Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-23-μα-134011

zodia16Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια θετική καθοδήγηση. Για την ακρίβεια, νιώθετε σαν να ακούτε μια εσωτερική φωνή που σας κατευθύνει και σας συμβουλεύει. Αν έχετε πίστη και όραμα, μπορείτε να ανατρέψετε τα κακόβουλα σχόλια που γίνονται εις βάρος σας. Σήμερα είναι καλή ημέρα να «βρεθείτε» με τον εαυτό σας, να προσευχηθείτε, να κάνετε διαλογισμό ή να οραματιστείτε το μέλλον.

Έρωτας: Θεωρείτε ότι κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς (ειδικά τον τελευταίο καιρό). Αυτό αλλάζει, και η ανεβασμένη σας διάθεση σίγουρα θα βοηθήσει στο να νιώσετε καλύτερα, καθώς τώρα θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Η φιλική διάθεση ενός Υδροχόου θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε μαζί του.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια μικρά ‘ανοίγματα’, τα οποία ίσως θα πρέπει να τα αξιολογήσετε καλύτερα. Αν επιμείνετε και δείτε τις ευκαιρίες που προσφέρουν, είναι πιθανόν να σας φέρουν κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι πιθανόν να νιώθετε ανασφάλεια και να χειρίζεστε όλα σας τα θέματα χωρίς αυτοπεποίθηση. Χρειάζεστε μια ανανέωση. Το ζητούμενο για σας είναι να μάθετε να πιστεύετε στον εαυτό σας, χωρίς να περιμένετε απτές αποδείξεις ότι πράττετε σωστά ή άμεσα υλικά αποτελέσματα. Αυτό που μετράει περισσότερο στην περίπτωσή σας, είναι να ξεκινήσετε ανάποδα: δηλαδή πρώτα να πιστέψετε σε κάτι και μετά να προσπαθήσετε ώστε να γίνει.

Έρωτας: Την ίδια πρακτική ακολουθήστε και στα ερωτικά σας. Μην ζητάτε αποδείξεις και πράγματα χειροπιαστά για να αγαπήσετε ένα πρόσωπο. Για σας είναι δύσκολο να πιστέψετε στην ιδέα του άλλου, σ’ έναν πλατωνικό έρωτα, επειδή δεν έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Πιθανόν ο Τοξότης να σας εμπνεύσει ώστε να βλέπετε τα ιδανικά του άλλου ατόμου και όχι αν θα σας προσφέρει υλική εξασφάλιση.

Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία σας τώρα μπορεί να δοκιμάζεται, δηλαδή να αναγκάζεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό από όσα έχετε μάθει. Ίσως, αν πιστέψετε στον εαυτό σας, να σας οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό και έξω από τα δικά σας μέτρα και σταθμά, το οποίο όμως πάλι θα σας επιφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθετε αρκετά γεμάτοι με το να ασχολείστε με τους άλλους γύρω σας. Αυτό σας κάνει καλό, γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί και ιδιαίτεροι στις συναναστροφές σας. Βόλτες, βιβλία και έξοδοι θα είναι το καλύτερό σας για σήμερα.

Έρωτας: Η παιδικότητά σας μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε αφέλεια ή υπερβολή, γι’ αυτό θα χρειαστεί να ωριμάσετε κάπως – ειδικά αν πρέπει να ανταποκριθείτε σε ένα πρόσωπο που από εσάς αναζητά την ωριμότητα ή την εξασφάλιση. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να πείσετε το σύντροφό σας ότι παρά την παιδικότητά σας, εσείς παραμένετε πιστοί και σταθεροί. Αυτό είναι κάπως δύσκολο, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να το μάθετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες σας οδηγούν σε συμπεράσματα, τα οποία όμως χρειάζονται και πάλι ένα ξεκαθάρισμα. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να υπάρχει μεν η διάθεση για επικοινωνία, αλλά να μην υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Για αυτό προσπαθήστε να είστε σίγουροι για το τι καταλαβαίνετε και μην ακούτε λόγια του αέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η υπομονή σας μπορεί να έχει εξαντληθεί, γεγονός όμως που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κέφι σας δεν είναι καλό. Αντίθετα, μπορεί να έχετε μεγάλη διάθεση να ξεφαντώσετε, αλλά να μην βρείτε κανέναν που θα μπορούσε να σας ακολουθήσει τη δεδομένη στιγμή. Η σημερινή ημέρα δεν σας εγγυάται ότι θα είστε εχέμυθοι, οπότε να είστε προσεκτικοί και στο τι λέτε, ειδικά αν δεν θέλετε να… ξεφουρνίσετε δικά σας, προσωπικά πράγματα.

Έρωτας: Σήμερα μπορεί να γίνετε κάπως αυθόρμητοι και ο λόγος είναι ότι θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία λόγου και κίνησης και ίσως να κάνετε και λίγες τρέλες. Αυτό τελικά δεν είναι και τόσο κακό, αν νιώθετε απελευθέρωση από μεγάλη καταπίεση. Αρκεί να είστε πιστοί και να μην σας πιάσει αυτό το ξαφνικό ‘φευγιό’- μερικές φορές το νιώθετε σαν τη μοναδική σας λύση…

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να χαλάσετε χρήματα γιατί θα σας πιάσουν οι τάσεις μεγαλομανίας σας. Μερικές φορές βγαίνετε έξω από τα προβλεπόμενα, όμως είναι πιθανόν μετά, όταν το καταλαβαίνετε, να νιώθετε ενοχές. Αν είστε σε ταξίδι, σίγουρα θα χαλάσετε κάποια χρήματα παραπάνω.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η θετική σκέψη και διάθεση που έχετε σήμερα, θα σας δώσουν μεγάλη ενέργεια και δραστηριοποίηση και μπορεί να βγείτε με φίλους σας ή και να δείτε εναλλασσόμενα πολλά πρόσωπα στην σειρά, για να τους προλάβετε όλους!

Έρωτας: Σήμερα θα νιώθετε γεμάτοι – ακόμα και μόνοι να είσαστε, κάτι καλό μπορεί να προκύψει από τις βόλτες που θα κάνετε. Αλλά ακόμα και έξω να μην βγείτε, θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα από άλλες φορές με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Ο δυναμισμός σας βοηθάει και σήμερα, όπου και αν βρεθείτε, θα αντιληφθείτε γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν. Δεν θα αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, ειδικά αν βρεθείτε με άτομα με τα οποία νιώθετε να ταυτίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Επειδή δεν είστε συνηθισμένοι να κάνετε πράγματα που δεν τα έχετε οργανώσει, σήμερα ίσως να νιώσετε κάπως περίεργα, γιατί μπορεί να μην ακολουθήσετε το συνηθισμένο σας, συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όμως καλό είναι να το πράξετε: αφεθείτε σε χέρια άλλων, έτσι για αλλαγή, θα περάσετε ωραία.

Έρωτας: Η ξαφνική γνωριμία με έναν Τοξότη, ίσως να σας φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα, η οποία δεν θα θυμίζει αυτή που ζείτε. Γι’ αυτό ίσως να δυσκολευτείτε στην αρχή να ξεφύγετε από τους κανόνες σας, αλλά μετά θα περάσετε καλά. Επίσης, η σχέση με Δίδυμο ίσως να γίνει πιο ‘ανοικτή’.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντιληφθεί ότι αν δεν είστε τολμηροί, δύσκολα θα διεκδικήσετε μια θέση στον Ήλιο, όπως την θέλετε εσείς. Μερικές φορές σας είναι δύσκολο να νιώθετε ότι ρισκάρετε, όμως αν δεν μπορείτε να είστε τολμηροί, τουλάχιστον ας είστε αισιόδοξοι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κάποια προβλήματα που υπάρχουν, θα αντιληφθείτε ότι ίσως τελικά να μην είναι και τόσο δύσκολο να λυθούν – εσείς τα έχετε διογκώσει, με τον τρόπο που σκέπτεστε αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, η γενική σας ευδιαθεσία θα βοηθήσει στο να τα ξεπεράσετε με ευκολία.

Έρωτας: Η ερωτική σας ταυτότητα χαρακτηρίζεται το διάστημα αυτό από μια διάθεση ελευθερίας και ειλικρίνειας, για αυτό θα έχετε καλύτερη επαφή με Λέοντα, Τοξότη ή Υδροχόο – μαζί τους, αρκεί να είσαστε ο εαυτός σας. Ένα ταξίδι που μπορεί να οργανώσετε από κοινού, θα δείτε ότι θα πραγματοποιηθεί και θα περάσετε και πολύ καλά.

Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρει πάντα να έχετε κατά νου τις προοπτικές σας για το μέλλον, αλλά μερικές φορές ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται – τουλάχιστον ας έχετε μέσα σας θετική προαίρεση και ας μην αφήνετε να σας μπερδεύουν άτομα που δεν είναι τα κατάλληλα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια απόφαση εσωτερική, την οποία, αν κρατήσετε, θα δείτε ότι θα έχετε κάνει ένα βήμα πιο μπροστά. Η απόφαση αυτή είναι πολύ βαθιά και δυνατή, γιατί σας υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο να μην είσαστε συνέχεια προσκολλημένοι στο παρελθόν, αλλά να είστε ευγνώμονες για τα καλά που έχετε στην ζωή σας.

Έρωτας: Μερικές φορές είσαστε πολύ δοτικοί, ευκολόπιστοι, με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Όταν είστε έτσι κερδίζετε πάντα το παιχνίδι και, πάνω από όλα, δίνετε και μια σπίθα ζωής στο σύντροφό σας, γεγονός που είναι σημαντικό για τη σχέση σας. Ο Δίδυμος μπορεί να σας ελκύσει με τις γνώσεις του – και αυτό είναι σημαντικό.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες βλέψεις που μερικές φορές αγγίζουν την υπερβολή. Μερικοί από εσάς έχετε πολύ μεγάλους στόχους και όνειρα, τα οποία μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα, αρκεί βέβαια να πέσετε στην κατάλληλη περίπτωση. Πιθανόν σήμερα να επιλέξετε ένα ακριβό μαγαζί για τη διασκέδασή σας, για να περάσετε καλά ή ακόμα και να μιλήσετε για δουλειές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η δύναμή σας βοηθάει στο να γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας και να χαράξετε νέες γραμμές που θα σας βοηθήσουν να σταθείτε περισσότερο στα πόδια σας.

Έρωτας: Η πεπατημένη μερικές φορές είναι πιο εύκολη και εσείς αυτόν το δρόμο θα ακολουθήσετε, γιατί δεν θέλετε να γίνουν λάθη. Μπορεί να είστε πιο αυθόρμητοι και περισσότερο θαρραλέοι και να μιλήσετε για τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα, αλλά τελικά θα κάνετε το σωστό για τον εαυτό σας και συνεπώς για το άλλο πρόσωπο.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ φορτισμένοι συγκινησιακά, για αυτό μπορεί να υπερβάλετε με τις αξίες και πρόσωπα. Στην ουσία εσείς μπορείτε να κάνετε παιχνίδι και να δίνετε τη δύναμή σας στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το ότι είστε δυναμικοί και κυνηγάτε την αλήθεια με κάθε θυσία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απομονωθείτε και να συναναστρέφεστε άτομα που δεν έχουν σχέση με τα κοινωνικά ή επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Μάλλον θα είναι άτομα ή φίλοι καρδιάς που τα μοιράζεστε όλα.

Έρωτας: Ή έννοια της εντιμότητας είναι σημαντική για σας, για αυτό θα κάνετε την υπέρβαση και θα μιλήσετε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ένα Δίδυμο που σας δίνει το μήνυμα ότι μπορεί να σας ακολουθήσει παντού.

Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε με τίποτε να εμφανίσετε τα χαρτιά σας, οπότε κάνετε τις κινήσεις σας και δεν τις αποκαλύπτετε σε άλλους. Παρόλο που είστε αισιόδοξοι προτιμάτε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθετε απελευθερωμένοι και αυτό οφείλεται σε ένα ξύπνημα που μπορεί να σας έχει συμβεί και αφορά είτε σε φίλους είτε σε δικές σας ιδέες οι οποίες μέχρι τώρα σας είχαν εγκλωβίσει.

Έρωτας: Χειρίζεστε με ευκολία όλη τη λανθασμένη επικοινωνία που έχει προκύψει από ένα Σκορπιό, αλλά τη λύνετε με το δικό σας δυναμικό τρόπο. Για αυτό μην φοβηθείτε. Προχωρήστε σε συζητήσεις που άλλες φορές μπορεί να φοβόσασταν.

Καριέρα & Οικονομικά: Ακόμα και σήμερα μπορεί να βρεθείτε με φίλους και πάνω στη συζήτηση να σας ανοίξουν κάποια πόρτα μέσω μιας δικής τους γνωριμίας. Μη σας πιάσουν οι εγωισμοί. Θα ήταν καλό να δεχτείτε την βοήθεια τους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχει μια υπερβολή σε οτιδήποτε λέτε ή κάνετε. Ο λόγος είναι ότι ίσως να μην έχετε καταλάβει πως τα συναισθήματά σας αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικά έντονα. Η υπεραισιοδοξία βέβαια δεν κάνει κακό, αρκεί να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο που θα σας βγει σε καλό.

Έρωτας: Έχετε μεγάλη καρδιά, για αυτό μπορεί να συγχωρήσετε ή να παραβλέψετε κάποιες «στραβές» που έχουν γίνει με το πρόσωπο που είστε μαζί, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα συζητήσετε και μάλιστα με μεγάλο θάρρος. Το πιο εύκολο είναι να πλησιάσετε ένα Ζυγό, που μερικές φορές είναι κάπως απρόσιτος, και να μιλήσετε μαζί του. Ο Τοξότης είναι η χαρά για σάς, αρκεί να έχει πίστη ο ένας στον άλλον.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγεστε γιατί θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία ίσως άλλες φορές να τα φοβόσαστε ή να τα αποφεύγατε, ενώ τώρα μπορεί να κάνετε σχέδια πολύ τολμηρά. Μην φοβηθείτε να τα προχωρήσετε γιατί θα έχετε αποτελέσματα.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook