Τι δηλώνει ο μήνας γέννησης σου για την προσωπικότητα σου

τι-δηλώνει-ο-μήνας-γέννησης-σου-για-την-574658

Μέχρι τώρα βασιζόμασταν στα ζώδια για να μπορούμε να ορίσουμε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και συγκεκριμένα δίναμε έμφαση στο προσωπικό αστρολογικό χάρτη που απαιτεί συγκεκριμένες λεπτομερείς πληροφορίες για όσο το δυνατόν πιο ακριβή περιγραφή.

Ήξερες όμως πως ο μήνας που γεννήθηκες από μόνος του είναι αρκετός για να σε περιγράψει με ακρίβεια; Μία γρήγορη ανάγνωση νομίζω θα σε πείσει.

Ιανουάριος

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τον μήνα Ιανουάριο έχουν άποψη και πίστη στις αρχές τους και δεν διστάζουν μάλιστα να τα εκφράσουν με πάθος και ζήλο. Δεν τους αρέσει να τους λένε τι θα κάνουν, ενώ είναι εξαιρετικοί αρχηγοί, οδηγοί και ηγέτες. Πολλές φορές γίνονται και οι ίδιοι θύματα της ξεροκεφαλιάς τους αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι ιδανικοί μεταλαμπαδευτές γνώσης.

Φεβρουάριος

Ο μήνας αυτός δίνει ζωή σε ανθρώπους που είναι εξαιρετικά καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί που τολμούν και αγαπούν τα νέα εγχειρήματα και τα ρίσκο. Σας αποκαλούν «ελεύθερο πνεύμα» και αυτό είναι όντως ένα κομμάτι της αλήθειας σας καθώς δεν σας αρέσει να συμβιβάζεστε και κυρίως να περιορίζεστε από «πρέπει» και κανόνες. Λατρεύετε τα ταξίδια και δεν χάνετε την ευκαιρία να γυρίσετε και να ανακαλύψετε τον κόσμο, όποτε σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας.

Μάρτιος

Όσοι έχουν γεννηθεί Μάρτιο είναι επίσης πολύ καλλιτεχνικές φύσεις, με τη διαφορά ότι είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ευαίσθητοι. Αυτό τους κάνει εσωστρεφείς, να ζουν μέσα στο μυαλό τους όπου με τη φαντασία τους δημιουργούν έναν υπέροχο δικό τους μοναδικό κόσμο. Δεν σας αρέσει ο θόρυβος και η πολυκοσμία γι’ αυτό και αναζητάτε πάντα έναν δικό σας επίγειο παράδεισο για να γίνει το καταφύγιο σας.

Απρίλιος

Τα μωρά του Απριλίου θα εξελιχθούν σε αυθόρμητους ενήλικες που θα αναζητούν την αναγνώριση και την προσοχή σε κάθε τους βήμα! Ζουν για το τώρα, πρώρα πράττουν και μετά σκέφτονται αλλά είναι γεμάτοι ζωή, άνθρωποι που αναζητούν την περιπέτεια, τις αλλαγές και τη χαρά. Συχνά χαρακτηρίζονται ως υπερβολικοί εξαιτίας του πόσο εκδηλωτικοί είναι , εκείνοι ωστόσο ανταπαντούν πως δεν μπορούν παρά να εκφράζουν κάθε ώρα και κάθε στιγμή τα πραγματικά τους αισθήματα.

Μάιος

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί τον Μάιο, αυτό είναι το ότι δεν υπάρχουν πιο απρόβλεπτοι. Αυτή η τάση τους για συνεχείς αλλαγές τους κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς. Άτομα που λατρεύουν τη διασκέδαση και το κέφι, αν και συχνά βαριούνται εκεί που δεν το περιμένουν και οι ίδιοι. Είναι ευφυείς, και μπορούν να συμμετέχουν σε βαθιές συζητήσεις και δραστηριότητες αν και μόλις «σοβαρέψει» πολύ το πράγμα , θα βρουν τρόπο να το κάνουν αμέσως πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό.

Ιούνιος

Αν έχετε γεννηθεί αυτό το μήνα τότε μάλλον μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο άτομο, με ενσυναίσθηση και τρυφερότητα. Μπορεί να είστε εσωστρεφείς και ντροπαλοί, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς μπορεί να αποτελέσει αιτία για να σας λατρέψει κάποιος. Μπορεί να μη μιλάτε εύκολα για τα συναισθήματα σας, αλλά σας απασχολεί το να βρείτε τρόπο ώστε να βγάλετε προς τα έξω τον εσωτερικό σας κόσμο, εξάλλου είστε καλοί στο να οραματίζεστε και να πραγματοποιείτε!

Ιούλιος

Ο μήνας αυτός προσδίδει στα μωρά που γεννιούνται τότε, περίπου ότι και ο Ιούνιος με τη διαφορά ότι εξελίσσονται σε πιο κοινωνικά, εξωστρεφή και «ανοιχτά» άτομα. Είναι πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί αν και μέσα τους φέρουν πολλά και σκοτεινά σημεία που δύσκολα αποκαλύπτουν στους γύρω τους. Έχουν πολλή ενέργεια γι’ αυτό και οι άλλοι θέλουν να βρίσκονται μαζί τους.

Αύγουστος

Ο μήνας αυτός γεννάει ηγέτες και αρχηγούς ! Όσοι έχουν έρθει στη ζωή τον μήνα Αύγουστο, έχουν πολλή ενέργεια, δυνατή προσωπικότητα και μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αφεντικά ή άνθρωποι που θα μπουν μπροστά για να επικοινωνήσουν απόψεις και να διεκδικήσουν ιδανικά. Είναι ιδανικοί για επαγγέλματα που συνδυάζουν την κριτική και αναλυτική σκέψη, γι΄ αυτό και μπορούν να βρίσκουν σε κάθε πρόβλημα και πολλές λύσεις.

Σεπτέμβριος

Όσοι έχουν γεννηθεί αυτό το μήνα, είναι άτομα ευαίσθητα, αλλά με καλοσύνη που τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους, αλλά είναι αρκετά ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες. Συνήθως έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και αυτό τους φέρνει απογοητεύσεις. Είναι ευγενικοί , δημιουργικοί και τελειομανείς.

Οκτώβριος

Οι άνθρωποι του Οκτωβρίου αναζητούν την ισορροπία σε ό,τι και αν κάνουν στη ζωή τους. Αγαπούν τους φίλους τους βαθιά και ειλικρινά, μισούν τις συγκρούσεις και τους τσακωμούς. Ανεξάρτητοι και ελεύθερα μυαλά, μπορεί να γίνουν άκρως γοητευτικοί.

Νοέμβριος

Ο μήνας αυτός γεννά ανθρώπους τολμηρούς , χωρίς πολλούς φόβους, ανθρώπους που τολμούν και ρισκάρουν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι όπως εκείνοι θέλουν. Δεν τους αρέσει να δέχονται οδηγίες και εντολές, αγαπούν τη ζωή και τη προσεγγίζουν με πάθος.

Δεκέμβριος

Όσοι γεννήθηκαν τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αγαπούν την περιπέτεια και είναι γενναιόδωροι. Ο εγωισμός και η περηφάνια τους συχνά μπορούν να γίνουν εμπόδια στις σχέσεις τους με τους άλλους. Έχουν τάσεις φυγής, δεν μπορούν τη δέσμευση και τους περιορισμούς αλλά είναι πολύ ευχάριστοί, αν και ορθολογιστές.

Πηγή: eleonorameleti.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook