Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-22-ιο-606209

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας, Κριέ, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, που θα είναι θετικές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις πάντως θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Πρέπει ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα ζητήματα που σε απασχολούν, όχι όμως και γι’ αυτά που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Ταύρε, να δείξεις τον έρωτά σου στο ταίρι σου και σήμερα να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να περάσεις πολύ χρόνο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, οπότε σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμέ μου. Δε θέλουν όλοι το καλό σου. Προτιμότερο είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που πολλές φορές δείχνεις, εκλαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Καρκίνε. Πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου επίσης θα βρεθεί στα ύψη! Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να χαμογελάς, αφού θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν, Καρκίνε, σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο τα θέματα της δουλειάς και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Λέων μου, θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Λέων, μπορούν να πάνε καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που ίσως έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, έχουν ισορροπήσει αρκετά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποιες καθυστερήσεις κι αναβολές, Παρθένε, σ’ έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Παρθένε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικά ζητήματα στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σε επηρεάζει θετικά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος, Ζυγέ, με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Είσαι πραγματικά σε θέση, να καταφέρεις πάρα πολλά. Μην κάνεις μόνο βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά, Ζυγέ, με το ταίρι σου. Πέρνα τη μέρα σου μαζί του χαλαρά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο, μπορείς να ξεκινήσεις εκ νέου και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ’ τα όλα σε μία σειρά, για να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Απόψε, «επιτρέπεται» να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι, Σκορπιέ, να προσπαθήσεις να περάσεις σήμερα περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που μπορεί να μην σου είναι τόσο απαραίτητα. Φρόντισε να ακολουθείς σωστό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σε προβληματίζουν πολλά θέματα, Τοξότη. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, καθώς έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις, σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί και να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια ήρεμη συζήτηση απαιτεί η μέρα, Τοξότη, και το προτιμότερο είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια, αλλά και προσοχή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα, Τοξότη, έχεις κοπιάσει αρκετά στη δουλειά σου, αλλά κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μπορείς, Αιγόκερε, με ψυχραιμία και ισορροπία, να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Αιγόκερε, θα βελτιωθούν και θα αισθανθείς καλύτερα. Θα βρεις σήμερα κατανόηση από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, με θέματα εργασίας, Αιγόκερε. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Έχεις μια στάση ζωής, Υδροχόε, με την οποία τα βλέπεις όλα θετικά, ακόμη και τα χειρότερα. Δεν υπάρχει κάτι που να σε πτοεί ή να σε καταβάλλει. Με το χαμόγελο νικάς τα πάντα. Χρησιμοποίησε και σήμερα τη θετική σου ενέργεια, για ν’ αντιμετωπίσεις όλα τα απρόοπτα που εμφανίζονται και τα οποία δεν είναι λίγα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξουν διαμάχες με το σύντροφό σου, Υδροχόε μου. Φρόντισε σήμερα να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί σε βεβαιώνω ότι τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας, Ιχθύ. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και προβληματίζουν. Πέρνα το βράδυ σου κάνοντας πράγματα που σ’ ευχαριστούν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορείς σήμερα να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να μπουν σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς, αφού έχεις ξεκουραστεί, θα ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook