Τι γίνονται τα χαμένα αντικείμενα στα αεροδρόμια | Στο σφυρί Louis Vuitton, ρολόγια και iPhone | Photos 

τι-γίνονται-τα-χαμένα-αντικείμενα-στα-179704

aerodromio-antikeimenaΓκάτζετ κάθε είδους, κοσμήματα, από φο μέχρι ολόχρυσα, πανάκριβα ρολόγια, γυαλιά αλλά και τσάντες… Louis Vuitton αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα σε πλειστηριασμό στο διεθνές αεροδρόμιο της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Ολα τους είναι «χαμένα» αντικείμενα ταξιδιωτών που παρέμειναν επί μήνες στα αζήτητα.

xamena-antikeimena-1Το αεροδρόμιο των ΗΠΑ ευελπιστεί ότι από τη δημοπρασία των περίπου 2.000 χαμένων αντικειμένων θα εισπράξει περί τα 150.000 δολάρια, ένα ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων.

xamena-antikeimena-2Στην πλειονότητά τους πρόκειται για ρούχα, καπέλα, εργαλεία, γκάτζετ και κοσμήματα, ενώ αίσθηση προκαλούν δυο χρωματιστές περούκες και δύο συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ξηρού πάγου.

xamena-antikeimena-4Στο παρελθόν, σε δημοπρασίες από το ίδιο αεροδρόμιο έχουν βγει ένα επαγγελματικό βιολί, ιατρικός εξοπλισμός ακτίνων Χ και ένα προσθετικό πόδι, αν και ο ιδιοκτήτης του εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και το… γλίτωσε από την πώληση.

xamena-antikeimena-5Η διαδικασία για να βγουν τα χαμένα αντικείμενα σε πλειστηριασμό

xamena-antikeimena-6Πρώτα το αεροδρόμιο εξαντλεί κάθε δυνατό τρόπο για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των απολεσθέντων αντικειμένων. Αφού δεν βρεθεί άκρη και τα αντικείμενα παραμείνουν στα αζήτητα για περισσότερες από 30 ημέρες, τότε το αεροδρόμιο τα βγάζει σε δημοπρασία.

xamena-antikeimena-7

xamena-antikeimena-8

xamena-antikeimena-9

xamena-antikeimena-10

xamena-antikeimena-11

xamena-antikeimena-12iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook