Τι ετοιμάζει η Μαρία Ηλιάκη στα Χανιά; Δεύτερη επίσκεψη μέσα σε ένα μήνα! | Photos

τι-ετοιμάζει-η-μαρία-ηλιάκη-στα-χανιά-δ-239641

iliakiΠριν καλά – καλά κλείσει ένας μήνας από τα εγκαίνια του H&M στα οποία παρευρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη, η γνωστή παρουσιάστρια ξαναήρθε στα Χανιά για άλλο λόγο και με άλλη παρέα!

Αυτή τη φορά επαγγελματικοί λόγοι ήταν η αφορμή, ενώ η παρέα της ήταν ένα ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο. Η Μαρία επέλεξε τα Χανιά για τα γυρίσματα του νέου της τηλεοπτικού project το οποίο θα αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη!

IMG_6822Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ταλαντούχα Μαρία είδε για μια ακόμα φορά τους πολλούς Χανιώτες φίλους της και πραγματοποίησε γυρίσματα στην παλιά Πόλη, στους τάφους των Βενιζέλων, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενώ μια μεγάλη στάση έκανε και στο Οινοποιείο Ντουράκη στον Αλίκαμπο.

IMG_6827
IMG_6832Εκεί, την υποδέχτηκε ο κ. Ανδρέας Ντουράκης, με τα παιδιά του Αντώνη και Εύη οι οποίοι την ξενάγησαν στους χώρους του οινοποιείου και εξήγησαν στη Μαρία ποια είναι η διαδικασία παραγωγής ενός κρασιού. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η σχετική…. οινογευσία, από την οποία η Μαρία ξεχώρισε το Euphoria Ρωμέικο Ντουράκη.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook