Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-28-129386

zodia12Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

  • ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ίσως να απομυθοποιήσετε μια κατάσταση και τελικά να καταλάβετε ότι με τον τρόπο σας είχατε υπερβάλει. Όταν είστε κοντά με τον εαυτό σας και τα θέλω του κάπως πιο εύκολα γίνονται οι αλλαγές στην ζωή σας.

Ερωτικά: Ο Αιγόκερως μπορεί να φέρει μια συστολή στην συμπεριφορά σας γιατί δεν επιθυμείτε να σας κρίνει αλλά τελικά αν σκεφτείτε ότι δεν θέλετε να δείξετε κάτι που δεν είστε, θα γίνετε και πάλι ο εαυτός σας. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος θα σας κάνουν το κλικ. Με τον Σκορπιό μπορεί να νιώθετε πίεση.

Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε συμβατικές λύσεις γιατί δεν σας πηγαίνουν. Μερικοί από εσάς έχετε πάρει απόφαση ότι θα αφήσετε τελείως τα συναισθηματικά σας θέματα και θα ασχοληθείτε μόνο με την δουλειά σας.

  • ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλετε να είστε αγαπητοί και αρεστοί κυρίως στο κοινωνικό περιβάλλον, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν καταπιέζεστε ή δεν νευριάζετε κιόλας. Η αλήθεια όμως είναι αναγκαία και ίσως να σας πονάει αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερα.

Ερωτικά: Ζορίζεστε συναισθηματικά γιατί δεν υπάρχει η επικοινωνία που θέλετε εξαιτίας του ότι μπαίνει εμπόδιο η έλλειψη κατανόησης που έχετε. Ο Υδροχόος συνεχίζει να σας αρέσει και να σας δημιουργεί μια έλξη γιατί υπάρχει μεταξύ σας κόντρα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και ίσως χρειάζεστε μια ευελιξία για να προχωρήσετε αλλά και για να συνεργαστείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ζοριστείτε με κάτι που θα αναφέρεται στο παρελθόν σας.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη γιατί υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα. Κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε μια επιτυχία σε θέματα σπουδών ή ακόμα και σε νομικό θέμα.

Ερωτικά: Η σωστή επαφή θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα για αυτό να επιδιώξετε με έναν διπλωματικό τρόπο να βγείτε άμεσα ραντεβού με έναν Ζυγό ή Τοξότη, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι προσπάθειες σας θα πετύχουν γιατί θα σκεφτείτε πολύ λογικά και η διαχείριση θα είναι αρκετά καλή από την πλευρά σας. Αρκεί να σκεφτείτε ότι αυτό που κάνετε θα έχει σαν αποτέλεσμα την μελλοντική σας ισορροπία.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει κάποια αμφίβολη κατάσταση η οποία ίσως επηρεάζει τον ψυχισμό σας περισσότερο από ό, τι πιστεύατε. Για αυτό όσο μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίζουν την προσωπική σταθερότητα. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις σε πολλά θέματα.

Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποσυντονιστεί, πιθανόν από κάποιες πληροφορίες οι οποίες τελικά δεν είναι και τόσο ακριβείς όσο πιστεύατε. Καλύτερα να δείτε μόνοι σας τις αποδείξεις παρά να παραπαίετε από το τι θα λέει ο κάθε καλοθελητής. Η επαφή με τον Ζυγό χρειάζεται ισορροπία και το ίδιο μπορεί να γίνει και με έναν Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να υποχωρήσετε σε κάποια θέματα για να μπορείτε τελικά να φτάσετε μέχρι το τέλος. Η προσωπική σας άποψη μπορεί να είναι πολύ φλου πάνω σε μια κατάσταση που χρειάζεται μεγαλύτερη υπευθυνότητα από την πλευρά σας.

  • ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενώ είστε πολύ δυνατοί τελικά μπορεί να μπείτε κάτω από την επήρεια ατόμων που δεν έχουν σκοπό να ενδιαφερθούν για σας αλλά μόνο για τον εαυτό τους. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Ερωτικά: Η εξομολόγηση ενός ατόμου μπορεί τελικά να σας αποσυντονίσει παρά να σας κολακέψει. Ο λόγος είναι ότι μέσα σας δεν θέλετε και πολύ αυτή την περίοδο να έχετε υποχρεώσεις. Αν είστε μικροί νιώθετε την ανάγκη ότι θέλετε να ζήσετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Η αποστολή σας είναι να μην αφήσετε ανεξέλεγκτα κανέναν να εκμεταλλευτεί κάποιες κινήσεις σας. Καλό όμως είναι να έχετε συνείδηση του τι θέλετε για να γίνει η δουλειά σας.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως ζαλισμένοι ή μπερδεμένοι από την υπερευαισθησία ενός ατόμου που είστε πολύ κοντά. Όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με όλα τα άτομα που έρχεστε σε επαφή γιατί άλλο μπορεί να δείχνουν και άλλο να είναι.

Ερωτικά: Η σχέση με έναν Ιχθύ θα περάσει από μια άλλη φάση και δεν θα μπορείτε να έχετε κρίση σωστή γιατί τα συναισθήματα θα είναι κυμαινόμενα και πιθανόν αμφίβολα. Επίσης να μην αφήσετε την ευαισθησία σας να προσβάλει την νοημοσύνη σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν τα προβλήματα ενός συγγενικού σας προσώπου να σας ακινητοποιήσουν και να μην ξέρετε τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε για να το βγάλετε από την δύσκολη θέση. Όμως καλό είναι παράλληλα να κοιτάξετε και τα δικά σας για να υπάρχει δικαιοσύνη.

  • ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η αμφίβολη στάση ενός ατόμου πιθανόν να σας μπερδεύει και να μην ξέρετε τελικά τι πρέπει να κάνετε ή πως να φερθείτε. Η υπερβολή ίσως να μην σας αφήσει να δείτε ξεκάθαρα τι μέλει γενέσθαι.

Ερωτικά: Όσοι έχετε γνωρίσει έναν Ιχθύ και έχετε διάφορα σκαμπανεβάσματα μην φοβηθείτε να προχωρήσετε στην τελική σας απόφαση γιατί τελικά και οι δύο έχετε αμφιβολίες αν πρέπει να είστε μαζί. Καλό είναι να βρείτε το δικό σας τέμπο για να μην υπάρχουν προστριβές.

Καριέρα & Οικονομικά: Η μεγάλη άνεση στην επικοινωνία τελικά αντί να σας βοηθήσει μάλλον θα σας φέρει μια πίεση η οποία για να ξεμπλοκάρει θα χρειαστεί να είναι όλα γύρω σας ξεκάθαρα. Για αυτό φροντίστε να λέτε και να κάνετε αλήθειες γιατί πιθανόν να κατηγορηθείτε για ψέματα και να έχετε χασούρα.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επειδή νιώθετε πίεση από μια προσωπική σας υπόθεση πιθανόν να παραμελήσετε κάποιους φίλους οι οποίοι σας χρειάζονται. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να πείτε χωρίς να κρύψετε αυτά που θέλετε.

Ερωτικά: Χρειάζεται να αποδεχτείτε μια κατάσταση η οποία ίσως να σας βγάζει μερικές φορές έξω από τα ρούχα σας γιατί εκ των πραγμάτων με το πρόσωπο που είστε μαζί θα υπάρξει μια κάπως φιλελεύθερη τάση. Ο Υδροχόος θα ανατρέψει κάποιες ισορροπίες σας. Με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι θα δυσκολευτείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί να κάνετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάτε κάποιες αποστάσεις γιατί βλέπετε ότι μια συνεργασία από μια πλευρά δεν σας συμφέρει. Το να κρατήσετε θετική στάση απέναντι σε σχέσεις και επαφές θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις δυσκολίες.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη διάθεση να μιλήσετε για αυτό που κάνετε και να αφήσετε το στίγμα σας. Ίσως να είστε περισσότερο ειλικρινείς με τα άτομα που είναι πολύ κοντά σας και αυτό σίγουρα θα φέρει μια πιο βαθιά επικοινωνία. Το ταξίδι που μπορεί να οργανώνετε ίσως να έχει και επαγγελματικό στόχο.

Ερωτικά: Επειδή σας αρέσει να υπάρχει μια εξέλιξη στην σχέση σας, δεν αφήνετε τίποτε να πάει χαμένο για αυτό οργανώνετε εσείς το που θα πάτε και με ποια παρέα. Και αν ως συνήθως είστε οι κοινωνικοί της υπόθεσης, θα δημιουργήσετε προϋποθέσεις για να μην πλήξετε. Η επαφή με φίλους σας θα σας φέρει μπροστά σε μια νέα γνωριμία που ίσως να είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχει ξεκινήσει να κινείται κάτι και ίσως αυτό να σας αναπτερώσει το ηθικό για να μην τα παρατήσετε. Αν είστε πολύ θετικοί θα δείτε ότι θα υπάρχουν συνεχόμενες μεταβολές που όμως θα σας εξυπηρετούν άμεσα.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ανησυχία η οποία τελικά μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα που είστε μερικές φορές. Πάντως θα βγάλετε από πάνω σας ένα κομμάτι παρελθόντος που σας είχε ταλαιπωρήσει. Η κρίση για ένα φίλο σας μπορεί να είναι λανθασμένη για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ερωτικά: Η προσωπική σας απελευθέρωση θα είναι μια βοήθεια προς την σχέση σας γιατί θα μιλήσετε περισσότερο ανοικτά. Το συναίσθημα μπορεί να μην ρέει αυτές τις ημέρες αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια καλύτερη προσωπική σχέση που θα έχει και την χροιά της φιλίας η οποία τελικά θα σας επιτρέψει να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό κυρίως με ένα Λιοντάρι.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να διατηρήσετε μια θετική στάση απέναντι σε άτομα που μοιράζεστε μαζί τους κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλύτερη και πιο δίκαιη διανομή. Η φροντίδα ενός ακινήτου πιθανόν να σας κουράζει αλλά θα σας αποφέρει τελικά κάτι που δεν το περιμένατε.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εν γένει στάση σας θα βοηθήσει να δείξετε πιο εύκολα τις προθέσεις σας. Το πιο σημαντικό είναι να προγραμματίσετε το υποσυνείδητο σας που αρνείται τις αλλαγές για να δεχτεί με ευκολία τα νέα και μοντέρνα συστήματα.

Ερωτικά: Η σχέση με Σκορπιό αλλοιώνει μερικές φορές τα συναισθήματά σας γιατί σας βάζει με τον τρόπο του ένα φρένο. Κυρίως αν υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί να σταματήσετε να δίνετε αυτά που πιστεύετε ότι χρειάζεται η σχέση γιατί δεν παίρνετε τίποτε πίσω. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δείτε κάτι καλό να προκύπτει στην ζωή σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να είστε σωστοί και δίκαιοι με τους συνεργάτες σας για να μην υπάρχουν αψιμαχίες και προβλήματα. Προτιμάτε να πάρετε λιγότερα παρά να έχετε προβλήματα. Πιθανόν να χρειάζεται οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να γίνετε αρκετά υποχωρητικοί και συνεργάσιμοι για να πάρετε χρήματα ή να κλείσετε μια δουλειά.

  • ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μπορεί να βρεθείτε με πρόσωπα που έχουν κατά κάποιο τρόπο κοινή ιδεολογία με εσάς αλλά δεν υπάρχει ταύτιση στον τρόπο που βιώνετε τις εμπειρίες. Ίσως η προσωπική σας εμφάνιση να μετρήσει περισσότερο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ερωτικά: Η αντίστροφή μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει με ένα πρόσωπο που τελικά δεν σας είχε φερθεί και τόσο δίκαια και τώρα να θέλει να γυρίσει πίσω σε εσάς. Αλλά εσείς μπορεί να αρνηθείτε γιατί έχετε πονέσει αρκετά.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια γενική αναστάτωση γιατί δεν ξέρετε ακριβώς με ποιον θέλετε να συνεργαστείτε και με ποιον όχι. Αν περιμένετε θα δείτε ότι το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σας.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook