«Την πρώτη νύχτα του γάμου την έσυρε στο μπαλκόνι…» | Αποκαλύψεις για την θυελλώδη σχέση της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ

την-πρώτη-νύχτα-του-γάμου-την-έσυρε-στ-409574

Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Αλίκη Βουγιουκλάκη… μια σχέση καρμική, εκρηκτική, καταστροφική. Το αφιέρωμα του Πάνου Ζόγκα στο Down Town φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές από τη σχέση των δύο κορυφαίων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Το λαμπερό ζευγάρι των εξωφύλλων, δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η Κική Σεγδίτσα θυμάται για το ζευγάρι: «Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. «Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;» του είπα και μου απάντησε: «Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι». Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας».

Οι φήμες ότι τη χαστούκισε τη μέρα του γάμου τους τελικά αποδείχτηκαν αληθινές. Ο Τάκης Βουγιουκλάκης θα πει για εκείνη τη νύχτα: «Οι Δελφοί βούλιαξαν. Την αγαπούσε αλλά ήταν αδύναμος να παλέψει τους δαίμονές του». Η Καίτη Λαμπροπούλου είχε πει εξάλλου σε τηλεοπτική της συνέντευξή το 2006: «Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι.

Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός», ενώ ο Τάκης Βουγιουκλάκης υπερθεματίζει: «Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook