Τι αποφάσισε η «Ελληνοφρένεια» για το τηλεοπτικό της μέλλον

τι-αποφάσισε-η-ελληνοφρένεια-για-το-357362

Σαν κεραυνός έσκασε πριν από περίπου έναν μήνα η είδηση ότι ο ALPHA αποφάσισε να κόψει την «Ελληνοφρένεια».

Η σατιρική εκπομπή μετά από τεσσερισήμισι περίπου χρόνια έριξε αιφνιδιαστικά τίτλους τέλους. Ο γνωστός και ως Τσολιάς, Απόστολος Μπαρμπαγιάννης μέσα από συνεντεύξεις του έριξε τα βέλη του στο κανάλι της Κάντζας για τη διακοπή προβολής της εκπομπής.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελληνοφρένεια δε θα ζήσει και θα πεθάνει στον ALPHA. Οι ιθύνοντες της εκπομπής μελετούσαν τις προτάσεις που έπεσαν στον τραπέζι μετά το τέλος της συνεργασίας τους με το κανάλι της Κάντζας.

Μία από αυτές ήταν από την ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμά της τη σατιρική εκπομπή, για να κάνει στροφή. Ωστόσο η «Ελληνοφρένεια» δε θα συνεχίστει τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia οι άνθρωποι της «Ελληνοφρένειας» θα επικεντρωθούν στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον «Real». Η εκπομπή θα ανανεωθεί προκειμένου το κόνσεπτ να μην είναι ίδιο με εκείνο που είδαμε στον ALPHA και από τη νέα χρονιά θα συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν.

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook