Τι εύχονται και προσδοκούν τα ζώδια για το νέο έτος;

τι-εύχονται-και-προσδοκούν-τα-ζώδια-γι-632668

Διάβασε τις ευχές των ζωδίων για το 2018!

  1. Κριός Δίδυμος κι Υδροχόος, έχουν την ίδια ευχή: Ότι παλιό, παρωχημένο, δοκιμασμένο κι αποτυχημένο, να φύγει, να πάει στον αγύριστο και να μην κάνει τον κόπο να ξαναρθεί! Αυτό δεν ισχύει μόνο για πράγματα και καταστάσεις, αλλά κυρίως για ανθρώπους! Προσωπικά, την βρίσκω τέλεια ευχή κι ελπίζω να πιάσει!
  2. Ταύρος, Ζυγός κι Ιχθύς, εύχονται το Νέο Έτος να φέρει όμορφα πράγματα. Ομορφιά να πλημμυρίσει τη ζωή μας, να φύγει η κατήφεια κι η μιζέρια από την πόρτα και να γεμίσει το μυαλό κι η καρδιά από ωραία συναισθήματα, ωραίες εικόνες κι υπέροχες εμπειρίες! Σούπερ!
  3. Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός, επιθυμούν ο Καινούργιος Χρόνος να τους φέρει τύχη, επιτυχημένες προσπάθειες σε ότι κάνουν και πολλή δημιουργικότητα! Καλό είναι να έχεις πολλές ευλογίες, αλλά λίγη τύχη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Έτσι δεν είναι;
  4. Λέων, Τοξότης, Αιγόκερως, εύχονται το Νέο Έτος να τους φέρει νέους στόχους, προορισμούς, καινούργια ενδιαφέροντα και νέα πορεία στη ζωή τους. Και οι τρεις ενδιαφέρονται για την προσωπική αλλαγή κι εύχονται να καταφέρουν να γυρίσουν την ζωή τους προς το καλύτερο. Το ίδιο εύχονται και σε εσάς, με όλη τους τη δύναμη! Μακάρι να το καταφέρναμε όλοι αυτό!

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook