Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-13-οκ-721725

Καλό Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με όψη Εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας στους Πύρινους και Αέρινους του 2ου δεκαημέρου, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις! Το Τετράγωνο της όμως με τον Ποσειδώνα, θα φέρει απογοητεύσεις και ουτοπίες στους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, Κριέ, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα, που με χαρά θα δεχτούν να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις σου, Κριέ, και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το κάνεις, θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, στην προσπάθεια να τα προλάβεις όλα. Με πληρέστερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια, Ταύρε μου, φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου, Ταύρε, σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι σίγουρο, πως όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου, Δίδυμε, αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Πρέπει να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να επιλέξεις μια άλλη μέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η κριτική των γύρω σου θα σε αναστατώσει σήμερα, Καρκίνε μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις πολύ σοβαρά τις συμβουλές που σου προσφέρουν τρίτα άτομα, πράγμα που αργότερα θα σου δώσει δύναμη για μια καλύτερη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, Καρκίνε, και σήμερα θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να το κάνεις χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τα έξοδα, στα οποία παρασύρεσαι.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Δημιουργικό τρέξιμο θα έχεις σήμερα, Λέων. Οι υποχρεώσεις σου θα λυθούν και θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ημέρας με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα θα εξελιχθεί όμορφα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε όμως σήμερα να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που θέλεις, οπότε μην κάνεις πολλά έξοδα και ειδικά αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το άγχος σου, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνει να χαρείς τη μέρα. Οι γύρω σου προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο της πίεσής σου. Χρειάζεται σήμερα από πλευράς σου λίγη υπομονή και μετά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι πολύ όμορφα, και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιο δικό σου άτομο, Ζυγέ, και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντί του. Μετά από αυτό, οι σχέσεις σας θα είναι πιο ζεστές και φιλικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου κι αν έχεις προβλήματα, να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η ενεργητικότητά σου, θα έχουν ένταση. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σ’ αφήνουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Έφτασε η ώρα, Σκορπιέ, να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Άλλωστε, είναι αυτό που αναζητάς περισσότερο από κάθε τι άλλο κι η απόφαση σου θα σε ανανεώσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μετά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έχεις έντονη την ανάγκη, Τοξότη, να ξεφύγεις και να ταξιδέψεις. Η μέρα δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν πρέπει να θυμώνεις, αφού σύντομα θα βρεις το χρόνο να κάνεις τη δική σου απόδραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Τοξότη μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έρχονται νέες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη μου, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Επιπλέον, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Δίνεις σημασία, Αιγόκερέ μου, σε πρόσωπα, που ουσιαστικά δεν είναι θετικά απέναντί σου. Το ευτύχημα είναι, ότι γρήγορα καταλαβαίνεις πως όλο αυτό σε μπλοκάρει και τελικά θα κλείσεις την πόρτα σε τοξικά άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να κανονίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου, Αιγόκερε, για να περάσεις όμορφα και να νιώσεις πολύ πιο άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, Υδροχόε μου. Η σημερινή είναι η μέρα που απομονώνεσαι, κάνεις την ανασκόπηση σου, περνάς καλύτερα με παρέα τη μοναξιά σου και νιώθεις πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο καλά, όπως θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν φέρει εκτός προγραμματισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Όλα αλλάζουν γύρω σου, Ιχθύ μου. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται περίεργο και να σε βγάζει λίγο από τα νερά σου, αλλά θα διαπιστώσεις, ότι οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, αν φροντίσεις λίγο να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook