Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-12-αυ-458084

Η επιρροή του Τετραγώνου Ανάδρομου Ερμή και Δία, συνεχίζεται και σήμερα! Όχι στα μεγάλα λόγια και στις υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε και φυσικά όχι στις γκάφες σε επαφές και μετακινήσεις, ιδίως αν ανήκουμε στους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το σκηνικό αλλάζει σύντομα για το ζώδιό σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είχαν ξεχαστεί από καιρό. Αυτό θα σου δημιουργήσει προσωρινά κάποια αναστάτωση, αλλά σύντομα οι ισορροπίες θα επανέλθουν στην καθημερινότητά σου και όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορεί να έχεις περάσει αρκετά στο παρελθόν, αλλά είναι βέβαιο ότι σε περιμένουν καλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, δεν θα πρέπει να σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το άτομο που σε φόβισε πρόσφατα, αγαπητέ Ταύρε, με τις κινδυνολογίες του, παραμονεύει να υποσκελίσει την παρουσία σου και να προχωρήσει εις βάρος σου. Μην του κάνεις τη χάρη με την απραξία σου, αφήνοντας ελεύθερο έδαφος για να περάσει μπροστά σου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και διατήρησε την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην φανούν τα θετικά από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, οι καταστάσεις γίνονται επιτέλους αφορμή για εξέλιξη και μάλιστα θετική, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Δείξε καλή πρόθεση σε φίλους και συνεργάτες και εξέτασε κάθε λεπτομέρεια, γιατί εκεί θα διαπιστώσεις τον σωστό τρόπο για να μπορέσεις να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτή τη φορά με ακόμα δυσκολότερους όρους. Μην αφήσεις κανέναν να σε αδικήσει. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με αυστηρότητα βάλε τους δικούς σου όρους για καλύτερες προοπτικές, που θα φέρουν την ολοκλήρωση στις προσωπικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται και πράξη. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που πρόκειται να λάβεις σύντομα, μέσα από το οποίο θα αντιληφθείς πληθώρα λαθών του παρελθόντος. Φρόντισε να μην προχωρήσεις πέρα από τις δυνάμεις σου, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Οι πλανήτες δεν σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να κάνεις και πράξη μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Παρθένε, η πρόσφατη τυχαία συνάντησή σου με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος να έφερε στην επιφάνεια καταστάσεις που ήθελες να κρατήσεις θαμμένες μέσα σου. Δείξε ψυχραιμία και προετοίμασε τον εαυτό σου για κάποια επόμενη συνάντηση που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν αναστάτωση. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλάνε τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικά. Η αγάπη και η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν. Εξήγησε με ηρεμία όσο είναι ακόμα καιρός και προλαβαίνεις να γλυτώσεις κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι να πάτε ένα ταξίδι – θα κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις επαγγελματικά, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, βρίσκεσαι σε αναστάτωση μπροστά σε ένα τεράστιο ζήτημα που απαιτεί άμεση επίλυση. Μην βιαστείς να δρομολογήσεις τίποτα αν δεν συμφωνήσουν οι υπόλοιποι, γιατί είναι αδύνατο να κουβαλήσεις χωρίς βοήθεια τέτοιο πρόβλημα σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα, χωρίς να αναφερθείς στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη και την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο χρόνος που πέρασε σού έδωσε στενοχώριες αλλά και τη βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για άλλη μια φορά θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μία νέα γνωριμία προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου δημιουργήσει τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει τις υποθέσεις. Εδώ και τώρα μπορείς να αναγνωρίσεις χωρίς καμία βοήθεια την πραγματικότητα. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για παλιότερες προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου με πολλές ευκαιρίες δράσης για το ζώδιό σου, σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις δυνατότητες που δεν θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σού συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να είσαι πιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μην πεις λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείτε να περάσετε ήρεμα και χαλαρά μαζί, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook