Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-19-389521

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου, αγαπητέ Κριέ, είναι αρκετά μεγάλο και θα χρειαστεί ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια και προσήλωση στον στόχο σου και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο και έλα πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι σχέσεις σου συντηρούνται σε επιφανειακό επίπεδο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει για αυτό. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα βρεις τρόπους να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν μόνο σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να ξεπεράσεις τα λάθη που σε ακολουθούν από το παρελθόν, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου θα είναι αρκετά μεγάλη. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έτοιμα να σε στηρίξουν αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές στη σχέση σου. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις – εξωτερίκευσέ τα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο, ενώ έχεις και πάρα πολλά έξοδα. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το προηγούμενο διάστημα μεγάλες δυσκολίες σε έφεραν σε δυσχερή θέση, αλλά μέσα από αυτό το στρίμωγμα σου δόθηκε η δυνατότητα να αξιολογήσεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Τα νέα δεδομένα που προβλέπονται για το ζώδιό σου θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε πλήρη ανασύνταξη, σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων. Οι αλλαγές θα είναι πολλές και καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις για να περνάς καλύτερα.\

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρ’ όλο που θα έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει προσφάτως, αγαπητέ Λέων, θα αποδειχθεί αβέβαιο. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις το γεγονός – αντιθέτως, κράτα το μυστικό, ώστε να μπορέσεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό. Κάποιοι θα απογοητευτούν με την αποκάλυψη αυτής της αλήθειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με πολλή αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές, με δυνατότητα να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Αξιολόγησέ τις σωστά και χωρίς βιασύνη, ώστε να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν καταφέρεις να αντιληφθείς τη σπουδαιότητά τους εγκαίρως, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που είναι ακόμη στάσιμες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι σχέσεις σου περνούν κρίση, αγαπητέ Ζυγέ, και κάποιοι θα το εκμεταλλευθούν αυτό, με άσχημες προθέσεις. Καλό θα ήταν να αναζητήσεις στήριξη και συμβουλές σε δικά σου άτομα με τακτοποιημένη ζωή και ισορροπίες και όχι σε άτομα που δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, το καλύτερο για τα αισθηματικά σου θα ήταν να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Και προπάντων απόφυγε να γκρινιάξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς, καθώς και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τεράστιο διάστημα κατά το οποίο κουβαλούσες ολόκληρο το φορτίο στις δικές σου πλάτες, έχει τελειώσει. Τώρα πλέον ο καθένας είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν γρήγορα για το ζώδιό σου και θα σου χαρίσουν μεγάλη δικαίωση. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί – ετοιμάσου για αποδοχή και επιβραβεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε κι οι δύο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες, αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να παρέμβει στη ζωή σου, όσο αγνές και αν φαίνονται οι προθέσεις του. Η κοινωνική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και τέτοιου είδους παρεμβάσεις είναι απαράδεκτες. Ξεκαθάρισε τα όριά σου, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή – μην το αναβάλλεις άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που είχες στα αισθηματικά σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και η πίεση θα σε εκνευρίσει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί με σταθερά βήματα θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις πολλή οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σύντομα η κατάσταση στη ζωή σου θα αλλάξει, αγαπητέ Αιγόκερε, και οι βελτιώσεις που θα γίνουν θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν καθοριστική πρόοδο. Μην αναβάλεις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που όμως δεν σε φοβίζει. Φρόντισε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις σχετικά με την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το μέλλον δεν είναι τόσο αδιέξοδο όσο φαίνεται και οι καταστάσεις που έρχονται για το ζώδιό σου θα είναι αρκετά ευχάριστες. Μην απογοητεύεσαι και μην βιάζεσαι να δεις τις εξελίξεις. Ο χρόνος δεν βιάζεται και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή για την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και θα έχεις έντονο εκνευρισμό εξ αιτίας κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων που αργούν να τελειώσουν. Στον οικονομικό τομέα, αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις και να μην δώσεις άλλες αναβολές. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η οικογένεια σε στηρίζει με πολλούς τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Μην την παραμελείς και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια σε όσα απαιτούνται ώστε να υπάρχει ισορροπία. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για το ζώδιό σου, αρκεί να υπάρχει θετική διάθεση και πρόθεση συνεννόησης. Μην υπερβάλλεις υποστηρίζοντας τις θέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να οργανωθείς ως προς τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν αυτή την περίοδο είσαι χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και αναζητάς άλλες πηγές εσόδων προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook