Τι έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο πρόσωπό της και έγινε… αγνώριστη;

τι-έκανε-η-κιμ-καρντάσιαν-στο-πρόσωπό-τ-719158

Εκτεταμένη χρήση photoshop ή (μία ακόμη) πλαστική επέμβαση; Ό,τι κι αν κρύβεται πίσω από το νέο look της Κιμ Καρντάσιαν, όπως το παρουσίασε η ίδια σε νέα διαφημιστική φωτογράφηση για τα νέα της καλλυντικά προϊόντα, το σίγουρο είναι ότι η νέα εικόνα της τηλεπερσόνας και επιχειρηματία ξένισε τους φαν της.

Στις δύο νέες φωτογραφίες που ανέβασε η πληθωρική καλλονή στο Instagram, εμφανίζεται πιο… εξωτική από ποτέ.

Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα της φαίνεται εξαιρετικά σκούρα, ενώ και τα χείλη της έχουν διογκωθεί αισθητά, αλλάζοντας το σύνολο του προσώπου της.

Οι φωτογραφίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους followers της σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians». Μερικοί από αυτούς απέδωσαν τη μεταμόρφωση σε… βαρύ photoshop, ενώ άλλοι διέκριναν την παρέμβαση πλαστικού χειρουργου, που «φούσκωσε» τα χείλη της καλλονής με ενέσιμα εμφυτεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε δεχθεί έντονη κριτική για ανάλογες φωτογραφίες με σκούρα επιδερμίδα που είχε δημοσιεύσει πέρυσι στα social media.

Πολλοί φαν της – ιδίως αφροαμερικανοί – ενοχλούνται από την επιμονή της σταρ να παριστάνει τη μαύρη, από τη στιγμή που δεν είναι, και πέρυσι την είχαν κατηγορήσει για «προσβλητικό black face» στη διαφημιστική της καμπάνια.

πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook