Τι λέει ο Alpha για το κόψιμο της Ελληνοφρένειας

τι-λέει-ο-alpha-για-το-κόψιμο-της-ελληνοφρέν-627695

«Κόβεται» αιφνιδίως από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια», σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείτε ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της εκπομπής αναφέρει: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».

  • Η Απάντηση του ALPHA

Σύμφωνα με το κανάλι , η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάντζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Τέλος, από τον Alpha σχολιάζουν πως η περίοδος των γιορτών συμπίπτει με τη μέση της σεζόν που τόσο το κανάλι, όσο και οι ανταγωνιστές αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής κούρσας.

Να σημειωθεί πάντως πως το προχθεσινό και όπως έμελλε τελευταίο επεισόδιο, κατέγραψε ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια έγραψε 20,5% στο σύνολο και 18,9% στα νεανικά κοινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook