα πρόσωπο και η άνεση που θα δείξετε απέναντι ακόμα και σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις μιας σχέσης θα είναι το μυστικό για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Η επαφή με το Λιοντάρι θα σας δώσει την άνεση αλλά και την αγάπη που θα ανταλλάξετε. Επίσης ο Ταύρος έχει μεγάλη αδυναμία στο πρόσωπο σας αλλά υπάρχουν εμπόδια από την πλευρά του.

Καριέρα & Οικονομικά: Η σημαντικότητα ενός σχεδίου που βρίσκεται στα σκαριά ίσως να κλείσει πιο εύκολα χωρίς να κουραστείτε καθόλου γιατί το μυστικό είναι ότι θα είναι τόσο καλή η διάθεσή σας που δεν θα κολλήσετε και το μυαλό σας θα είναι διαθέσιμο για όλους και για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε αναστατωθεί από την ενέργεια της εαρινής ισημερίας και σίγουρα θα έχετε τόσο δύναμη μέσα σας που θα πάρετε πολύ ξεχωριστές αποφάσεις. Η προσωπικότητά σας έχει μια ιδιαιτερότητα και θα λύσετε κάποιους κόμπους με ένα δυναμικό τρόπο.

Έρωτας: Η επαφή με Κριό θα είναι κάπως δύσκολη αλλά τελικά μπορεί να επικρατήσει η αγάπη αν υπάρχει ουσία μεταξύ σας. Το Λιοντάρι θα έρθει πολύ κοντά σας αλλά χρειάζεται να βάλετε κάποιους όρους οι οποίοι δεσμεύουν και εσάς και αυτό.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εντάσεις και θέματα τα οποία όσα είναι άλυτα θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να τα επιλύσετε και συγχρόνως να σταματήσετε αυτό το ανικανοποίητο που μερικές φορές σας κάνει να υποφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο στόχος σας θα είναι πολύ έντονος και σίγουρα θα τον επιτύχετε γιατί θα νιώσετε ένα κύμα που σας απελευθερώνει από πολλές δυσάρεστες θέσεις. Η προσωπικότητά σας πάντως θα είναι πολύ έντονη και δυνατή γιατί θα ξέρετε με ποιο τρόπο θα αποκαλύψετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας.

Έρωτας: Έχετε την άνεση και την ευχέρεια να μιλήσετε χωρίς να φοβηθείτε και από την άλλη χωρίς να σκεφτείτε τι θα γίνει αν τελικά τολμήσετε να θέσετε κάποια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα αισθήματά σας. Η επαφή με Ταύρο μπορεί να σας δημιουργήσει μια έκπληξη. Μην αφήνετε κάποια κενά με την Παρθένο γιατί μετά θα είναι δύσκολο να έχετε καλή επικοινωνία.

Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκαιρία μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να φανεί και ίσως να είναι σκεπασμένη μαζί με άλλα πράγματα και να σας διαφεύγει. Όμως εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τολμήσετε ακόμα και με το εξωτερικό να κάνετε συζητήσεις και αναφορές και στο τέλος θα δείτε ότι θα έχετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Οι κινήσεις σας μερικές φορές δημιουργούν κάποιες αφορμές για να σταματήσετε να έχετε εντάσεις στην ζωή σας. Αν φυσικά το θέλετε και αν έχετε ξεκαθαρίσει προς τα πού θέλετε να πάτε, δηλαδή να είστε συνέχεια σε μια κατάσταση που τίποτε δεν θα αλλάζει ή να κάνετε την έκπληξη για να ξεμπλέξετε μια και καλή.

Έρωτας: Η σημαντικότητα που θα δώσετε σε έναν Τοξότη πιθανόν να σας ενθουσιάσει τόσο πολύ που να μην μπορείτε να δείτε και μια πραγματικότητα η οποία ίσως να είναι κάπως λιγότερο ιδανική από αυτή που φαντάζεστε. Κρατήστε κάποια πισινές για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η κρυφή σκέψη για ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο σίγουρα σας απασχολεί και σήμερα μπορεί να δοθεί μια λύση.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες γιατί κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε απόλυτα εξασφαλισμένοι. Με τον Ερμή στους Ιχθύες έχετε μια αυτούσια ροή ιδεών αλλά χρειάζεται να δείτε αν έχουν πρόσφορο έδαφος και μπορούν να εξελιχτούν εύκολα.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook