Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-16-ιο-146397

zodia25Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις… 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορεί να ξεκολλήσεις από καταστάσεις που μέχρι τώρα σε παίδευαν και σε κρατούσαν καρφωμένο στο έδαφος. Το υποσυνείδητό σου θα σε καθοδηγήσει σωστά για να βγεις από μια κατάσταση που σε απασχολεί εδώ και καιρό.

Έρωτας: Η άνεση θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις καταστάσεις πολύ πιο εύκολα και να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε φιλικό επίπεδο. Η καλή σου πλευρά θα επικρατήσει και με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσεις πως όταν δεν κάνεις παρορμητικές κινήσεις θα είναι όλα πιο ήρεμα και καλά. Στο Ζυγός που είναι συνέχεια ήξεις, αφήξεις θα του αρέσει αυτή η αντιμετώπιση.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες καινούργιες προοπτικές οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να κινηθείς πολύ δυναμικά για να τις βάλεις γρήγορα στην ζωή σου. Ο χρόνος μερικές φορές είναι πολύ σημαντικός και δεν πρέπει να το αφήνεις να περνάει χωρίς να τον χρησιμοποιείς σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν αποβάλλεις το πείσμα σου θα δεις ότι μπορείς να διαχειριστείς πιο εύκολα καταστάσεις που ίσως αφορούν άτομα ή φίλους που δεν τα βρίσκατε παλιά. Πάντως επιβάλλεται να δεχτείς νέες θεωρίες και γενικά ιδέες πιο εξελιγμένες για να ανοίξουν τα μάτια σου περισσότερο.

Έρωτας: Η δοκιμή που πιθανό να κάνεις με έναν Υδροχόο θα σου δημιουργήσει κάποιες αναστολές ή φοβίες, ότι μπορεί να μη σε θέλει ή μπορεί να απέχετε πολύ μεταξύ σας. Το καλύτερο από όλα είναι να δεχτείς το ανοικτό μυαλό που έχει για να υπάρξει συνάφεια. Με τον Καρκίνο επικοινωνείτε καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν στιγμές που δεν συμφωνείς καθόλου με τις σκέψεις ατόμων που κατά κάποιο τρόπο δεν είναι και πολύ κλασσικοί ή σταθεροί όπως είσαι εσύ. Και τότε βρίσκεσαι σε σύγκρουση μαζί τους γιατί διαφωνείς κάθετα με αυτά που προτείνουν. Καλύτερα να έχεις ανοικτά αυτιά για να γνωρίσεις και κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το ενδιαφέρον για γνώση και για προσωπική εξέλιξη θα σε καθοδηγήσει να ψάξεις και να βρεις και άλλα μονοπάτια για να εκτονώσεις την τάση που έχεις να μαθαίνεις συνέχεια. Πιθανόν ένα απαλό φλερτάρισμα με το εξωτερικό να σου εμπνεύσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Έρωτας: Η προσπάθεια να αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που δεν είναι πολύ ανοικτό απέναντί σου θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις εμπειρικά με ποιο τρόπο θα αποφύγεις να βιώσεις την απόρριψη – κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω. Η επικοινωνία με έναν Υδροχόο θα σου αλλάξει την άσχημη διάθεση.

Οικονομικά & Καριέρα: Η πρόθεσή σου είναι να εξελιχτείς και να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σου κύκλο. Κυρίως με άτομα που δουλεύετε καθημερινά μαζί και έχετε πλέον έρθει πιο κοντά. Το ανοικτό πνεύμα σου θα βοηθήσει να τους προσεγγίσεις πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η στασιμότητα δεν σου αρέσει και συνήθως βιάζεσαι, αλλά τώρα χρειάζεται να έχεις ανοικτό μυαλό για να δεχτείς κάποιες καταστάσεις που σου φαίνονται ιδιόρρυθμες ή ακόμα και εκκεντρικές.

Έρωτας: Ο Υδροχόος σε κάνει μερικές φορές να βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου. Για αυτό μπορεί να πρέπει για να έρθετε πιο κοντά να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται. Ο Ταύρος είναι πρόθυμος να είναι μαζί σου αλλά μερικές φορές τον μπλοκάρει ο τρόπος που αντιδράς.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Γιατί κάπου μπορεί να μην καταλαβαίνεις τον τρόπο που φέρονται κάποια άτομα. Εσύ όσο μπορείς άνοιξε τα αυτιά σου και καλό θα ήταν να μην έχεις αντιστάσεις για να έρθει το καινούργιο στην ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αναφορά σε άλλα άτομα σου δίνει την προοπτική να μάθεις από αυτούς. Αν δεν σε κατέχει εγωισμός θα διαπιστώσεις ότι είναι εύκολο να πάρεις από τους άλλους το καλό τους το κομμάτι και να μεγαλώσεις την γνώση σου απέναντι στις ανάγκες του στενού σου περιβάλλοντος.

Έρωτας: Η ταύτισή σου με έναν Υδροχόο θα φέρει προσωπική αναγέννηση, αλλά χρειάζεται να το καταλάβεις για να έρθετε πιο κοντά. Γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το παρελθόν και πιθανόν να σας μπλοκάρουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια σημαντικά γεγονότα τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς μέσα από συνεργασίες που θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Για αυτό θα χρειαστεί να έχεις μια θετική αντιμετώπιση προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα σε φέρουν σε μια επαναστατική κατάσταση και δεν θα ανεχτείς να κάνεις υποχωρήσεις με τίποτα. Για αυτό αν δεν θέλεις να τα χαλάσεις με άτομα που είστε μαζί στον ίδιο χώρο ή είστε φίλοι καλύτερα να ακούσεις και την άλλη πλευρά.

Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο θα σε φέρει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί από τη μια να σου κάνει καλό και από την άλλη να σε πιέζει να κάνεις μερικές αλλαγές στην κοινή σας ζωή. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σου και μάλλον κάτι καλό θα σκεφτείτε.

Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή χρειάζεσαι την εξέλιξη και την πρόοδο στη ζωή σου, καλύτερα είναι να δεχτείς τις καινούργιες μεθόδους για να προχωρήσεις. Επίσης η έννοια της ομαδικότητας είναι μια κατάσταση που μαθαίνεις σιγά σιγά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις ελευθερία λόγου και αυτό σε ξετρελαίνει γιατί νιώθεις ότι μπορεί να επικοινωνήσεις πιο εύκολα από άλλες φορές. Το να βρίσκεσαι έξω με διάφορα άτομα σε ευχαριστεί περισσότερο γιατί κάποιοι σου βγάζουν το καλλιτεχνικό και δημιουργικό ταλέντο.

Έρωτας: Προσπαθείς να προχωράς σιγά σιγά με ένα άτομο κυρίως με τον Υδροχόο γιατί μερικές φορές σου ανατρέπει κάποιες σταθερές αξίες. Ο Καρκίνος μπορεί να επανέλθει στην ζωή σου δειλά-δειλά

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες που σε βάζουν να ανεβάζεις κάπως τον πήχη ψηλά. Το θέμα είναι τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου χωρίς να επηρεάζεσαι από άλλα άτομα. Κάποια χρήματα μαζεμένα μπορείς να τα πάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η πρωτοτυπία και η πρωτοπορία είναι καταστάσεις που τις χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μπορεί να κάνεις ξαφνική αξιολόγηση φίλων και να μην είσαι και πολύ ευχαριστημένος/ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα.

Έρωτας: Χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις και να μη βλέπεις την σχέση σου με ματιά ελεγκτική και καταπιεστική. Η ελευθερία του άλλου προσώπου είναι απαραίτητη για να κυλήσει η σχέση καλά. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που σε συγκινεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις να σου φεύγουν ευκαιρίες μέσα από τα χέρια επειδή δεν μπορείς να ανεχτείς κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη ξέρεις. Η έννοια της ομάδας και της φιλικής συμπεριφοράς αν τις καταλάβεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Απελευθερώνεσαι από πολλά πράγματα τα οποία σε πιέζουν αφόρητα, γιατί γενικά χαίρεσαι την ελευθερία σου και δεν θέλεις να έχεις και πολλά στο κεφάλι σου. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στην ζωή σου και θα το διαπιστώσεις αυτές τις ημέρες. Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική γιορτή θα σου ανεβάσει πολύ το κέφι και τις μετοχές.

Έρωτας: Προτιμάς να τα λες με το πρόσωπο που είστε μαζί και σε επίπεδο φιλικό. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να αφήσεις κάποια απωθημένα να σε τρώνε μέσα σου. Προτιμάς να τα πεις για να ξεθυμάνεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις κάποιες παλιές διαφορές πίσω σου γιατί θέλεις να προχωρήσεις σε ένα άλλο επίπεδο και κυρίως να κάνεις κάτι που θα σε πάει μπροστά. Σήμερα μπορεί να πάρεις χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση που θέλεις να μιλήσεις ανοικτά και να τα πεις έξω από τα δόντια. Θα κρατήσεις όμως φιλικούς τόνους – κυρίως με ένα Λιοντάρι που έχετε κάποιες κοινές ασχολίες.

Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές έχει σκαμπανεβάσματα και δεν σου αρέσει να ανακατεύονται άλλα άτομα γιατί σε επηρεάζουν προς μια κατεύθυνση που μπορεί να μη σου αρέσει. Κυρίως με ένα Δίδυμο που έχει καταφέρει να σε μπερδέψει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ευκαιρία και –κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο– θα δεις ότι θα βρεθούν άτομα που θα σε βοηθήσουν και θα σε προωθήσουν για να φτάσεις στο στόχο σου. Για αυτό θα φερθείς πολύ φιλικά σε κάποιους που παλιά δεν είχατε και πολλά πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Νιώθεις τη δύναμη και κυρίως από μια ομάδα που σε στηρίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχει φιλικότητα σε όλα τα επίπεδα. Η προσωπική σου γνώμη θα είναι πιο δυνατή και θα επικρατήσει μεταξύ κάποιων άλλων καταστάσεων.

Έρωτας: Έχεις προσωπικό μαγνητισμό τον οποίο όμως θέλεις να τον χαρίσεις μόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο λόγος είναι πως μερικές φορές νιώθεις ότι έχεις μια απόμακρη συμπεριφορά και τώρα θέλεις να το αλλάξεις αυτό.

Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να είσαι στην πρώτη γραμμή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις αυτούσια όλη την εμπειρία που θέλεις να πάρεις. Για αυτό θα κερδίσεις ένα πολύ σημαντικό πόστο ή χρήματα τα οποία θα σου έρθουν ξαφνικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναρωτιέσαι τι άλλο πρέπει να κάνεις για να φέρεις κοντά κάποια άτομα που κατά κάποιον τρόπο έχουν απομακρυνθεί από εσένα. Μπορεί να μην το δείχνεις αλλά η ευαισθησία σου μερικές φορές τσακίζει κόκκαλα, αλλά το κρύβεις πολύ καλά.

Έρωτας: Η ανταπόκριση ενός Λιονταριού δεν φαίνεται με εύκολο τρόπο γιατί μπορεί να κρύβεται επειδή φοβάται την αντίδρασή σου. Πιθανόν να πρέπει να μιλήσετε και να πείτε αλήθειες μεταξύ σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάπως αποσυρθεί γιατί θέλεις να σχεδιάσεις πρώτα μέσα στο μυαλό σου τι χρειάζεται να κάνεις για να τα βρεις με μια ομάδα που συνεργάζεσαι. Επειδή μπορεί να υπάρχουν διάφορες αντιστάσεις θα χρειαστεί εσύ να δείξεις την αληθινή σου εικόνα και να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα δηλαδή την κάθετη άποψή σου πάνω σε οτιδήποτε σχεδιάζεις.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook