«Την κοπάνησε» ισοβίτης για να καλλιεργήσει χασισοφυτεία

την-κοπάνησε-ισοβίτης-για-να-καλλιε-431161
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πριν από δύο χρόνια είχε δραπετεύσει παραβιάζοντας την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για καλλιέργεια ναρκωτικών, αλλά δεν άλλαξε… συνήθειες ένας 61χρονος που εξακολουθούσε να διατηρεί χασισοφυτεία στην αυλή της κατοικίας του!

Αξιοποιώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρέθηκαν στα ίχνη του δραπέτη και έκαναν επιχείρηση για τη σύλληψή του. Ο 61χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση και στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Πύργου και σε ένα διπλανό παράπηγμα οι αστυνομικοί βρήκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων και τέσσερις κορμούς από χασισόδεντρα που είχε καλλιεργήσει στο παρελθόν.

Στο σπίτι του ισοβίτη οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν πέντε χάρτινες συσκευασίες και δύο πλαστικές σακούλες τροφίμων με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 680 γραμμαρίων και άλλα 350 γραμμάρια ημίχλωρης κάνναβης, η πώληση των οποίων θα του απέφερε πάνω από 30.000 ευρώ! Ο 61χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και απόδραση και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο κελί του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook