Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-του-351149

Είναι Κυριακή και η Σελήνη είναι στο Τοξότη! Βρισκόμαστε στη μέση της Άνοιξης και με την βοήθεια της Σελήνης, απολαμβάνουμε την Κυριακή μας με αισιοδοξία, χαρά, κέφι, επαφές, βολτίτσες ή εκδρομές, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο του Αέρα ή της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που δεν περίμενες και θα χρειαστείς ώριμη σκέψη για να τις διαχειριστείς με εποικοδομητικό τρόπο. Μην βιαστείς να δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί η άνοδος θα είναι μία διαδικασία μεγάλης διάρκειας, που πιθανόν να σε φτάσει στα όριά σου αρκετές φορές ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος, καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι ικανοποιήσεις που ενδέχεται να λάβεις, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις σχέσεις σου στον κοινωνικό περίγυρο. Αρκετές επαφές του παρελθόντος θα τελειώσουν εδώ οριστικά, την ίδια ώρα που νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σου προσφέρουν μεγάλες αποδοχές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήσεις κάποια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα γίνει λόγος για πολλά ζητήματα, τα οποία ήταν στην αφάνεια για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τη λανθασμένη στάση πολλών ετών, χάρη στις διευκολύνσεις που θα δεχτείς από τα άστρα. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα θα βάλουν τώρα τέλος στη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε παρεξηγήσει με την απόμακρη στάση που κρατάς. Εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και μην δώσεις αφορμές για συζητήσεις που σε αδικούν. Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να επαναφέρεις το συντομότερο τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει απότομα για το ζώδιό σου, και να σε βγάλει εντελώς έξω από τα νερά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικής σημασίας και είναι πολύ πιθανόν να μην χρειαστεί να κοπιάσεις άλλο, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία σε μικρά εμπόδια, τα οποία πολύ σύντομα θα φύγουν όπως ήρθαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου αισθηματικά, και θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όσα σε πιέζουν, καθώς έχεις ήδη φτάσει σε εξωφρενικά όρια. Μην απελπίζεσαι όμως – κράτα την ψυχραιμία σου, ώστε να οργανώσεις σε πρακτικό επίπεδο την καθημερινότητά σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου. Με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην παραμελήσεις αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξεις ανθρώπους που για χρόνια στάθηκαν δίπλα σου και σε φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα και ο χρόνος θα τα προσπεράσει με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υφίσταται εχθρική στάση από κάποια συγγενική οικογένεια, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Η αιτία αυτής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί πολύ σύντομα πρόκειται να πάψει, καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Μια καινούργια γνωριμία έρχεται πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Τοξότη, θα σε οδηγήσει σε υπερβολές τις οποίες μπορείς να αποφύγεις. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να μετριάσει κάπως τις τάσεις φυγής και εξαφάνισης και να βελτιώσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς για πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχνα καταστάσεις στη σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου που σε κατευθύνει σωστά και ίσως αργότερα μπορέσεις να βρεις διέξοδο σε όσα σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά, θα πρέπει όμως να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η υψηλή πνευματικότητά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να αναγνωριστεί και να αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη σύσταση για το άτομό σου. Θα σε αποδεχτούν σε κύκλους που δεν περίμενες και θα προχωρήσεις σε δράσεις που σου ήταν άγνωστες στο παρελθόν. Δείξε αυτοπεποίθηση και κάνε με φυσικότητα την είσοδό σου στη νέα ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν στον αισθηματικό τομέα, θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Οι καταστάσεις βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου και οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Η υπερβολική κούραση που βίωσες, σταδιακά θα εξασθενήσει και θα νιώσεις αισιοδοξία για το μέλλον. Μην αφήνεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος να σε στιγματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά και θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook