Την σακάτεψε στο ξύλο σε ριάλιτι σόου ενώ οι άλλοι παίκτες κοιτούν άπραγοι | Video

την-σακάτεψε-στο-ξύλο-σε-ριάλιτι-σόου-ε-392842

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σερβία η βίαιη επίθεση που δέχτηκε η νεαρή παίκτρια ενός ριάλιτι σόου το οποίο μεταδιδόταν ζωντανά από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια των άλλων παικτών που δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να τη βοηθήσουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι σόου «Ζευγάρια», το οποίο σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη Σερβία. Ο 31χρονος Nenad Marinkovic-Gastoz διαπληκτιζόταν με έναν συμπαίκτη του όταν ξαφνικά η 24χρονη σύζυγός του, Zorica Dukic, επενέβη και προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Τότε εκείνος ξέσπασε με απίστευτη βιαιότητα εναντίον της, τραβώντας την από το χέρι, χτυπώντας την πάνω στον τοίχο, κλείνοντάς τη το στόμα και ουρλιάζοντάς της να σωπάσει.

Εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει, ωστόσο ο 31χρονος την αρπάζει ξανά και την τραβάει στην τουαλέτα, όπου την κολλάει στον τοίχο και την πιάνει από το λαιμό, φωνάζοντάς της: «Είσαι η γυναίκα μου! Εγώ θα μιλάω και για τους δυο μας! Βούλωσέ το!».

Η πιο σοκαριστική πτυχή του επεισοδίου ωστόσο είναι η αδιάφορη στάση των υπόλοιπων παικτών, που παρακολουθούν την επίθεση σε μια οθόνη από το διπλανό δωμάτιο, χωρίς κανένας από αυτούς να φαίνεται διατεθειμένος να παρέμβει για να βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα. Μία παίκτρια μάλιστα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με μια απόλυτα… κενή έκφραση, απολαμβάνοντας ένα μήλο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Η αντίδρασή τους προκαλεί σίγουρα έκπληξη, ωστόσο πολλοί χρήστες στα social media έσπευσαν να τη δικαιολογήσουν λέγοντας ότι ο καυγάς ήταν σίγουρα στημένος για λόγους τηλεθέασης και επομένως δεν υπήρχε λόγος να παρέμβουν για να σώσουν την κοπέλα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook