Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-1-ιο-708664

Και καλό μας μήνα! Ο καυτός Ιούλιος ξεκινά με Σελήνη στον Υδροχόο και σίγουρα οι τυχεροί της ημέρας είναι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι , του 2ου κυρίως δεκαημέρου! Όμως όλοι σίγουρα είναι πιο ανθρωπιστές, πιο ανοιχτόμυαλοι και πανέτοιμοι για αλλαγές!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μοιάζει πλέον βέβαιο, Κριέ, πως το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για σένα. Σύντομα, τα πράγματα αρχίζουν να διαφαίνονται θετικά κι η διάθεσή σου βελτιώνεται, γεγονός που θα βοηθήσει στην ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου. Εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις δε θα λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να φρενάρετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό είναι να σκεφτείτε λεπτομερώς τι θέλετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού αύριο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας μια χαρά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που κάποιες φορές σου χαλούν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η υπομονή που σε διακρίνει, Ταύρε, είναι το μεγαλύτερο όπλο σου τώρα, που οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Καθυστερήσεις κι εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό, μα η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, ξεκίνησαν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό κι απόφυγε να σπαταλήσεις πολλά χρήματα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι καλύτερες προϋποθέσεις, Δίδυμε, σε βοηθούν να ξεπεράσεις όσα σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών σου και νέες φιλίες σε περιμένουν, ενώ με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες, που βρίσκουν άμεσα ανταπόκριση, κερδίζεις πολλά. Δώσε ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα, αφού η περίοδος ευνοεί τις ανακατατάξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Προτίμησε να μιλήσεις αυτές τις μέρες στο σύντροφό σου, αφού τούτο το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Δίδυμε, ξέχνα λίγο τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα συνεργαστείς αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις, Καρκίνε, από φόβο πως δε θα τα καταφέρεις. Όλα χρειάζονται την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν κι η βιασύνη θα φέρει λάθος χειρισμούς, που σημαίνουν χαμένο χρόνο. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα, πρέπει να έχει όρια και κανόνες, για να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο, θα μπεις σε μια νέα τάξη καταστάσεων στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ευελιξία σε χαρακτηρίζει, Λέων, αποφεύγεις τις κακοτοπιές, κερδίζεις έδαφος με την καλοσύνη σου και προχωράς. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν απ’ αυτό, αλλά μην ασχοληθείς καθόλου, αδιαφόρησε και κοίτα το δρόμο σου. Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμη και μέσα στο σύνολο. Είσαι τυχερός, αφού η διαίσθηση που σε διακρίνει, σε βγάζει από κινδύνους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Λέων, ευνοεί τη σχέση σου και θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άφησε λίγο την ελευθερία πνεύματος που έχεις να φανεί και θα δεις ότι αμέσως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση, Λέων. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως έχεις στη δουλειά σου και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι βαρύτατες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σοβαρά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια, Παρθένε μου, και απαιτούν λύσεις. Οι καταστάσεις σε προειδοποιούν για κινδύνους και χρειάζεσαι ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις, πως στο μέλλον δε θα επανέλθεις σ’ αυτή τη δυσάρεστη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου συζητήσεις, Παρθένε, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον ταίρι σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της εργασίας σου, Παρθένε, για μια μέρα ας μπουν λίγο στην άκρη. Από αύριο, θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα, αφού έρχεται μια εβδομάδα με οικονομικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μην επηρεάζεσαι από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, Ζυγέ. Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για την επίλυση θεμάτων, οπότε χαλάρωσε, ασχολήσου με τον εαυτό σου κι αργότερα θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να έχουν οι πράξεις σου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, μπορείς να ξεκουραστείς κι ίσως να κάνεις αυτό το ταξιδάκι, που πότε – πότε σου περνάει απ’ το μυαλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, Ζυγέ, δώσ’ του να κατανοήσει μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά κι ακολουθείς έναν πλήρη προγραμματισμό. Σήμερα, μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, δηλαδή να ξοδεύεις πολλά χρήματα, κάνοντας κινήσεις που σε θέτουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ανανέωση κι η ευεξία, Σκορπιέ, σου χαρίζουν καλή διάθεση και ακτινοβολείς. Εκμεταλλεύσου το, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου. Είναι πιθανό, μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να αποδειχθεί σημαντική για την εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου κύκλου και να έρθεις λίγο πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Σκορπιέ, οπότε μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα, Τοξότη, δεν σου αφήνει χώρο για περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό σε αναγκάζει να επινοείς διαρκώς ελιγμούς και τρόπους που βελτιώνουν την αξιοποίηση του χρόνου σου. Μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμη, αφού η υπερκόπωση καραδοκεί. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα, που προς το παρόν είναι λιγότερο σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Χρειάζεσαι μια Κυριακή, νομίζω, για να ξεκουραστείς, διαφορετικά ίσως κάνεις απρόσεκτες κινήσεις και γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, Αιγόκερέ μου, επιμένει να σε πνίγει με την υπερπροστασία του και να έχει άποψη για τα πάντα. Περιόρισε λίγο το χώρο που κρατά και δεν του ανήκει, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε απομάκρυνση, πράγμα που δε θέλετε. Μία ήρεμη συζήτηση θα δώσει τη λύση, πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου, Αιγόκερε, είναι ξεκάθαρα, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στη δουλειά σου, πολλά θέματα που είναι στάσιμα, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, δε θα δρομολογηθούν άμεσα, οπότε απόφυγε σήμερα να μπεις στη διαδικασία να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, Υδροχόε μου, και σ’ αναγκάζει να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οδηγούν στο να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον με καίριο τρόπο, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα. Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία και μην ντρέπεσαι να ζητήσεις τη βοήθεια και συμπαράσταση των οικείων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε τακτική. Με περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις έρωτα στα στάνταρ σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις τις δυνατότητες που έχεις, Υδροχόε. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις, αφήνοντας το δυναμισμό και τη δημιουργικότητα να σε χαρακτηρίζουν από αύριο στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η καλή σου διάθεση και αισιοδοξία, Ιχθύ, γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους. Νέες προτάσεις κι ευκαιρίες θα ακολουθήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ιχθύ, θα είναι μεγάλος. Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις που θα βάλουν πολύ καλές βάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Ιχθύ μου. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο την δουλειά σου, αφού εκεί αρχίζεις σιγά – σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για την εβδομάδα που έρχεται.oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook