Τι «λένε» τα αξεσουάρ που φοράει ο Αλέξης Τσίπρας για την προσωπικότητά του

τι-λένε-τα-αξεσουάρ-που-φοράει-ο-αλέξ-278394

Σε αντίθεση με τα καλοκαιρινά (και όχι μόνο) μεγαλεία άλλων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει «Αριστερά», τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις στυλιστικές επιλογές του, αφού για τα υπόλοιπα καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Χαρακτηριστικό είναι το ρολόι που επιλέγει να φορά σχεδόν μόνιμα ο πρωθυπουργός στις δημόσιες εμφανίσεις του, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μάλλον φθηνή, λιτή και απέριττη επιλογή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως το εν λόγω αξεσουάρ συνιστούσε ανέκαθεν σήμα κατατεθέν των ανδρών που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν καταφέρει να αφήσουν ισχυρό στίγμα στους τομείς δραστηριότητάς τους.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ρολόι της μάρκας GM, που, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν κοστίζει περισσότερο από 384 ευρώ.

Ως εκ τούτου, διαπιστώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση είναι σταθερά προσανατολισμένος σε λιτές επιλογές, τόσο για τα αξεσουάρ όσο και για το ενδυματολογικό μέρος.

Παρ’ όλα αυτά, μετά την ανάληψη από τον ίδιο της πρωθυπουργίας, ο άλλοτε φλογερός Κνίτης έχει υποκύψει στις επιταγές της σύγχρονης μόδας, εμπλουτίζοντας το στυλ του με κοστούμια, παντελόνια και πουκάμισα από τα λεγόμενα «κυριλέ» καταστήματα των Αθηνών, και κυρίως διά χειρός του γνωστού ράφτη Γιαννέτου.

Πάλι καλά που ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν τον παρέσυρε, εκτός από τα λάθη της διαπραγμάτευσης, και στις δικές του αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές.

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook