Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-5-733298

Και η εποχή της… επανασύνδεσης ξεκινά, όπως και η περίοδος σκοτεινών και μπερδεμένων ερωτικών καταστάσεων! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από σήμερα φαινομενικά Ανάδρομη, επιστρέφει παλαιούς έρωτες, αλλά και προκαλεί αναποδιές σε θέματα έρωτα, ομορφιάς και χρημάτων!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Κριέ, η κοινωνικότητα σου και ο εύκολος τρόπος συναναστροφής σου με τους ανθρώπους, σου εξασφαλίζουν γνωριμίες με άτομα που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στα σχέδιά σου. Έχεις την ικανότητα να πείθεις τους άλλους και να εξασφαλίζεις τη βοήθειά τους. Άκου την διαίσθησή σου, που σου λέει πως όλα θα πάνε καλά, και κάνε πράξη τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου, Κριέ, και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα ενθουσιάσουν αρκετά εσένα και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, ώστε να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, από κάποια λάθη που ίσως γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε ανησυχήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Δεν έχεις δικαιολογία, Ταύρε μου, για την έντονη απαισιοδοξία που εμφανίζεις τελευταία. Οι δικοί σου άνθρωποι σε βοηθούν κι οι φίλοι σου σε στηρίζουν σε σημαντικό επίπεδο. Σταμάτα, λοιπόν, να σκέφτεσαι αρνητικά κι ασχολήσου με δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις. Θα βοηθήσει κι ο ερωτισμός σου, που θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας σου, Ταύρε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι σήμερα στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού οφείλεις πρώτα να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των άλλων και θα παραμελείς τα δικά σου. Είναι καλό που δεν αδιαφορείς για τους δικούς σου ανθρώπους και είναι σίγουρο ότι όλοι σου το αναγνωρίζουν. Πρέπει όμως να φροντίσεις λίγο και τα δικά σου θέματα. Να είσαι σίγουρος πως όπου δεν τα καταφέρνεις, υπάρχουν φίλοι, πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για προβλήματα και θέματα που έχουν υπάρξει στη σχέση σας και σ’ έχουν στεναχωρήσει. Αντιπαραθέσεις θα φέρουν και τη διάθεσή σας θα χαλάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε, η ικανότητά σου να ξεφεύγεις από δύσκολες καταστάσεις, θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα. Σπάνια εμπλέκεσαι σε εντάσεις και διαφωνίες, ενώ συνήθως είσαι το άτομο που θα συμφιλιώσει τους άλλους. Έχεις το χάρισμα να διαισθάνεσαι τους κινδύνους κι έτσι προετοιμάζεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Καρκίνε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο ταίρι σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι πολύ καλές και θα περάσετε όμορφα κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, Καρκίνε, όσο φροντίζεις να προγραμματίζεις επαρκώς την υλοποίηση μερικών σχεδίων σου. Βρίσκεσαι εκτός οικονομικού προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Για ν’ ανταπεξέλθεις, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων, θα σου αρέσει να εντυπωσιάζεις. Για να το πετύχεις αυτό, φροντίζεις επιμελώς να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, αλλά και να ενημερώνεσαι για κοινωνικά θέματα, ώστε να μπορείς σε κάθε συζήτηση να ξεχωρίζεις. Όλα αυτά θα γίνουν σημαντικά εφόδια, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, Λέων, και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσετε μαζί όσο πιο ευχάριστα γίνεται, πράγμα που έχεις πολύ ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων μου, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Οι συμφωνίες κι η υπογραφή συμβολαίων ευνοούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Είσαι άτομο με γνώσεις και πολύ καλό χαρακτήρα, Παρθένε. Δε σου αρέσουν τα ρίσκα κι οι παρακινδυνευμένες ενέργειες. Σκέφτεσαι πάντοτε λογικά και δεν παρασύρεσαι σε ουτοπικές καταστάσεις. Σήμερα, θα έχεις την ανάγκη να πατάς γερά στο έδαφος, γι’ αυτό κι όλα τα σχέδια και οι ενέργειες που θα κάνεις, θα είναι ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, για να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο. Η διάθεσή σου θα είναι σήμερα πραγματικά ευχάριστη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, θα βρεις ευνοϊκές συνθήκες, για να έρθει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, που θα είναι πολύ καλές. Επιπλέον, θα πετύχεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες που τελικά θα σ’ ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, αφού έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, κάτι που θα σε οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ευφυΐα, Ζυγέ μου, είναι το μεγάλο σου προτέρημα, που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να τοποθετείς τον πήχη πολύ ψηλά για τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν μπορείς να το απαιτείς κι από τους άλλους. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ικανότητες και δυνατότητες, οπότε περιόρισε τις μεγάλες σου απαιτήσεις και την κριτική στάση απέναντι στους άλλους, δείχνοντας ικανοποίηση για την προσπάθεια που κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ζυγέ, και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Ζυγέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις θέσει, αποδεικνύονται γερές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ένα πολύ βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ, είναι η εσωστρέφεια. Τελευταία όμως, έχεις αποκτήσει μια τάση μοναχικότητας κι έντονη καχυποψία. Σταμάτα αυτή την τακτική. Εμπιστεύσου τους φίλους σου, μίλησε μαζί τους και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι καλή και θα κάνετε συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Σκορπιέ, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τελευταία σε διακατέχουν έντονες προσωπικές ανασφάλειες, Τοξότη μου, ενώ δεν πιστεύεις και πολύ στις δυνατότητες των άλλων. Διστάζεις, λοιπόν, να κάνεις πράξη πολλά από τα σχέδιά σου, αφού θεωρείς ότι θα αποτύχουν. Σταμάτα να προεξοφλείς την αποτυχία, κάνε την προσπάθειά σου και θα καταλάβεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, αφού από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο, δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Απομάκρυνε από τη ζωή σου, Αιγόκερε, τη στασιμότητα, οργάνωσε την καθημερινότητά σου κι απάλλαξέ την από τη «μουντάδα» και το τέλμα. Ασχολήσου, έχοντας αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, με τα προβλήματα, αλλά και τις επιθυμίες σου, κι εμπιστεύσου τα ταλέντα και τις ικανότητες σου, για ν’ ανοίξεις νέους δρόμους και προοπτικές στην προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις πολύ θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Αιγόκερε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή τη ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η… επαναστατική διάθεση που σε διακατέχει, Υδροχόε μου, σου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αφού επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους. Πρόσεχε το πως διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις, μια κι υπάρχουν πράγματα που δεν επηρεάζουν μόνο τη δική σου ζωή, αλλά και των κοντινών σου προσώπων. Δείξε, λοιπόν, σε αυτά τα θέματα διαλλακτικότητα και περισσότερη σύνεση, για να μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιό σου σ’ ευνοεί, Υδροχόε, κι η σχέση σου αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλά, αφήνοντας πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις, ευνοείσαι για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει πάντως να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Είσαι άτομο με λογική και συγκροτημένη σκέψη, Ιχθύ, ενώ μπορείς να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις που προκύπτουν. Σήμερα, δε θα λειτουργείς παρορμητικά και ό,τι κάνεις, θα είναι πολύ καλά μελετημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, η καλή σου διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να μιλήσεις με συνεργάτες σου για το μέλλον της δουλειάς σου, αφού οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν κάπου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook