Τι λένε οι σοκαρισμένοι γονείς για τον γιο τους που σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε

τι-λένε-οι-σοκαρισμένοι-γονείς-για-τον-747348

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο».

Ετσι περιγράφουν οι γονείς τον 29χρονο αδελφοκτόνο και αυτόχειρα ο οποίος προκάλεσε την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία της Κυριακής, στο Αργος.

Οπως είχε γράψει το iefimerida.gr ήδη από χθες, ο 29χρονος δεν ήταν διαγνωσμένος με κάποιο ψυχιατρικό νόσημα, δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρικό ίδρυμα και δεν πήρχε κάποιο εμφανές δείγμα για κάποιο πρόβλημα.

Εργαζόταν, μάλιστα, κανονικά, σε στρατιωτικό νοσοκομείο της αεροπορίας της Αθήνας, ως γιατρός, έκανε την ειδικότητά του στην οφθαλμολογία.

Οι αστυνομικοί από τις μέχρι τώρα καταθέσεις των γονιών του, οι οποίοι βρίσκονται σε σοκ, δεν βγάζουν σαφή εικόνα για το τι ακριβώς προηγήθηκε του φονικού. Υπάρχει ωστόσο η εκτίμηση πώς κάτι συνέβη και ο 29χρονος έβγαλε με αυτή τη συμπεριφορά εσωτερικευμένα ψυχολογικά προβλήματα. Οπως έγραψε το iefimerida.gr αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο 29χρονος να θέλησε με την πράξη του αυτή να εκδικηθεί τον πατέρα του, ίσως για κάποιο καβγά που μπορεί να είχαν τελευταία.

Ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα- όπου διέμενε μόνιμα- και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Ενδεχομένως να την είχε φέρει στην περιοχή για κυνηγετικούς σκοπούς, καθώς την κατείχε νόμιμα με σχετική άδεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook