Την ταπείνωσε 7 φορές… Επεισόδια και νύχτα τρόμου στη Βραζιλία | Photos

την-ταπείνωσε-7-φορές-επεισόδια-και-νύ-156039

491932073DB00086_Brazil_v_GΜια ποδοσφαιρική ιστορία βγαλμένη από τον χειρότερο βραζιλιάνικο εφιάλτη έγραψε η Γερμανία!

Σαν μηχανή που ήταν προγραμματισμένη να μη σταματήσει αν δε διέλυε τον αντίπαλό της, η ομάδα του Λεβ ταπείνωσε τη «σελεσάο» μέσα στο σπίτι της (7-1)!

Με τακτική βγαλμένη από τις καλύτερες εποχές του «τίκι-τάκα» και κανένα έλεος απέναντι στο «πτώμα» των διοργανωτών, τα «πάντσερ» δεν πέρασαν απλώς, αλλά… εισέβαλαν στον τελικό του Μουντιάλ!

Δυο γκολ των Κρος και Σίρλε κι από ένα των Μίλερ, Κλόζε και Κεντίρα υπέγραψαν τον γερμανικό θρίαμβο και ανάγκασαν τις εξέδρες σε κλάματα και άγριες αποδοκιμασίες για τη Βραζιλία.

  • Το ματς

Σοκ: Κλινικό σύνδρομο, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή αιμάτωση και οξυγόνωση κυττάρων, ιστών, και οργάνων. Έτσι λέει το λεξικό. Ποδοσφαιρικά ωστόσο, όλα αυτά τα συμπτώματα είναι λίγα για να περιγράψουν τι ακριβώς έπαθε η Βραζιλία από τη Γερμανία. Διότι τα «πάντσερ» μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν την πρόκριση. Όταν διαπίστωσαν όμως ότι αυτό παραήταν εύκολο, αποφάσισαν να πάρουν και τα σκαλπ των αντιπάλων τους.

Αρκούσε λοιπόν να δώσει ο Μίλερ την πρώτη απόδειξη του πόσο τεράστια απουσία ήταν ο Τιάγκο Σίλβα, σκοράροντας ανενόχλητος. Κι όταν ο Κλόζε έγραψε ιστορία -λίγο αργότερα- η «σελεσάο» παραδόθηκε. Τόσο πολύ, ώστε να παρακολουθήσει άπραγη την εισβολή που ακολούθησε. Να κοιτάζει απλώς τον Κρος -όταν κι εκείνος πλήγωνε δυο φορές το κορμί της. Και να νιώθει πραγματικά τυχερή που ο εφιάλτης του ημιχρόνου τελείωσε μ’ ένα μόνο γκολ παραπάνω απ’ τον Κεντίρα.

Κάπως έτσι, οι εξέδρες άρχισαν ν’ αδειάζουν. Όσοι έμεναν και δεν έκλαιγαν, αποδοκίμαζαν τον Φρεντ. Και στο γήπεδο το μαρτύριο συνεχιζόταν για τους Βραζιλιάνους. Γιατί έβλεπαν τον αντίπαλο προπονητή να κάνει… συντήρηση δυνάμεων (βγάζοντας Χούμελς-Κλόζε). Έβλεπαν τον Νόιερ ν’ αρνείται πεισματικά ακόμα και το γκολ της τιμής. Και παρατηρούσαν απλώς -όπως έκαναν και στις άλλες περιπτώσεις- τον Σίρλε να μπαίνει κι εκείνος στο πάρτι.

Γιατί ο επιθετικός της Τσέλσι μπήκε αλλαγή. Δεν είχε… χορτάσει όπως οι υπόλοιποι. Ούτε έδειξε διατεθειμένος ν’ ακολουθήσει την κατεβασμένη τους ταχύτητα. Όταν του δόθηκαν λοιπόν οι ευκαιρίες, δεν έδειξε έλεος. Κι εκτελώντας δις τον Σέζαρ ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο το σκορ. Σε τέτοιο σημείο που να μοιάζει απίστευτο σε όποιον είδε το ματς. Και τόσο οδυνηρό για τους Βραζιλιάνους, που το γκολ του Όσκαρ στο τέλος να γίνει αντικείμενο (νέας) χλεύης από την εξέδρα.

brazilΣτο μεταξύ επεισόδια, κλοπές, λεηλασίες, αλλά κι έναν τραυματισμό έφιππου αστυνομικού στο Ρεσίφε, αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ, τις πρώτες ώρες μετά την ήττα της Γερμανίας.

brazil1Σε αρκετές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ομάδες οργισμένων φιλάθλων να συγκρούονται με την αστυνομία και να προβαίνουν σε λεηλασίες.

brazil2Στο περίπτερο της FIFA στην Copacabana, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία την ώρα που επικρατούσε πανδαιμόνιο.

brazil3Επεισόδια ξέσπασαν στο Ρεσίφε, με έναν έφιππο αστυνομικό, να πέφτει από το άλογο και να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια συμπλοκών με οπαδούς, ενώ στο Σάο Πάολο απ’ όπου και η φωτογραφία, οπαδοί της «σελεσάο» έκαψαν τη σημαία της Βραζιλίας.

brazil4

brazil5

brazil6Πηγή: sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook