Την Δευτέρα ο τελικός του εργασιακού μπάσκετ στον Κλαδισσό

την-δευτέρα-ο-τελικός-του-εργασιακού-μ-537277

Την ερχόμενη Δευτέρα ο τελικός του μπάσκετ, στο πλαίσιο του 26ου εργασιακού πρωταθλήματος Χανίων.Οι εμπλεκόμενοι με το εργασιακό πρωτάθλημα που διοργανώνει το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Χανίων, κάλεσαν όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει τους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος στο κλειστό γήπεδο Κλαδισού.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Βλαζάκης Νίκος είπε για την διοργάνωση: «Νομίζω ότι ο θεσμός είναι πολύ καλός. Ελπίζω να επεκταθεί το εργασιακό και σε άλλα πρωταθλήματα και ο Δήμος έχει υποχρέωσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Πολλά συγχαρητήρια στην επιτροπή του εργασιακού πρωταθλήματος που το διοργανώνει. Είναι γεγονός οτι υπάρχουν προβλήματα στις εγκαταστάσεις και πιστεύω οτί μέσα στο καλοκαίρι θα βελτιωθούν.»

Ομοίως από την πλευρά του ο Γιώργος Μαρκουλάκης, γραφείο αθλητισμού Δήμου Χανίων, υπεύθυνος για τα εργασιακά πρωταθλήματα δήλωσε: «Ο στόχος εξαρχής ήταν να έχουμε νωρίς το Μάη τους τελικούς του εργασιακού πρωταθλήματος, κάτι που καταφέραμε όλοι μαζί. Έγινε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με λίγες διαμαρτυρίες, πολύ υψηλό επίπεδο και γύρω στα 600 άτομα που ασχολούνται και παίζουν ενεργά. Εμείς στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια και είναι υποοχρέωσή μας»

Τέλος ο Μανώλης Κοντουδάκης, μέλος της επιτροπής του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, παίκτης ΚΑΒΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ σημείωσε:

«Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, τα προβλήματα ήταν μόνο σε τεχνικό επίπεδο και θεωρώ με την συνεργασία μας και με το Δήμο θα ξεπεραστούν. Απο μέρος μας καλούμε όσους ασχολούνται με το μπάσκετ και με τον αθλητισμό γενικώς, να παρευρεθούν στο γήπεδο του Κλαδισσού για την τελική φάση του πρωταθλήματος»

Οι ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο, οι μικροί τελικοί την Κυριακή και οι Τελικοί της Α1 και Α2 κατηγορίας στις 19:00 και 21:00 αντίστοιχα τη Δευτέρα.

Σάββατο 20/5

Α1

20:00 Κάβα Κασιμάτης – Εύης Restaurant café

22:00 Μουσουράκης κοσμήματα/Bodytec Chania – ΚΙΣΣΑΜΟΣ

Α2

16:00 Αετοί – Minoa Palace

18:00 Fotaras b.c – Κουρήτες/Κρητικός Φούρνος Δημητρουλάκης

Κυριακή 21/5

Α1

13:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Διόσκουροι (Αγώνας παραμονής)

Μικροί τελικοί: Α1 17:00 – Α2 15:00

Δευτέρα 22/5

Τελικοί: Α1 21:00 – Α2 19:00

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook