Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-πέμπτη-23-αυγ-728123

Και τα γενέθλια για τα αγαπημένα μας Παρθενάκια μόλις ξεκίνησαν! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα αλλά και στους υπόλοιπους της Γήινης και Υδάτινης ομάδας του Ζωδιακού, που ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτήν την θέση του Ήλιου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αισθάνεσαι απομόνωση, Κριέ, βλέποντας πως δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό είναι ν’ αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα πάντως, θα καταλάβεις ότι τελικά μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου, ενώ θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που μάλλον έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Κριέ, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που δεν προχωρούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα ξεκινήσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με το ταλέντο που σε διακρίνει, Ταύρε, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν άπιαστα. Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις οτιδήποτε σκεφτείς, αρκεί να μην καταπιαστείς ταυτόχρονα με όλα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία που θα έχεις, Ταύρε, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις καινούργια σχέση, που θα είναι έτσι όπως ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να έχεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και στη διπλωματικότητά σου, θα καταφέρεις πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα προσεγγίζεις όπως είναι και η μεγάλη σου ευαισθησία να σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και σήμερα να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις πάντως αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου – τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα γνωρίσει επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Κάθε τι καινούργιο, Καρκίνε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί κι έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινοτομίας. Εκπλήσσει, αρέσει, αλλά κι ενοχλεί τους άλλους που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους, που εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε μου, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις περισσότερες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Κάτι καινούργιο διαφαίνεται στον ορίζοντα, Λέων, γι’ αυτό μη στέκεσαι σε όσα τελείωσαν κι αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μη δυσπιστήσεις ή υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων μου, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις σήμερα εσύ τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες δαπάνες, οπότε απόφυγε τις πολλές οικονομικές συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η επιμονή κι η υπομονή σου, Παρθένε, σήμερα θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου, με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος κι ευδιάθετος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς σήμερα να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Παρθένε μου, διότι θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι ν’ αποδειχθείς πολύ προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα είναι, να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην απορήσεις αν ο σύντροφός σου είναι σήμερα λίγο απομακρυσμένος, Ζυγέ μου. Αναρωτήσου, μήπως φταις εσύ κι η εγωκεντρική κάποιες στιγμές συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα «άλματα» και προπάντων μην προσπαθήσεις σήμερα ν’ αλλάξεις το παραμικρό. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στις κινήσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πριν κάνεις οτιδήποτε σημαντικό σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία άλλη, διαφορετική κι ίσως πιο ρεαλιστική, σκοπιά. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά – σιγά θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις σήμερα, Σκορπιέ μου, κάποια σύγχυση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ν’ αρχίσεις από σήμερα, Τοξότη, να καταστρώνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις γι’ αυτά που σε αγχώνουν και προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να ασχοληθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή υπομονή, Αιγόκερέ μου, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, θα πρέπει να φανείς προσεκτικός απέναντι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς αυτές δεν ταιριάζουν στο ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά, Αιγόκερε, από την πρόσφατη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό όμως είναι, να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σου φέρνουν ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, αλλιώς θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές που μπορεί να σε δελεάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Θα βρεθείς σήμερα σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου, Υδροχόε μου, καθώς και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, μέχρι να βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις αυταρχικές τάσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να αντιδράς με πείσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Υδροχόε μου, σε συναισθηματικές καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Υδροχόε μου. Πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, απαιτούν συνετό χειρισμό.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Θα σου προκληθούν σκέψεις για τον εαυτό σου, Ιχθύ μου, και για τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις όμως, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός κι αποδοτικός. Παρόλο που θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας, κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Ιχθύ, μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές συνθήκες στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για καθυστερήσεις και προβλήματα πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις όμως μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αν αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

 

πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook