Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου;

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-παρασκευή-17-120325
zodia1Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των άστρων για σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.
Τι λένε τα ζώδια για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα…
  • Κριός

Αν και έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε σήμερα, η επίσκεψη της Σελήνης στο ζωδιο του Λέοντα και στον 5ο Οίκο σας, θα σας κάνει ανυπόμονους για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο, προτού καν αρχίσει. Ακόμα και αν οι επιθυμίες σας σπρώχνουν στην επόμενη περιπέτεια, μην αγνοήσετε τις υποχρεώσεις σας. Τραβήξτε τη προσοχή σας σε αυτά που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να είστε ελεύθεροι να διασκεδάσετε τις μέρες που έρχονται.

  • Ταύρος

Οι προσωπικές υποχρεώσεις θα σας ακολουθήσουν στην εργασία σας σήμερα. Συνήθως, η κατηγοριοποίηση των οικογενειακών σας δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά τώρα η παρουσία τους θα δυσκολέψει την εργασία σας. Ευτυχώς, σας περιμένει μία λύση. Παραμείνετε ανοιχτεί στους νέους τρόπους προσέγγισης των υποχρεώσεών σας, και θα τακτοποιήσετε τα πάντα. Σκεφτείτε πέρα από τα όρια και θα φτάσετε στην ανακάλυψη που ψάχνετε εδώ και καιρό.

  • Δίδυμοι

Κάποιος θα επηρεάσει τη μέρα σας με αναπάντεχο τρόπο. Θα σας δώσει πληροφορίες που θα αλλάξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλά ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας. Ευτυχώς, η επιθυμία σας για αλλαγή είναι η μεγαλύτερή σας δύναμη καθώς η αλλαγή θα σας ευνοήσει αν δεν αντισταθείτε. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας ωφελήσει.

  • Καρκίνος

Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα μπουν στο παιχνίδι σήμερα, καθώς θα επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες των προσωπικών σας λογαριασμών. Αν χειρίζεστε χρήματα στην εργασία σας, θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Αν και το μυαλό σας είναι γεμάτο αντισυμβατικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τα ζητήματα, είναι πιθανότατα καλύτερο να παραμείνετε στα δοκιμασμένα. Κρατήστε τα πειράματα για μία άλλη μέρα.

  • Λέων

Τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας θα είναι εμφανή τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για μερικές μέρες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως οι διαθέσεις σας θα αλλάξουν γρήγορα, δίνοντας στους άλλους λίγο χρόνο να αντιδράσουν. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε τις σκέψεις σας. Εκφράστε τες όταν σας δοθεί η ευκαιρία. Όμως να θυμάστε πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, για αυτό μην κάνετε μακροχρόνια σχέδια. Δεν είναι σοφό να ακολουθείτε το κάθε καπρίτσιο.

  • Παρθένος

Θα υπάρξει αρκετό δράμα σήμερα, και ίσως να μην είστε σίγουροι για το πόσα πρέπει να μοιραστείτε με τους άλλους. Ωστόσο, κάτι θα βγει στην επιφάνεια, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Να θυμάστε πως όποιο θέμα και αν συζητάτε, θα συνεχίσει να εξελίσσεται τις επόμενες εβδομάδες. Διατηρήστε ένα υγιές συναίσθημα αποστασιοποίησης για να έχουν όλοι το χώρο που χρειάζονται για να ωριμάσουν.

  • Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να παραμελήσετε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες για να βοηθήσετε ένα φίλο σε μία δύσκολη κατάσταση. Αν και η αλλαγή προτεραιοτήτων θα δημιουργήσει , δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε όλα τώρα. Είστε έτοιμοι να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Όπως και να έχει, μην ελαχιστοποιήσετε τις επιθυμίες σας, καθώς όσο περισσότερο τις καταπιέσετε, τόσο περισσότερο θυμό θα βιώσετε αργότερα. Δεν χρειάζεται να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα για να είστε καλοί φίλοι.

  • Σκορπιός

Η υπευθυνότητα σας βγαίνει εύκολα, αλλά η καταπίεση των συναισθημάτων θα σας κοστίσει συναισθηματικά. Πρέπει να βρείτε τρόπους να απελευθερώσετε το θυμό σας μέσα από κοινωνικά αποδεχτές μορφές έκφρασης. Βάλτε περισσότερη προσπάθεια απέναντι στους στόχους σας για να μειώσετε την ένταση προτού γίνει ανεξέλεγκτη. Ωστόσο, προσέξτε να μην αντιδράσετε υπερβολικά σε μία αγχωτική κατάσταση. Αυτά που θα κάνετε τώρα θα αποδώσουν τους μήνες που έρχονται.

  • Τοξότης

Είστε πολύ κοντά στο να κάνετε συναρπαστικές ανακαλύψεις στην έκφραση του εαυτού σας, αλλά οι καταστάσεις μπορεί να σας εμποδίσουν λίγο ακόμα. Μην αφήσετε την αντίδρασή σας να γίνει εμπόδιο, καθώς κάποια συγκεκριμένα ζητήματα πρέπει να επιλυθούν για να φτάσετε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα –ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τελειώστε την δουλειά σας όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνετε χώρο για τα όνειρα.

  • Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που είχατε βάλει στην άκρη πριν λίγο καιρό. Ίσως υποθέσετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε αυτή τη περίοδο χωρίς να χρειαστεί να αναλάβετε όλες τις ευθύνες –ακόμα και αν δεν λειτουργείτε έτσι συνήθως. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και κοιτάξτε με ειλικρίνεια τα εμπόδια στο μονοπάτι σας. Δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν πάρετε πρώτα τα μαθήματα που πρέπει. Αποδεχτείτε με θάρρος την πρόκληση που βρίσκεται μπροστά σας.

  • Υδροχόος

Ένας φίλος ή συνεργάτης θα παρουσιάσει ένα πραγματικό πρόβλημα σήμερα. Αν και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τη κατάσταση, δεν θα μπορείτε να βρείτε μία άμεση λύση. Ίσως όλες οι προσπάθειές σας για διαπραγμάτευση να μην δουλέψουν, αν οι άλλοι είναι υπερβολικά πεισματάρηδες. Όπως και να έχει, υπάρχει πάντα πιθανότητα για ξαφνική αλλαγή στις διαπροσωπικές δυναμικές. Αν και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις των άλλων, η αισιοδοξία σας μπορεί να σώσει τη μέρα.

  • Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας καθήκοντα θα είναι τόσα πολλά που θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε τα σχόλια των άλλων για αυτά που κάνετε, έτσι είναι απαραίτητο να δείξετε το καλύτερό σας εαυτό. Μην πέσετε στη παγίδα και πιστέψετε πως πρέπει να κάνετε τα πάντα με τη μία. Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση συγκεκριμένων πραγμάτων και θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με τη φιλοδοξία σας.

Πηγή: fimes.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook