Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-30-σε-389521

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μην καθυστερήσεις άλλο, αγαπητέ Κριέ, στη λήψη αποφάσεων, ειδικά τώρα που οι πλανήτες στηρίζουν τον δυναμικό τρόπο δράσης. Απόφυγε συζητήσεις – ακόμα και με αγαπημένα πρόσωπα – που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθη. Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά μέτρα και να βάλεις όρια στη ζωή σου και η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην επιμείνεις να γίνει πάση θυσία το δικό σου, μόνο και μόνο από εγωισμό, ειδάλλως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για μια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ‘ανοίξεις’ καινούργια μέτωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η πίεση που δέχεσαι από συνεργάτες οφείλεται σε δική σου αμέλεια, αγαπητέ Ταύρε, την οποία οφείλεις να διορθώσεις το συντομότερο δυνατό. Άσε τον χρόνο να περάσει, αλλά παράλληλα δούλεψε και πρόσφερε μία σχετική ανταπόδοση στην εμπιστοσύνη που σου έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Μην ξεχνάς την υποστήριξη που δέχτηκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε έχουν προβληματίσει στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου είναι αρκετά μεγαλύτερος από όσο περίμενες, αγαπητέ Δίδυμε. Χαλάρωσε λοιπόν τους ρυθμούς σου και μην υποχρεώνεις κανέναν να ενστερνιστεί το υπερβολικό άγχος που σε κατακυριεύει όλο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα βελτιωθούν πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν πας να κάνεις σήμερα, επαγγελματικά, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην υποκύψεις σε αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο, αγαπητέ Καρκίνε, πως πολύ σύντομα θα πάρεις ικανοποίηση από την προσπάθεια που έκανες να υποστηρίξεις τις απόψεις σου. Η δικαίωση θα έρθει από ένα άτομο τεράστιου κύρους που θα εντυπωσιαστεί από την ηθική σου υπόσταση και θα σε στηρίξει ολοκληρωτικά. Φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προβλέπονται κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν περίμενες και θα χαρείς και εσύ αλλά περισσότερο το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να είσαι βέβαιος ότι οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα ασχολήσου με τα δικά σου θέματα και μην χάσεις όλο σου τον χρόνο βοηθώντας μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η φροντίδα των οικείων σου δεν είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση, αγαπητέ Λέων, πράγμα που οφείλεις να καταστήσεις σαφές και κατανοητό σε όλους μέσα στην οικογένεια. Οφείλεις και εσύ να αναθέσεις ευθύνες και αυτό θα πρέπει να γίνει το συντομότερο, με μία ήρεμη συζήτηση. Μην το αφήσεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί αισθηματικά, κάνε τις κινήσεις σου, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να συνεργαστείς και για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε τυχαία εμπόδια που θα εμφανιστούν αλλά θα είναι παροδικά. Οι υποθέσεις σου έχουν δρομολογηθεί πλήρως και τίποτα δεν είναι σε θέση να αποτρέψει την ολοκλήρωσή τους. Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου στον χρόνο της. Μην αγχώνεσαι υπερβολικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην πάρεις αποφάσεις αν προηγουμένως δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις. Επίσης, προσπάθησε να μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή καινούργια ‘ανοίγματα’, αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν να δράσει εναντίον σου πισώπλατα, εξ αιτίας της δικής σου αδιαφορίας. Περιφρούρησε τα κεκτημένα, τη φήμη και τη συμπεριφορά σου με απόλυτη διαφάνεια. Μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να εξηγήσεις λεπτομέρειες. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να κάνεις ήρεμες και σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο ώστε να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να βελτιωθεί θεαματικά το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Μην βιαστείς όμως να ενθουσιαστείς, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές. Συγκεντρώσου ώστε να εντοπίσεις την κατάλληλη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί με όχι πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Οι εντάσεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ τη γοητεία σου, ώστε να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες, λόγω του έντονου άγχους που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες και ειδικότερα σε σχέση με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις που θα σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Το παρελθόν δεν επαναλαμβάνεται – ασχολήσου με τις μελλοντικές εξελίξεις και μην αναμασάς ιστορίες που έζησες κάποτε. Το μέλλον σού ανήκει, αρκεί να μην φοβηθείς να το ζήσεις. Εστίασε σε όλα όσα τα άστρα πρόκειται να φέρουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θελήσεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η απογοήτευση που βίωσες όλο το τελευταίο διάστημα προκάλεσε μία στασιμότητα στα σχέδιά σου και χάλασε τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Μην αφήσεις άλλα περιθώρια για λάθη τώρα που το πλανητικό σκηνικό χαρίζει στο ζώδιό σου τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Καλό θα είναι, προκειμένου να ισορροπήσεις κάποια πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου), ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα επαγγελματικά προβλήματα για το ζώδιό σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Κάποια οικονομικά θέματα που καθυστερούσαν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να προωθούνται και να λύνονται. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είναι απολύτως βέβαιο ότι το ερχόμενο διάστημα θα ισορροπήσουν όλα σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να αισθανθείς την ασφάλεια που ονειρεύεσαι. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε ζητήματα που σε πιέζουν οι άλλοι, αλλά δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει για όσα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο στη σχέση σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας ή νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Αν μπορέσεις τώρα, αγαπητέ Ιχθύ, να συγκεντρωθείς και να μην βιαστείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις χωρίς ουσία, οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και θα δικαιωθείς για τη σοβαρότητά σου. Απόφυγε τυχαίες συναναστροφές που μπορούν να βλάψουν την εικόνα σου. Περιορίσου σε αυστηρά επιλεγμένες και δοκιμασμένες παρουσίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα πολλά περιθώρια για λάθη στη σχέση σου θα μειωθούν και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook