Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-10-φε-125162

zodia6Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

  • ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε το άλλο πολύ συναισθηματικό σας πρόσωπο. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα δίπλα σας, κυρίως από την οικογένεια σας.

Ερωτικά: Ο προσωπικός σας χώρος μερικές φορές δεν φυλάγεται αρκετά. Τώρα το πιο σημαντικό για σας είναι να κρύψετε ακόμα και πράγματα που παλιά τα μοιραζόσασταν με φίλους σας ή και με ένα πολύ εχέμυθο πρόσωπο. Ίσως η σχέση με έναν Καρκίνο να σας έχει κάνει πολύ ευαίσθητους και κλειστούς. Αυτό αφορά περισσότερο στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες.

Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εξασφαλίσετε αυτά που έχετε και κατά κάποιον τρόπο να τα προστατέψετε γιατί δεν σας είναι εύκολο κάθε λίγο και λιγάκι να βρίσκεστε συνέχεια σε μια άλλη δουλειά. Αυτό θα σας κάνει καλό, άσχετα με το αποτέλεσμα γιατί μαθαίνοντας κάθε ημέρα κάτι, γίνεστε καλύτεροι.

  • ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε κάτω από την προστασία της οικογένειας και της προσωπικής συναισθηματικής σας ομπρέλας και αυτό σας δίνει το ελεύθερο να κάνετε όσο μπορείτε περισσότερα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε τα δύσκολα συναισθήματα που νιώθετε εξ αιτίας μιας κατάστασης που μπορεί να είναι και ένα δικαστήριο ή κάτι άλλο που έχει μεγάλο άγχος για σας.

Ερωτικά: Νιώθετε όμορφα μαζί με ένα άτομο το οποίο θα σας βγάλει από την πλήξη και την βαρεμάρα γιατί σας προετοιμάζει για κάτι πολύ καλό. Η συναισθηματική σας ευαισθησία θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Κυρίως ο Σκορπιός που μοιράζεται μαζί σας κοινές εμπειρίες είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην περιμένετε να σας έρθει κάτι μπροστά. Χρειάζεται και εσείς όσο μπορείτε να κινηθείτε. Ο ψυχισμός σας είναι πολύ πιο δυνατός από αυτό που δείχνετε. Ο ρόλος του θύματος δεν σας πηγαίνει. Φροντίστε τα περιουσιακά σας στοιχεία ή ακόμα αυτά που έχετε από κοινού με την οικογένειά σας, προερχόμενα κυρίως από τον γάμο σας.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Εξαντλείτε κάποια περιθώρια και όταν φτάνετε στα άκρα τότε κάνετε κινήσεις υποτίθεται για να σωθείτε. Καλύτερα να έχετε ένα μέτρο από πριν. Η πολιτική ή οι ομάδες που έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό θα είναι από τις πρώτες επιλογές σας για να ενταχθείτε μόνοι ή μαζί με φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Ερωτικά: Η ευαισθησία που σας δημιουργεί ένας Καρκίνος ή ένας Σκορπιός μπορεί να σας βγάλει από κάποια στεγανά και να σας εξελίξει συναισθηματικά, κάτι που οι πιο πολλοί το χρειάζεστε έντονα γιατί με αυτό τον τρόπο σας βοηθούν να αντιληφθείτε την ζωή πιο εμπειρικά.

Καριέρα & Οικονομικά: Εκ των πραγμάτων ή θα γίνετε κάπως τσιγκούνηδες και θα σκέφτεστε συνέχεια το αύριο ή θα μαζέψετε το χέρι σας κάνοντας αγορές η διακανονισμούς πάνω σε χρέη και θέματα που αφορούν σε τρόφιμα και γενικά του σπιτιού. Στην δουλειά σας μπορεί να βάλετε τάξη και νοικοκύρεμα σε οτιδήποτε κάνετε.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σας και θα χρειαστεί από την πλευρά σας να μην επηρεαστείτε από εκκεντρικές ιδέες ή συμπεριφορές που είναι πολύ προχωρημένες για σας γιατί θα χαλάσετε μια αρμονία την οποία μετά για να την ξαναδημιουργήσετε θέλει πολύ χρόνο. Εκτός αν κάτι είναι πολύ χαλασμένο και δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Ο στόχος σας αυτό το διάστημα και κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου είναι η αναμόρφωση και το πέταμα αυτού δεν σας κάνει ή δεν σας εξελίσσει.

Ερωτικά: Επειδή έχετε πολλά πράγματα να πείτε και να κάνετε, πιθανόν να μην σας φαίνεται μερικές φορές ότι έχετε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική σχέση, αν ο/η σύντροφος δεν πιάνει τον σφυγμό και δεν σας έχει ακολουθήσει στις ευαισθησίες σας ή ακόμα και τις τρέλες σας. Τώρα με κάποιο τρόπο ο Κριός ανατρέπει αυτά τα δεδομένα και με τον τρόπο του σας λέει «ακολούθησέ με αλλά δες και την δική μου κατάσταση». Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τον Υδροχόο ο οποίος κάπως θέλει να σας αναβαθμίσει.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήσετε τίποτε να φύγει μέσα από τα χέρια σας χωρίς να το ελέγξετε ή να το αναλύσετε βαθιά και διεξοδικά. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και θα πρέπει όσο μπορείτε να τις γνωρίζετε, για να βγάλετε χρήματα που σήμερα πιθανόν να είναι πιο εύκολο. Για αυτό κυνηγήστε τα, αν έχετε κάποιες τρύπες ανοικτές γιατί μπορεί να καλυφτούν. Αν χαλάσει ξαφνικά μια συνεργασία που έχετε στα σκαριά, μην σας ανησυχήσει γιατί δεν θα ήταν για το καλό σας.

  • ΛΕΩΝ

Γενικά: Καλό είναι μερικές φορές να αφήνετε τον εαυτό σας να παίρνει και καμιά ανάσα γιατί η συνεχόμενη πίεση δεν θα σας βοηθήσει να δείτε πράγματα για σας και για τον εσωτερικό σας κόσμο. Και το ζητούμενο δεν είναι τα εξωτερικά ερεθίσματα αλλά αυτά που παίρνετε εκ των έσω. Έτσι, θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

Ερωτικά: Επειδή νιώθετε ότι από την πλευρά σας έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις και βήματα τα οποία πιθανόν να μην τα καταλαβαίνει ο άλλος, θέλετε να είστε κάπως απομονωμένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε ευαισθησίες. Προτιμάτε να μείνετε για λίγο μόνοι ή με πολύ ποιοτική συντροφικά. Ο Αιγόκερως τελικά δεν ξέρετε αν σας κάνει ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι δεν σας αρέσει να χάνετε το παιχνίδι.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντλήσει όλα τα περιθώρια και αυτή την περίοδο έχετε τρέξει πάρα πολύ, κατά την προσωπική σας κρίση. Αυτό θα σας δώσει την άνεση να ξεκουραστείτε για λίγο, έστω ψυχικά, και να μην έχετε στο κεφάλι σας τις έννοιες που σας προβληματίζουν για αυτό θα κινηθείτε με το ένστικτό σας.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε εκ των πραγμάτων να φροντίσετε τον οποιοδήποτε είναι δίπλα σας για αυτό θα γίνετε σήμερα πολύ της προσφοράς και του δοσίματος. Ένας φίλος σας μπορεί να κτυπήσει την πόρτα σας για παρηγοριά. Η σχέση με την οικογένεια θα είναι πολύ στενή.

Ερωτικά: Ο Καρκίνος που σας παιδεύει κατά καιρούς με τον τρόπο του σήμερα θα είναι πιο κοντά σας. Αν κιόλας έρθει από το μακρύ παρελθόν σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ευαισθησία. Η διάθεση για οικογένεια θα είναι το κίνητρο που σας ξεσηκώνει να κάνετε πολλές υπερβολές.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να φροντίσετε όσο μπορείτε κάποια θέματα που κάνετε από κοινού με τα πρόσωπα που συνεργάζεστε κι ίσως να βρεθείτε σε μια κατάσταση η οποία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα της εργασίας σας. Χρειάζεται όμως να αποφύγετε τις ξαφνικές εντάσεις και ξεσπάσματα που μπορεί να βγουν από το πουθενά.

  • ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά και η συναισθηματική σας φύση η οποία όσο πάει τον τελευταίο καιρό διευρύνεται. Την οικογένεια και τις ανάγκες της είναι πολύ πιο εύκολο για σας να τις καλύψετε χωρίς να πνίγεστε. Η ανώτερη μόρφωση και η ποιότητα είναι καταστάσεις που σας έλκουν έντονα γιατί πραγματικά χρειάζεστε τις αλλαγές.

Ερωτικά: Όσο προσπαθείτε να έρθετε κοντά με το συναίσθημα τόσο μεγαλύτερη ψυχική επαφή θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κυρίως αν είναι Καρκίνος, Αιγόκερως ή Ιχθύς. Ο λόγος είναι ότι θα έχετε εσωτερική γενναιοδωρία χωρίς να φοβάστε να δώσετε κάτι και να μην το πάρετε μετά. Το ενδιαφέρον για να κάνετε οικογένεια ή να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες έρχεται κόντρα μερικές φορές με την τάση αυτονομίας που σας έχει βγει. Προσπαθείτε να τα εξισορροπήσετε αλλά όλα αυτά είναι δύσκολα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ανησυχίες μήπως δηλαδή δεν έχετε πιάσει τον παλμό των αναγκών μέσα στον χώρο που δουλεύετε και κυρίως με τα άτομα που είναι κάπως κλειστά αλλά παίζουν ρόλο κλειδί στην δουλειά σας. Ευκαιρία να αντιληφθείτε όλη την γκάμα των συνεργατών σας για να έχετε καλύτερη εξέλιξη. Πιθανόν η οικογένεια να απορροφήσει ένα μέρος από τα οικονομικά σας για χρέη που ανήκουν στο παρελθόν.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κατά κάποιο τρόπο μια συστολή γιατί νιώθετε έντονη πίεση αν κυρίως ετοιμάζεστε να παραδώσετε μια δουλειά που έχει να κάνει με δημιουργία. Πιέζεστε αρκετά γιατί νιώθετε ότι δεν έχετε έμπνευση.

Ερωτικά: Η στάση που έχετε μπορεί να είναι κάπως απόμακρη ή με όρια απέναντι σε οποιονδήποτε σας πλησιάζει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή με Υδροχόο σας δεσμεύει κάπως με τη συμπεριφορά του. Το καλό είναι ότι ναι μεν οριοθετείτε, χωρίς όμως να είστε άνευ επικοινωνίας με το πρόσωπο που είστε μαζί.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί δεν θέλετε να κάνετε ανοίγματα που θα σας φέρουν δυσκολίες ή ακόμα και καθυστερήσεις. Σας απασχολεί προς το παρόν η συντήρηση των πραγμάτων παρά η ανάπτυξη.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Παρόλο που έχετε ανησυχία για πολλά πράγματα, προτιμάτε να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να δείτε με ποιο τρόπο θα έρθει αυτό το διαφορετικό που περιμένετε μέσα σας. Ίσως να ανακαλύψετε ένα ψέμα που έχει και κάποιες αρνητικές επιρροές πάνω σας.

Ερωτικά: Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με το πρόσωπο που μιλάτε γιατί μερικοί μπορεί να μην το γνωρίζετε πολύ καλά, κυρίως αν είναι επικοινωνία μέσα από το διαδίκτυο και πιθανόν να είναι άλλο από αυτό που σας δείχνει. Ο Καρκίνος θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να σας κερδίσει.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε αναμονή εξελίξεων και πιθανόν να μην κάνετε και πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα αρνηθείτε να πάρετε ιδέες και πληροφορίες, ακόμα και από πρόσωπα που άλλες φορές δεν τα είχατε σε υπόληψη.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αφέλεια σε πολλά πράγματα μερικές φορές σας βοηθάει γιατί σταματάτε κατά κάποιον τρόπο την καταπίεση στον εαυτό σας. Αλλά τώρα θα γίνετε με την θέληση σας περισσότερο ανοικτοί και εύπιστοι γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να δώσετε την σωστή αξία στον εαυτό σας.

Ερωτικά: Όσο ανησυχείτε για την ζωή σας πως θα πάει και τι θα γίνει, τόσο θα συμβαίνουν στραβές που δεν θα σας ικανοποιούν ή θα κρίνετε πολύ αυστηρά. Για αυτό χαλαρώστε και αφήστε μερικές φορές τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες μικρές εξελίξεις κυρίως αν περιμένετε κάτι από την οικογένεια σε συνδυασμό με τις δικές σας τις δυνάμεις. Μπορείτε τελικά να αντιστρέψετε όλο το αρνητικό υπέρ σας.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μερικές φορές είναι ελαφρώς διαφορετική από την τρέχουσα πραγματικότητα. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να συμβιβαστείτε γιατί νιώθετε ότι θα ομοιωθείτε και αυτό δεν σας κάνει καθόλου καλό. Σας αρέσει η μοναδικότητα και γενικά θέλετε να απέχετε από την μάζα.

Ερωτικά: Μερικές φορές το ίδιο συμβαίνει και στις επιλογές σας. Τα άτομα που διαλέγετε είναι πάντα πολύ κοντά σε μια θεωρία διαφορετική ή κάνουν κάτι που εσείς το βλέπετε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι έξω από το σύστημα. Για αυτό μπορεί ξαφνικά να γνωρίσετε ένα νεωτεριστή Κριό ή ένα πολύ εκκεντρικό Τοξότη.

Καριέρα & Οικονομικά: Τον τελευταίο καιρό έχετε εντείνει τις προσπάθειές σας να κάνετε περισσότερα πράγματα γιατί νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Όσοι έχετε σταματήσει λόγω των συγκυριών που τρέχουν, δεν το έχετε βάλει κάτω και προσπαθείτε να επιβιώσετε αλλάζοντας κάπως τα δεδομένα. Στο τέλος αν επιμείνετε κάτι θα γίνει που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

  • ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σας και μάλιστα ανάδρομος ήδη έχει φέρει μια αναστάτωση την οποία μπορεί να μην την έχετε καταλάβει και ίσως να της έχετε δώσει και ετικέτα ότι όλα γίνονται για το καλό σας. Όντως μπορεί έτσι να συμβαίνει αλλά δεν σημαίνει ότι παραδίνεστε άνευ όρων σε μια κατάσταση. Πχ το συναίσθημά σας θα έχει υπερβολή και πιθανόν να μην κρίνετε σωστά.

Ερωτικά: Ο καθρέπτης σας συνήθως είναι οι πράξεις σας απέναντι στους άλλους. Για αυτό η αυτοπαρατήρηση δεν βλάπτει και τόσο, αν την κάνετε κάθε λίγο και λιγάκι. Να παρατηρείτε πως φέρεστε και εσείς απέναντι στο άλλο πρόσωπο.

Καριέρα & Οικονομικά: Η αναζήτηση ενός παραγωγικού και χρήσιμου μοντέλου μπορεί να γίνει από την πλευρά σας πολύ ξαφνικά και αυθόρμητα. Πάντως σίγουρα όλες οι αλλαγές που γίνονται θα είναι τόσο σημαντικές που σιγά σιγά θα βλέπετε ότι κάτι πάει να ανοίξει και με τον τρόπο σας θα το βοηθήσετε υπερβολικά.

Πηγή: astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook