Την πίτα του έκοψε το παράρτημα Κισάμου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων

την-πίτα-του-έκοψε-το-παράρτημα-κισάμο-121777

pita protoxroniatikiΗ κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Κισάμου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, το απόγευμα, στο χώρο του ΕΠΑΛ Κισάμου. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Σωφρόνιος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και αγάπη για όλους την καινούργια χρονιά.

Η Διευθύντρια του ΣΔΕ κ. Σ. Τριανταφύλλου ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους και στους εκπαιδευτές ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν και ζήτησε την στήριξη του Δήμου Κισάμου για την δημιουργία απογευματινού τμήματος του ΕΠΑΛ στο Καστέλλι.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια ωραία γιορτή, ευχαριστούν θερμά τον Φουρναράκη Αντώνη και το μουσικό συγκρότημα του Κυριάκου Χορευτάκη με τους Γιώργο Ανυφαντάκη και Θάμη Μάρα οι οποίοι αφιλοκερδώς κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση.

Στους εκπαιδευόμενους ευχήθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Θ. Τουλουπάκης και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Α. Μπορμπουδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook