Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-5-σε-369849

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αν και ο Άρης στον Τοξότη να σε παρασύρει σε αχρείαστες κόντρες ή διαφωνίες, ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο δύναται να σε επαναφέρει στην… σοβαρότητα βάζοντας σου δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά σου κι έχει νομικές προεκτάσεις. Ίσως μάλιστα να χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού παρά τις δεδομένες ικανότητες σου, αποκλείεται να τα ξέρεις όλα! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες στην προσωπική σου ζωή, αφού σίγουρα θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, όσο κι εσύ αυτό, με τα δικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η μεταπήδηση της Σελήνης από τον Ζυγό στον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να σε βάλει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «απροσδιόριστους» εχθρούς. Φαίνεται όμως ότι τελικά, ο ενεργός Κρόνος θα σε «συνεφέρει», φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα, που δεν παίρνει αναβολή. Να θυμάσαι ακόμα ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές, πέραν των εντελώς αναγκαίων..

Ερωτικά

Φαίνεται πως στην δουλειά σου υπάρχει κι άλλου είδους ενδιαφέρον για το άτομο σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς άμεσα, είτε για να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που «σε νοιώθει», είτε για να «περάσει» το δικό σου, χωρίς να εμπλακείς σε έριδες κι ανταγωνισμούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνουν πρόθυμοι να σου προσφέρουν μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Αν όμως σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, καλό είναι να «ψάξεις» τα πράγματα, αφού σίγουρα υπάρχουν σημεία που δεν είναι ούτε σαφή, ούτε… συμφέροντα! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια τεχνική ανεπάρκεια ή ατυχία σε εκθέσει στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου..

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως προβληματιστείς από κάποιες αντιδράσεις του/της συντρόφου σου, που δείχνουν ξένες ή… ύποπτες! Παράλληλα όμως, το βράδυ θα έχεις την ευκαιρία να «μυηθείς» σε κάποια ερωτικά μυστικά, που θα προσθέσουν μπόλικο «αλατοπίπερο» στην ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στο «τιμόνι» της καθημερινότητάς σου, οι εξελίξεις παίρνουν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που έχεις χαράξει, με συνέπεια να εκνευριστείς ή να νιώσεις κάπως αμήχανα. Ωστόσο, ο Κρόνος στον Τοξότη, επιμένει να υποστηρίζει ότι «κάθε εμπόδιο για καλό». Ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με κάποιες εργασίες της… υπομονής! Παράλληλα όμως μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες αλλά και… ερωτικές «οικογενειακές» στιγμές με τον άνθρωπο σου, ίσως όμως στην διάρκεια της ημέρας η παρέα σου να μεγαλώσει με την προσθήκη κάποιων φίλων ή γνωστών, που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ευτυχία σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σου στέλνουν αντιφατικά μηνύματα αλλά το «μυστικό» είναι να βάλεις μια τάξη στα κακώς κείμενα επιστρατεύοντας τις οργανωτικές αρετές σου, συνάμα με τις εμπνεύσεις σου. Ίσως βέβαια τα πράγματα να καθυστερήσουν περισσότερο από όσο υπολόγιζες, φρόντισε ωστόσο να μην τα φορτωθείς όλα πάνω σου, ώστε να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα μπορεί να πιεστείς από ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, σου ταιριάζει καλύτερα μια ερωτική περιπέτεια, που ακόμη κι αν έχει σύντομη διάρκεια, μπορεί να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Κανείς δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να ζήσεις τέτοιες στιγμές με τον/την νυν σύντροφο σου «κάνοντας έρωτα και όχι πόλεμο»!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου σε στρέφει προς την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων που έχουν μείνει «μισά». Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητούν να βάλεις σε μια τάξη πρόσωπα και πράγματα του οίκου σου, παίρνοντας όμως σοβαρά υπόψη σου και κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς. Μια καλή λύση πάντως θα ήταν να ασχοληθείς με «μερεμέτια» και κατασκευές, αναδεικνύοντας τα πολυπληθή ταλέντα σου!

Ερωτικά

Με την Ηλιακή έκλειψη να εξακολουθεί να σε επηρεάζει άμεσα, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Ίσως μάλιστα να δεχθείς μια πρόταση από ένα πρόσωπο που δεν ήθελες να πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για σένα αλλά… να που συμβαίνει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να ασχοληθείς κυρίως με αυτά που πρέπει να γίνουν κι είναι πιθανό να αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «πληκτικές» μεν αλλά χρήσιμες δράσεις. Ακόμη, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να πάρεις στα σοβαρά κάποιες λειτουργικές ελλείψεις σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους μπορεί να αποκτήσεις έξτρα μπελάδες.

Ερωτικά

Αν και δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων «πικάντικων» λεπτομερειών της προσωπικής σου ζωής, με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου ανήκεις στους προνομιούχους του ζωδιακού κι όλα μπορεί τελικά να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου από το απόγευμα, αναμένεται να σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η και επιρρεπή σε λάθη ή βιαστικές κρίσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε «στριμώχνει» καλώντας σε να διευθετήσεις άμεσα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που ίσως σκόπευες να ρυθμίσεις αργότερα. Αν μάλιστα θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό ή νομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και την Σελήνη να περνά στο ζώδιο σου είναι πολύ… εύκολο να μπλέξεις σε μια κατάσταση που υποτίθεται πως θα έπρεπε να παραμείνει κρυφή αλλά τελικά μόνον αυτό δεν συμβαίνει! Έχε τον νου σου λοιπόν, μήπως τελικά εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Όσο κι αν ο Άρης στο ζώδιο σου… πασχίζει να σε αναστατώσει με τα «πάνω-κάτω» του, ο Κρόνος έχει τον τρόπο να σε «επαναφέρει στην τάξη» μέσα από σοβαρές συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα. Μάλιστα, στην λογική του «ανάγκα και θεοί πείθονται», είναι στο πρόγραμμα και μια επαγγελματική συνεργασία «ειδικού σκοπού» αλλά εδώ θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα να μοιραστούν ακριβοδίκαια.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι το να συμβεί κάτι πιο «δραστικό» υπάρχει μεγάλη απόσταση, οπότε προς το παρόν «βολέψου» με τις ελπίδες που γεννιούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποχρεώσεις μετ’ εμποδίων κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν προβλέπεται και τόσο ανέμελη. Επιπλέον, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσουν «θέμα» με ένα φίλα προσκείμενο πρόσωπο που θα περίμενες να σε στηρίξει χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά στην παρούσα φάση σου ζητά κάποια υλικά ανταλλάγματα ή ακόμα χειρότερα στέκει «απέναντι» σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς άμεσα από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα στα πλαίσια των επαγγελματικών υποχρεώσεών σου, συναντήσεις κι ένα «ξεχωριστό» πρόσωπο, που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο «ιδιαίτερες» απαιτήσεις.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητούν να γίνεις πιο κοινωνικός/η, τηρώντας όμως τους τύπους, όσο και τις ίσες αποστάσεις, ώστε να «εξαργυρώσεις» την στάση σου με την υποστήριξη προσώπων ή κύκλων που κατά τα άλλα… αντιμάχονται μεταξύ τους! Παράλληλα, μπορεί να επιβραβευτούν οι κόποι αλλά και οι γνώσεις σου. Πρόσεξε μόνον μην παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου, δίνοντας την εντύπωση ότι «άγεσαι και φέρεσαι».

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να αναδεικνύει την πνευματική γοητεία σου, όπου… σταθείς κι όπου βρεθείς θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι συγκεντρώνεις πολύ καλύτερες πιθανότητες αν ταξιδέψεις ή απλά απευθυνθείς σε ένα άτομο του εξωτερικού.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνουν ικανοί να σε «ξεβολέψουν», θέτοντας διαρκώς νέες κοινωνικές ή επαγγελματικές αναγκαιότητες κι όσον αφορά στα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι σαφές ότι αν δεν θέσεις άμεσα όρους και κανόνες, μπορεί να χάσεις την μέρα σου ικανοποιώντας τα καπρίτσια των άλλων. Ευτυχώς, που ή Αφροδίτη στον Ζυγό φροντίζει ώστε να μην σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα λάβεις και μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Ερωτικά

Με την Ηλιακή έκλειψη να ορίζει σημαντικές εξελίξεις στην ζωή σου, το πιθανότερο είναι να βιώσεις καταστάσεις που απέχουν πολύ από την μετριότητα κι αντί να βασανίζεις το μυαλό σου με υποθέσεις ή διλήμματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις ζήσεις «μέχρις εσχάτων»!

 

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook