Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-15-οκ-369849

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τα άστρα πρόκειται να σε ξαναφέρουν σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. Κράτα χαμηλούς τόνους και συγκράτησε την έπαρσή σου, η οποία μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά η αποφυγή περιττών εξόδων θα σε βοηθήσει πολύ. Η συνεννόηση με τους ανωτέρους θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στασιμότητα προβλέπεται στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό είναι κάτι που θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να προχωρούν σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς και τις σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τώρα πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις, τις οποίες το φιλικό σου περιβάλλον προσπάθησε πολύ για να σου κρύψει. Αυτό το διάστημα δεν προβλέπεται και το πιο εύκολο για το ζώδιό σου, αλλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και προσπάθησε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν καλή συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε μέχρι τώρα στον δρόμο σου. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην πιστέψεις όσα θα ακούσεις από τον περίγυρό σου. Εξέτασε προσεκτικά προτάσεις και προσφορές που μπορεί να αποδειχτούν απατηλές και μην απογοητευτείς. Σύντομα θα υπάρξουν πραγματικές ευκαιρίες γα σένα – μην χάνεις την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τώρα, αγαπητέ Καρκίνε, οι αποφάσεις σου θα είναι καθοριστικές και από αυτές θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, τώρα που ο νέος τρόπος δράσης σου θα σε οδηγήσει πολύ πιο εύκολα στην επιτυχία. Μην βιαστείς να αποφασίσεις οριστικά και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ασχολήσου λίγο περισσότερο με τα αισθηματικά σου. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και άσε για λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν ήταν δυνατόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις, γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις με αποτέλεσμα να έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η κατάσταση σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου προβλέπεται αρκετά καλή, σε αντίθεση με τους οικείους σου που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές για αυτό – στήριξέ τους όσο μπορείς, αλλά σε λογικά πλαίσια, και φρόντισε για τα δικά σου πρακτικά ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση και καλύτερη οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις παλιότερα θέματα του αισθηματικού σου τομέα. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και πιθανόν στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα για το ζώδιό σου θα είναι σημαντικές και θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις ζητήματα μπερδεμένα εδώ και καιρό. Μία σοβαρή εκκρεμότητα θα πρέπει να λυθεί το συντομότερο, καθώς θα δημιουργήσει σοβαρό εμπόδιο στις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, και ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Επίσης μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Δείξε αρκετή προσοχή σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μεγάλες ανατροπές προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες δεν θα σε βρουν προετοιμασμένο. Οι δοκιμασίες θα είναι σκληρές, αλλά θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις με επιτυχία. Η εγκράτεια και η σοβαρότητά σου θα επαινεθούν και θα δεχτείς σημαντική βοήθεια από εκεί που δεν θα το περιμένεις. Οι προοπτικές είναι θετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μία αποκάλυψη πρόκειται να σε αναστατώσει, αγαπητέ Σκορπιέ, και να σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Μην βιαστείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και όλα θα αποκατασταθούν, χωρίς τη δική σου παρέμβαση, πολύ σύντομα και χωρίς επιπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που θα πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με τον σύντροφό σου θα βοηθήσει να λυθούν πολλά προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τις περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η διέλευση των πλανητών θα οδηγήσει σε χάος αρκετές καταστάσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να διατηρήσεις τις ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και για να αποφύγεις εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Περιορίσου στις απαραίτητες συζητήσεις και απόφυγε σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, άκου και το ταίρι σου. Ίσως να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα, δείξε προσοχή προτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι προβληματισμοί σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι απολύτως δικαιολογημένοι και βρίσκεσαι σε κρίσιμο σημείο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Απόφυγε συζητήσεις που θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο και μην βιαστείς. Σκέψου με κάθε λεπτομέρεια ό,τι σε ενδιαφέρει, ούτως ώστε να δώσεις τη σωστή λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις διάφορες προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Επανεξέτασε την υπόθεση που σε απασχολεί, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την πρόοδο και την εξέλιξη για το ζώδιό σου. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Μην μπερδεύεις μέσα σου τα πράγματα – βάλε τάξη και ιεράρχησε τις ανάγκες σου, ούτως ώστε να πετύχεις την ολοκλήρωση με πιο εύκολο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ‘ανοίγματα’ τα οποία θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες που έχεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Οι επιρροές των πλανητών στο ζώδιό σου είναι πολύ έντονες και οι αλλαγές που θα προκαλέσουν θα σε ξαφνιάσουν. Μην αγχωθείς και προσπάθησε να εναρμονιστείς με το περιβάλλον το συντομότερο δυνατό, ούτως ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου, με το μικρότερο δυνατό κόστος και κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Στα οικονομικά σου, δείξε αρκετή προσοχή στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook