«Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα»… Γιατί ο Καμμένος παρέπεμψε την Μακρή;

την-αποκατέστησε-την-κρητικοπούλα823-172350

 

makri_rahilΜία ανάρτηση στο Facebook και ένα συνέδριο αποτέλεσαν την αφορμή για να παραπεμφθεί η Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με  όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook εξέφρασε την αντίθεσή της για την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη στον Τομέα Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα», έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η Ραχήλ Μακρή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αναρρώνει και αποφάσισε να στείλει τον σύζυγό της να μιλήσει.

Έτσι, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε σήμερα να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.

  • Η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή για την παραπομπή της

Από τους δημοσιογράφους ενημερώθηκε η Ραχήλ Μακρή για την απόφαση του Πάνου Καμμένου να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Όπως έγραψε η ίδια στο facebook, επίσημα δεν έχει καμία ενημέρωση αν ισχύει ή όχι.

Ωστόσο η Ραχήλ Μακρή συμπλήρωσε ότι περιμένει επίσημη ενημέρωση για τους λόγους της παραπομπής της και ότι αν κληθεί στην Επιτροπή θα το κάνει δημόσια.

«Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι.

Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίων μου και το ποιός ή ποιοί με παρέπεμψαν.

Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.

Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης»..

Πηγή : enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook