Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-24-αυ-150142

zodiaΜάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις… 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζεις να δίνεις λάμψη και χαρά. Το πιο έξυπνο μυστικό είναι να σχεδιάσεις τώρα τη ζωή σου κάτω από τις συνθήκες που σου αρέσουν. Η πρόθεση μετράει και όλα τα άλλα έρχονται. Κάθε πρωί να σκέφτεσαι ότι η πρόθεσή σου είναι να έχεις δύναμη και να τα καταφέρνεις και κυρίως να δρας με ενόραση και σοφία.

Ερωτικά: Η πληθωρική σου φύση μερικές φορές, όταν δεν βιάζεσαι, μπορεί να πετύχει τον πιο δυνατό έρωτα. Αρκεί να μην ξεδώσεις μόνο με το σεξουαλικό πάθος και μετά σου φύγει όλο το ενδιαφέρον. Προσπάθησε να πιάσεις με την καρδιά σου το άλλο άτομο και να μην ασχολείσαι μόνο με την επιφάνεια. Ο Σκορπιός μπορεί να σε βάλει σε μια τέτοια διαδικασία.

Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνεις, αλλά για ένα δικό σου λόγο είτε αδρανείς είτε περιμένεις να σε αποδεχτούν περισσότερο οι άλλοι. Κάνε το παιχνίδι σου και πάνω από όλα γίνε περισσότερο συνεργάσιμος/η. Αυτό θα βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να διευρύνεις την αντίληψή σου για μια κατάσταση που δεν είναι και πολύ εύκολη αυτή τη στιγμή για σένα. Να μη βλέπεις δηλαδή μόνο με τα δικά σου μάτια, αλλά και με τα μάτια των άλλων. Με αυτόν τον τρόπο θα τοποθετήσεις τα πράγματα στη σωστή θέση. Το σπίτι σου μπορεί μερικές φορές να μη σου αρέσει και να θέλεις να του δώσεις μια πινελιά πιο αριστοκρατική.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα βαθύ ειδύλλιο στη ζωή σου. Είτε είσαι μαζί με αυτό το πρόσωπο είτε χώρια, θα νιώθεις κάτι πολύ ερωτικό να σε συμπαρασύρει και να μη μπορείς να αντισταθείς. Αν δεν είναι και πολύ νόμιμο, δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου γιατί δεν είσαι σε φάση να χαλάσεις κάτι σταθερό. Αν όμως είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να αξίζει τον κόπο να αγωνιστείς λίγο ακόμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Όταν παίρνεις αποφάσεις να τελειώσεις κάτι, γίνεσαι εκτελεστικό όργανο και πάνω από όλα βάζεις το κεφάλι κάτω και δεν το σηκώνεις πάρα μόνο όταν το τελειώσεις. Συχνά εμποδίζεσαι από απόλυτες σκέψεις, αλλά τώρα θα δοθούν λύσεις που θα είναι πολύ πρακτικές και θα σε ξεμπλοκάρουν. Έχεις όμως παραπάνω έξοδα τα οποία πιθανόν να είναι υπερβολικά γιατί μπορεί να ανοίξεις το σπίτι σου και να χαλάσεις πολλά χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Εστιάζεσαι στο καλό και αποφεύγεις να σκεφτείς κάτι πολύ αρνητικό, γιατί νιώθεις ότι δεν θέλεις πλέον να κινείσαι μέσα σε περιβάλλοντα που σου δημιουργούν εντάσεις ή άγχος. Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο στους γύρω και αυτό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με ένα θεατρικό τρόπο οτιδήποτε θέλεις να πεις.

Ερωτικά: Έχεις καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, οπότε θα έχεις και για το πρόσωπο που είστε μαζί. Όλο το μυστικό είναι ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου. Γιατί τον τελευταίο καιρό πέρασες αρκετές κρίσεις για να αλλάξεις και να πετάξεις από πάνω σου κάθε τι που δεν είναι αποκλειστικά δικό σου. Όχι ότι έχεις φτάσει μέχρι το τέρμα, αλλά τουλάχιστον έχεις αποκτήσει μια μικρή αυτογνωσία για το πώς κινείσαι μέσα στην προσωπική σχέση. Ο Υδροχόος πάντως είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στο στυλ σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Επαφίεσαι γιατί νιώθεις ότι δουλεύεις σωστά. Γι αυτό σήμερα είτε θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα σου δώσουν λύσεις για επέκταση ή θα επικοινωνήσεις δημιουργικά με κάποια άτομα που έχετε ίδιους στόχους ή ίδια ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να σε προσέξουν οι γύρω σου κι αν αυτό δε γίνει με έναν εύκολο τρόπο, πιθανόν να ξεκινήσεις καβγά γιατί θέλεις οπωσδήποτε να επιβληθείς. Το καλό είναι ότι δημιουργείς κάποια πράγματα με τα ίδια σου τα χέρια για να πάρεις το μπράβο και μέσα από αυτή τη διαδικασία γίνεσαι αρκετά δοτικός/ή.

Ερωτικά: Έχεις ένα ρομαντικό κομμάτι που βγαίνει στην επιφάνεια και θέλεις να το εκφράσεις να το δώσεις στο άτομο που είστε μαζί. Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να μην ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θέλεις εσύ, αλλά έχει κάτι που σε εξιτάρει πάρα πολύ. Από την άλλη ένας πολύ ιδιόρρυθμος Κριός μπορεί να σε κάνει να τον θαυμάζεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια σχέδια που δεν είναι και πολύ εύκολο να τα υλοποιήσεις. Γιατί ναι μεν βλέπεις με την λογική τι χρειάζεται να κάνεις, αλλά το συναίσθημα σου είναι πολύ δυνατό και έχεις έντονες επιθυμίες που σε καίνε, με αποτέλεσμα να προβληματίζεσαι. Το καλό είναι ότι μπορείς να οργανώσεις με έναν καλύτερο τρόπο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Εντυπωσιάζεις με τις γνώσεις σου αλλά και το ταμπεραμέντο σου. Βρίσκεσαι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου γιατί νιώθεις ότι το παιχνίδι μπορεί να το κρατάς εσύ στα χέρια σου χωρίς να φοβάσαι. Μην αφήσεις κάποιες ανασφάλειες να σου χαλάνε την διάθεση. Γιατί εκεί που θα είσαι στο τσακίρ κέφι μπορεί να σου περνάνε από το μυαλό σκέψεις μελαγχολίας και στεναχώριας.

Ερωτικά: Έχεις το επάνω χέρι για αυτό θα κυριαρχήσεις με τον τρόπο σου σε μια σχέση χωρίς να σημαίνει ότι θα επιδείξεις έντονο εγωισμό. Απλά θα έχεις κέφι, χαρά, αγάπη και πάνω από όλα συγχωρητική διάθεση.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν είχες κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον, πιθανόν τώρα να σου φύγουν τελείως και να μπορείς να σχεδιάζεις με αισιοδοξία το τι θέλεις να κάνεις. Επειδή θα το πιστεύεις σίγουρα θα κερδίσεις, για αυτό μη δειλιάζεις και προχώρα σβέλτα στα σχέδια σου, όσο δύσκολα και να είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά αλλά τον βάζεις εσύ και όχι κάποιος άλλος. Αυτό σε βοηθάει να βλέπεις καλύτερα τις προοπτικές που έχεις. Το να δημιουργείς εντυπώσεις δεν είναι για σένα και πολύ εύκολο, αλλά πιθανόν να χρειάζεται τώρα για να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον των υπολοίπων γύρω σου.

Ερωτικά: Η σχέση με ένα πρόσωπο που μερικές φορές σου φέρεται φιλικά, ίσως σε μπερδεύει γιατί χωρίς να το θέλεις δημιουργείται παρασκήνιο μαζί του. Ο Υδροχόος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές απογοητεύσεις και να φερθείς πιο ανοικτά απέναντι σε όλους.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια υπερβολή στις αποφάσεις σου οι οποίες θα μπορούσαν να διευθετηθούν μόνο από την πλευρά σου. Γιατί δεν μπορεί να προσπαθείς συνέχεια να αποδείξεις ότι αξίζεις. Το παρασκήνιο θα λειτουργήσει θετικά για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι η ψυχή της παρέας και αυτό σε ευχαριστεί αλλά συγχρόνως σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καλύτερες γνωριμίες και ανοίγματα ακόμα και σε άτομα που δεν έχεις έρθει πολύ κοντά. Πιθανόν οι φιλοδοξίες σου να είναι σήμερα υψηλών προδιαγραφών.

Ερωτικά: Δεν αφήνεις να περάσει ο χρόνος και, αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, θα τρέξεις πίσω από ένα Λιοντάρι το οποίο σου δείχνει έντονα τα συναισθήματά του. Μην αφήνεις τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω να σου περνάει τη δική του γραμμή ή τις αποφάσεις του.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν αποφασίσεις να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα δικαιωθείς. Γιατί η έμπνευση, η δημιουργία και συγχρόνως τα κέρδη, θα πάνε όλα μαζί, «πακέτο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να εντυπωσιάζεις, για αυτό μπορεί να προσφέρεις βασιλική περιποίηση και κυρίως να έχεις μεγάλη γενναιοδωρία στις κινήσεις σου. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή από την πλευρά σου είναι να μη δώσεις άλλα δικαιώματα, αν τελικά το άλλο άτομο δεν σου ξεδιπλωθεί από μόνο του.

Ερωτικά: Διαισθάνεσαι ότι κάτι θα γίνει με το Λιοντάρι για αυτό δεν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Μάλλον θα περιμένεις για πολύ, γιατί πιθανόν να έχεις μπλοκάρει και κάποιες γνωριμίες που είναι να γίνουν. Ο Ταύρος αποτελεί εξαίρεση γιατί όλο και κάτι σου δίνει για να κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

Οικονομικά & Καριέρα: Δίνεις και παίρνεις και αυτό σου κοστίζει γιατί δεν υπάρχει ισοτιμία στις συνδιαλλαγές σου. Ή δίνεις περισσότερα ή δίνεις λιγότερα γιατί νιώθεις ότι κάπου σε αδικούν και συνήθως υπάρχει μία κόντρα πάνω σε αυτό το θέμα. Σήμερα τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να παρέχεις τα καλύτερα στους γύρω σου και πιθανόν να το παρακάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πιστεύεις ότι αξίζεις και με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μέσα σου μια καλύτερη ψυχολογία. Είναι σημαντικό να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να μη μετακινείσαι καθόλου προκειμένου όλα να γίνουν καλύτερα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σε δικαιώσει γιατί θα περάσεις πολύ καλά.

Ερωτικά: Είσαι σε μια φάση πολύ δημιουργική και μπορεί να έχεις σκεφτεί να βάλεις μπρος και για ένα παιδί. Οι συνθήκες σε ευνοούν γιατί υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στη ζωή σου και κυρίως έχεις πάρει αποφάσεις ότι κάτι θα γίνει στα πλαίσια της συντροφικότητας, αν και δυσκολεύεσαι να μπαίνεις στο ντορβά γιατί θέλεις ελευθερία. Το έντονο ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά θα σε ενθουσιάσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να κινείσαι με στόχο το κέρδος αλλά πιθανόν δεν ξεχνάς κάποιες δύσκολες καταστάσεις που κουβαλάς μαζί σου σε μορφή χρέους. Αυτό κάπως σου χαλάει τον ενθουσιασμό. Σταμάτα να το σκέφτεσαι γιατί προς το παρόν κακό σου κάνει. Προσπάθησε να φτιάξεις το εδώ και τώρα με στόχο την προσωπική σου ανάπτυξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια αντίσταση από την πλευρά σου να αφεθείς και να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ νομίζεις. Το μυστικό για να λύσεις τα δεσμά που έχεις βάλει είναι να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σα μηχανή η οποία πρέπει να παράγει συνέχεια, χωρίς να χαίρεται. Χρειάζεται να βρεις έστω και ένα χόμπι για να ασχοληθείς, κάτι που θα το κάνεις αποκλειστικά για σένα και… τον εαυτό σου.

Ερωτικά: Ενώ κάτι γίνεται προς το καλύτερο, τα συναισθήματά σου κρατούνται μερικές φορές σε απόσταση γιατί δε θέλεις να δείξεις αδυναμία. Ο Σκορπιός που μπορεί να είναι και μεγαλύτερο πρόσωπο, πιθανόν να σου βάζει κάποια όρια που σε κουράζουν. Από την άλλη, η επαφή με Υδροχόο μπορεί να είναι πολύ δυνατή αλλά κάτι την κρατάει σε μια στασιμότητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ υπάρχουν κάποιες τρύπες που μπορείς να τις βρεις και να χωθείς πιθανόν να ζητάς κάτι μεγαλύτερο και να χάνεις και αυτές τις μικρές ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι έχουν δημιουργηθεί καινούργιες προοπτικές, αλλά για να τις εκμεταλλευτείς θα χρειαστεί κάπως να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι και να πιστέψεις περισσότερο στην προσωπική σου αξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι καλύτερα όταν είσαι με άτομα που έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις γιατί αυτό σε βοηθάει να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τα πάντα γύρω σου. Οι υποχρεώσεις ενός ηλικιωμένου προσώπου μπορεί να σου δημιουργούν μεγάλο βάρος.

Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, πιθανόν να έχεις κολλήσει σε ένα άτομο που μάλλον σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Τώρα είναι η ευκαιρία να δεις μια άλλη πραγματικότητα, γιατί έχεις αρχίσει να κουράζεσαι. Με το Λιοντάρι αν και σας χωρίζουν έντονες διαφορές μπορείτε και τα βρίσκετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι κάτι μακριά στο τούνελ κάτι σου ανοίγεται και μέσα από εκεί μπορείς να κάνεις νέα πράγματα. Πιθανόν να συμμετάσχεις σε μια ομαδική δουλειά γιατί το βλέπεις ότι σου πηγαίνουν πολύ περισσότερο. Αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι θα χρειαστεί σε ότι και να κάνεις να βάλεις την δική σου σφραγίδα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και στο τέλος μπορεί και να κουράζεσαι υπερβολικά. Δεν το βάζεις όμως κάτω γιατί βλέπεις ότι έχεις αντοχές πολύ περισσότερο από παλιά. Η θάλασσα πάντα σου κάνει καλό γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αφήνεσαι και να μη σκέφτεσαι.

Ερωτικά: Έχεις βάλει στόχο να ρίξεις ένα Λιοντάρι και αυτό μπορεί να σου έχει δημιουργήσει ένταση αλλά και πάθος. Αυτό που θέλεις δεν είναι και τόσο δύσκολο, αρκεί να περάσεις από τα τεστ που θα σου βάλει το άλλο πρόσωπο γιατί δε σε εμπιστεύεται και πολύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρχίσει να μαζεύεις και πάλι τα κομμάτια σου και για αυτό έχεις τη διάθεση συνεργασίας αλλά και το χάρισμα της λογικής απέναντι σε κάποια πράγματα που παλιά αρνιόσουν να δεχτείς ή να δεις. Επειδή θα βγει από μέσα σου η επιθυμία να διοικήσεις ή να βγεις μπροστά σε ότι κάνεις, θα χρειαστείς την κατάλληλη προετοιμασία για να μπεις στην πρώτη γραμμή.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook