Τι γίνεται στον ΑΟΧ; Προπηλακισμοί σε Ντερμανάκη, ξέσπασμα Σεροπιάν | Video

τι-γίνεται-στον-αοχ-προπηλακισμοί-σε-ν-120529

Pagalos-UsmaneΈνα έντονο επεισόδιο διαδραματίστηκε στα επίσημα κατά την διάρκεια του αγώνα του ΑΟΧ με την Παναχαϊκή. 3 – 4 άτομα που κάθονταν στα επίσημα επιτέθηκαν φραστικά στον Γιάννη Ντερμανάκη παρουσία τόσο στελεχών της ΠΑΕ όσο και του υπεύθυνου ασφαλείας οι οποίοι έμειναν αμέτοχοι.

Από τον κ. Ντερμανάκη λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μη θέλοντας να δυναμιτίσω περαιτέρω το κλίμα θα σιωπήσω στην άνανδρη επίθεση εναντίον μου από τρεις τέσσερις κυρίους, κατόχους θέσεων, διαπιστεύσεων και προσκλήσεων της ΠΑΕ μέσα στα ΕΠΙΣΗΜΑ μετά το τέλος του αγώνα. Θα σιωπήσω και πάλι όπως σιώπησα και την ώρα που ήταν σε εξέλιξη, όπως έχω καταπιεί πολλά όλο αυτό το διάστημα. Με αυτόν που έχασε απλά την ψυχραιμία του, συζητήσαμε και από τη στιγμή που μου ζήτησε συγνώμη το ζήτημα λήγει εδώ. Τους άλλους επίσης τους συγχωρώ καθότι κατανοώ ότι ενεργούν ετεροκινούμενα για να εισπράξουν χειροκρότημα σε ανταπόδοση των δικών τους προγενέστερων υποκλίσεων.

Είναι αυτονόητο ότι μετά από τη σημερινή προσχεδιασμένη και παντελώς απρόκλητη επίθεση – επαναλαμβάνω στα επίσημα παρουσία δημοσιογράφων και του Αντιπροέδρου της ΕΠΟ με κορυφαία μέλη της διοίκησης να εξυβρίζουν ή να παρακολουθούν χαμογελώντας όπως επίσης αμέτοχα παρακολουθούσε στα πέντε μέτρα ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ.

Θα απέχω από τη ΓΣ και ας κάνουν όλοι ότι νομίζουν και ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Κοινώς ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεός!

Έξω οι μπράβοι από τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ! Η ομάδα ανήκει στους προπονητές και στους παίκτες.

Γιάννης Ι.Ντερμανάκης | Ρενιέρη 4, Χανιά

 

Το ξέσπασμα Σεροπιάν

Δείτε στο video που ακολουθεί χωρίς μοντάζ, το «ξέσπασμα» του Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΧ με την Παναχαϊκή. Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας δεν δίστασε να περάσει από κόσκινο το Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μιχάλη Μαλαξιαννάκη, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρόεδρος Νεκτάριος Λεφάκης…

Τα σχόλια δικά σας.

 

 

Το βίντεο είναι από το althlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook