Τις «έφαγε» τις σφαλιάρες του από τον Κασιδιάρη και ο Άδωνις – Το παραδέχτηκε ο ίδιος

τις-έφαγε-τις-σφαλιάρες-του-από-τον-κ-246688

adonis«Με είχε χτυπήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πλατεία Αττικής, μου είχε δώσει μια κουτουλιά» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Πρόσθεσε μάλιστα πως μετά από αυτό το περιστατικό οι χρυσαυγίτες βουλτευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός «είχαν απειλήσει να με χτυπήσουν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα. Αλλά δεν έγινε, με είχε φυγαδεύσει η Αστυνομία πριν με χτυπήσουν».

Ως προς τις σχέσεις του σήμερα με τους βουλευτές της Χ.Α είπε ότι «το πολύ να έχω πει μια-δυό φορές καλημέρα σε διάδρομο στη Βουλή για λόγους κοινωνικών σχέσεων.

Για το αν θα πήγαινε στα Εξάρχεια, απάντησε γελώντας: «Είπαμε, είμαι γενναίος, αλλά όχι κι έτσι. Εδώ χτύπησαν τον Βαρουφάκη». Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο Γιάντες που έγινε το επεισόδιο, έτρωγα συχνά με την Ευγενία πριν γίνω πολύ γνωστός. Τώρα αν πάω, θα καώ εγώ το Γιάντες και όλα τα Εξάρχεια».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις τραπεζικές του καταθέσεις που προεκλογικά έλεγε πως θα βγάλει από την χώρα απάντησε πως «η ιδιωτική μου περιουσία είναι δικό μου θέμα» ενώ υποστήριξε: «Δεν είναι στοιχείο πατριωτισμού να έχεις τα λεφτά σου σε Ελληνική τράπεζα».

Αναφερόμενος στην σάτιρα που δέχεται υποστήριξε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος «κάνει βρόμικη πολιτική προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Ξέχασα να ρωτήσω τον Λαζόπουλο αν έφερε τα 3 εκατομμύρια ευρω πίσω τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας στις αιτιάσεις που δέχθηκε πρόσφατα, είπε πως είναι ψευδείς: «Δεν έχω κόψει τα φάρμακα σε κανένα καρκινοπαθή. Αυτά είναι τελείως ψέματα». Προειδοποίησε ότι «αν δεν βρει λεφτά γρήγορα ο κ. Κουρουπλής θα υπάρξει ολική κατάρρευση του συστήματος».

Τέλος, ως προς τα εσωκομματικά της ΝΔ υποστήριξε πως «στην ηγεσία της ΝΔ δεν υπάρχει κανένα κενό αλλά ένας άνθρωπος 2 μέτρα».

Δείτε την συνέντευξη στο Extra Channel. Η αποκάλυψη για το χτύπημα Κασιδιάρη είναι στο 12.00.

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook