Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο και την υποχρέωναν σε ομαδικό σεξ

την-εκβίαζαν-με-ροζ-βίντεο-και-την-υποχ-733993

Σε μια απίστευτη περιπέτεια φέρεται νε βρέθηκε μπλεγμένη μια 31χρονη Αλβανίδα που έκανε ερωτική σχέση στη Ρόδο με έναν παντρεμένο πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook. Όπως κατήγγειλε, ο εραστής της βιντεοσκόπησε τις συνευρέσεις τους και την εκβίαζε ότι θα ανεβάσει το βίντεο στο Ίντερνετ αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και δυο φίλους του!

Όπως υποστηρίζει η 31χρονη, όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2016 και από τότε υποχρεωνόταν να συμμετέχει σε ομαδικά όργια τα οποία επίσης βιντεοσκοπούνταν, τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές κάθε μήνα και επί ένα ολόκληρο χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με την «δημοκρατική», η Αλβανίδα ισχυρίζεται ότι οι τρεις άνδρες την τρομοκράτησαν και την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση ως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.

Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στον εκβιασμό ως τον Φεβρουάριο του 2017 που έφυγε από τη Ρόδο μετά από ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Όταν επέστρεψε το ίδιο καλοκαίρι, παρ’ όλο που είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο, ο πρώην σύντροφός της την βρήκε και την υποχρέωσε πολλές φορές σε συνουσία με απειλές, παρά την θέλησή της.

Στην προκαταρκτική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Ρόδου μετά τη μήνυση που υπέβαλε η αλλοδαπή για εκβίαση και βιασμό, σε βάρος των τριών ανδρών, υποστηρίζει ότι τουλάχιστον δύο από τα βίντεο έχουν αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα πορνό. Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και ήδη ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν την γνωρίζει.

Πρωτο Θεμα

One thought on “Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο και την υποχρέωναν σε ομαδικό σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook