Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-17-αυ-149777

zodiaΜάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις… 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κωλύματα που σου δημιουργούν είτε τεμπελιά είτε αδράνεια. Πιθανόν να νιώθεις ότι το παρελθόν ξαναγυρνάει σε εσένα και κάπως έχεις ένα μικρό βάρος. Η ψυχή σου χρειάζεται αυτή την περίοδο να είναι ανάλαφρη για να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ερωτικά: Η συζήτηση με έναν Παρθένο μπορεί τελικά να μετατραπεί σε κάτι πολύ ερωτικό και χωρίς να το περιμένεις να πιαστείς στην φάκα. Πάντως με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να υπάρχουν εμπόδια τα οποία από την πλευρά σου χρειάζεται να αποφύγεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα βάζεις κάτω και πιθανόν να μην βγαίνουν κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις. Όμως εσύ με την επιμονή σου θα κάνεις το άλμα, αρκεί να έχεις σταθερή δράση και να μην δημιουργείς κλίμα δύσκολο ή αντιπαλότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια στο να χαρείς και να αφεθείς τουλάχιστον για σήμερα.. Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις βαρύνει και η ωριμότητα που βλέπεις ένα θέμα να είναι τόσο ποιοτική που να μη σε αφήνει να κουνηθείς προς καμία κατεύθυνση. Πιθανόν η έννοια ενός ηλικιωμένου προσώπου να σε απασχολήσει έντονα.

Ερωτικά: Έχεις κάποια βάρη τα οποία σε ενοχλούν και μάλλον η διάθεσή σου δεν θα είναι τόσο ανοικτή. Για αυτό μπορεί να κόψεις ξαφνικά την επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να θεωρήσεις ουτοπία τη σχέση μαζί του. Αν πάλι είσαι με ένα άτομο πολύ καιρό μπορεί να έχεις πιθανή κατάθλιψη ή να τα βλέπεις όλα στενάχωρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί σήμερα να μην έχεις και μεγάλη διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα επειδή βλέπεις κλείσιμο αντί για πρόοδο. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, απλώς μερικές φορές τα κλείνεις όλα και αυτό είναι που σε παιδεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παραμένεις κάπως αδρανής ή αν ασχολείσαι με θέματα τέχνης και δημιουργικότητας μπορεί να βρεις ένα εμπόδιο. Η τελειότητα μερικές φορές που σε τυραννάει μάλλον θα ξανακτυπήσει και πάλι και τώρα θα είναι δύσκολο να μπορείς να ελιχθείς. Ευτυχώς αυτή η απολυτότητα δεν θα κρατήσει για πάρα πολύ.

Ερωτικά: Σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις με το Σκορπιό ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι είναι ο μεγάλος σου δάσκαλος. Γιατί με τον τρόπο του σε βάζει να σκέφτεσαι περισσότερο «τι με συμφέρει και τι όχι». Και πολύ πιθανόν μερικές φορές να σε απορρίπτει από λόγους καθαρά πρακτικούς και διαφορά στον τρόπο βίωσης της καθημερινότητας. Αντίθετα με το Λιοντάρι είσαι καλύτερα αλλά μπορεί η δική σου διάθεση να είναι κάπως.

Οικονομικά & Καριέρα: Επαγρύπνηση ακόμα και σήμερα που είναι Κυριακή γιατί βλέπεις ότι όλα θέλεις να δουλέψουν προς μια κατεύθυνση η οποία είναι πολύ πρακτική για σένα. Σίγουρα δεν τα καταφέρνεις όπως στα διανοητικά θέματα, αλλά τουλάχιστον το προσπαθείς. Η καλύτερη σου αντίσταση απέναντι στον ανταγωνισμό είναι να μην κρατάς κάποιες κακίες ή απωθημένα με πρόσωπα που είσαστε στην ίδια θέση, γιατί εσύ τελικά φαίνεσαι ότι έχεις πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κρατάς καλό τιμόνι και μπορεί να νιώθεις ότι χρειάζεται κάπου να έχεις απόσταση ακόμα κι από πρόσωπα που είναι φίλοι σου, μέχρι να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι δίπλα σου.

Ερωτικά: Η φιλική σχέση με Ταύρο μπορεί να χρειαστεί να περάσει από ένα καλό ξεσκόνισμα για να καταλήξει να γίνει ερωτική. Γιατί τα θέλω του καθενός από εσάς μπορεί να είναι κάπως στερημένα όταν είστε μαζί. Από την άλλη ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σε συγκινεί, αλλά εσύ κρατάς κάπως τις αποστάσεις για να δεις τι θα γίνει πρώτα από την πλευρά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια σχέδια τα οποία σε υποχρεώνουν σε περισσότερη δουλειά από ότι έχεις συνηθίσει. Και ο λόγος είναι ότι δεν αφήνεις τα ηνία, οπότε δεν μοιράζεσαι με κανέναν και τίποτε. Ακόμα και κάτι μέσα στο σπίτι σου να κάνεις, θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο για να μη γίνουν λάθη. Πάντως το χέρι σου θα το κρατήσεις κλειστό σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες διαφωνίες και κυρίως για ένα ακίνητο που μπορεί να είναι είτε κληρονομημένο είτε το μοιράζεσαι με άλλα πρόσωπα και κάπου να χαλάσεις τη διάθεσή σου. Γενικά θα σε προβληματίσουν πολλά πράγματα σήμερα και πιθανόν να αναθεωρήσεις και κάποιες προσωπικές απόψεις που είναι περισσότερο ανεκτικές. Πρόσεξε τη διατροφή και κόψε τα πολλά γλυκά κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Ερωτικά: Σήμερα ζηλεύεις και δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό σου από εκεί. Μπορεί να έχεις κάποιες εμμονές ότι το άτομο που είστε μαζί δεν είναι και τόσο σωστό μαζί σου. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο, η ανασφάλεια θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποια εμπόδια που σε φοβίζουν και συγχρόνως δεν σε αφήνουν να επιδοθείς σε κάτι πιο εύκολο. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι με φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής που έχει μπει στο ζώδιο σου από εχτές θα σου δώσει μεγαλύτερη ευκολία σε σκέψεις που θα είναι ευεργετικές για σένα. Αλλά χρειάζεσαι και λίγο παραπάνω προσοχή, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, γιατί δεν θα βλέπεις πολύ ξεκάθαρα κάποιες υποθέσεις σου.

Ερωτικά: Ενώ έχεις κάποιες κατευθύνσεις, μάλλον από σήμερα προσδιορίζεις πιο εύκολα τον τρόπο που θα κινηθείς μέσα στη σχέση σου. Παρόλο που δεν θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα με τον Ιχθύ, θα προσπαθήσεις όμως να βελτιώσεις την ποιότητα μεταξύ σας. Από την άλλη η κρυφή έννοια που έχεις για έναν Υδροχόο θα σε κάνει να αγωνιάς αρκετά αν τελικά σε καταλαβαίνει η όχι.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες λογικές σκέψεις οι οποίες σε βοηθάνε να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου αλλά και τις ιδιαίτερες επιθυμίες σου, οι οποίες δεν είναι και πολύ εύκολες αυτή την περίοδο γιατί τις νιώθεις αρκετά έντονες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αποσαφηνίζεις τη σχέση σου με όλα τα υλικά θέματα και αυτό σε βοηθάει να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η ιδιαίτερη σημασία που πρέπει να δώσεις σε πράγματα του σπιτιού σου αλλά και οτιδήποτε αφορά εμφάνιση και ρούχα έχεις ανάγκη να έχουν ένα στυλ συγκεκριμένο. Για αυτό θα κάνεις συνδυασμούς χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εμπόδια και δεσμεύσεις.

Ερωτικά: Η επαφή με Ταύρο σου δημιουργεί μεγάλη ένταση γιατί χρειάζεται κάπου να τον καταλάβεις πιο βαθιά αλλά και να πιάσεις τις υλικές του ανάγκες ή συνήθειες. Αυτό θα σε οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα τα οποία μπορεί να σε εμποδίζουν να ανοιχτείς περισσότερο. Η προσπάθεια με τον Υδροχόο μπορεί να μην είναι και τόσο καλή γιατί πιθανόν να σας τα χαλάσει η κοινή ζήλεια που νιώθει ό ένας για τον άλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Ζεις την καθημερινότητα κάπως περίεργα γιατί νιώθεις ότι έχεις ελλείψεις που πιθανόν να μην μπορείς να καλύψεις. Το καλύτερο για σένα είναι να ευχαριστήσεις για αυτά που έχεις και να μη νιώθεις εύκολα την απελπισία που σε πιάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές γιατί μπορεί να βλέπεις προσωποποιημένες όλες τις δικές σου εσωτερικές καταστάσεις πάνω στους άλλους κι αυτό να σου δημιουργεί ντροπές η ακόμα και θυμό για πράγματα που δεν έχεις κάνει.

Ερωτικά: Να σκεφτείς πριν βγάλεις πρώιμα συμπεράσματα γιατί θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Ιδιαίτερα αν σχετίζεσαι με Ταύρο θα βγάλεις κάποιες ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να τον πείσεις ότι έχεις δίκιο κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλλεις για κάποιες τεχνικές που έχεις χρησιμοποιήσει γιατί μπορεί να αντιληφτείς ότι με αυτές δεν υπάρχει πρόοδος. Αντίθετα κολλάς και βλέπεις αδιέξοδα. Σήμερα πάντως θα τσιγκουνευτείς σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και μπορεί να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση από τα άτομα που είναι γύρω σου. Πιθανόν να πίστευες ότι θα σε ακολουθήσουν και θα θέλουν να παίξουν με τα δικά σου σενάρια, αλλά μάλλον βρίσκεις εμπόδια.

Ερωτικά: Ο Ταύρος παίζει τα παιχνίδια του και δε σ’ αφήνει σε ησυχία. Χωρίς να το θέλει μπορεί να σε γειώσει και να νιώθεις μετέωρος/η. Η ευθύνη όμως είναι και των δυο για αυτό μην μπλοκάρεις την επαφή σας. Υδροχόος και Ιχθύς έχουν καλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Συναναστρέφεσαι με άτομα που κατά τη γνώμη σου μπορεί να σου δώσουν λύσεις που θα είναι περισσότερο πρακτικές και λογικές. Πιθανόν να δυσκολεύεσαι να δεις κάποια πράγματα αντικειμενικά αλλά είναι απαραίτητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Εκτελείς με ευκολία όλα αυτά που σου έχουν ζητηθεί. Η κύρια απασχόλησή σου είναι πώς να βάλεις όλα τα πράγματα σε μια τάξη και μετά από αυτό να νιώσεις πολύ ωραία. Γιατί σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το να οργανώσεις όλα τα θέματά σου για να μην έχεις αποκλίσεις στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ να υπάρχει κατανόηση με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν είναι Ταύρος, Παρθένος, και Σκορπιός κάπου θα βρείτε την χρυσή τομή και θα έχετε από κοινού τα ίδια συναισθήματα. Με το Λιοντάρι θα υπάρχουν εντάσεις και μάλιστα πολύ μεγάλες.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανασφάλειες τις οποίες όμως θα τις καλύψεις με ένα ωραίο τρόπο. Η σκέψη σου και μόνο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου και να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτόν σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κάποιες προσπάθειες σου για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού σου η ενός ακινήτου μπορεί να πέσουν στο κενό γιατί πιθανόν να μην διάλεξες την καλύτερη ώρα. Καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν όπως είναι χωρίς να περιμένεις το απόλυτο αποτέλεσμα.

Ερωτικά: Η ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά μπορεί να μην σου γεμίσει τα κενά που αυτή την στιγμή νιώθεις. Κυρίως αν μιλάς με έναν Ταύρο οι προσπάθειες σας οι κοινές μπορεί να πέσουν στο κενό γιατί δεν θα υπάρχει σωστή συνεννόηση.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ελλείψεις τις χρειάζεται να τις καλύψεις άμεσα και επειδή αντιλαμβάνεσαι ότι είναι δύσκολο μπορεί να απογοητεύεσαι. Όμως χρειάζεται αισιοδοξία και υπομονή από την πλευρά σου γιατί όλα γύρω σου έχουν αρχίσει και κυλούν καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές να τελειώσεις και αυτό σε βάζει στην πρίζα να κάνεις γρήγορα. Όμως χρειάζεται να ξεδιαλέγεις τι ακριβώς θέλεις γιατί υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με την σκέψη σου και μπορεί τελικά να χάσεις την ημέρα σου χωρίς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Να προσέξεις τα σχόλια που μπορεί να γίνουν ακόμα και από την πλευρά σου για κάποιους φίλους σου γιατί μπορεί να γίνουν έντονες παρεξηγήσεις.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο θα σου δώσει την δυνατότητα να μιλήσετε πιο ανοικτά και να πείτε ακόμα και πράγματα τα οποία μπορεί όμως να μην ευσταθούν. Το ποιο καλό που πρέπει να κάνεις είναι να αφουγκράζεσαι το μέσα σου για να μην γίνουν περίεργα λάθη και απομακρυνθείς από κοντά του/της. Η σκέψη ενός Παρθένου σου κάνει καλό γιατί έχει τον τρόπο να σε ηρεμεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να ξεπεράσεις κάποια πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις να τα λύσεις. Γιατί συνεχώς θέλεις να μαθαίνεις πληροφορίες οι οποίες όμως μπορεί και να μην ευσταθούν. Για αυτό πρόσεξε τι ακριβώς θα ακούσεις και τι θα μεταφέρεις. Επειδή θα έχεις τάση για αφηρημάδα τα κλειδιά σου, τα πορτοφόλια σου και οτιδήποτε κρατάς μαζί σου μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook