Την «έλουσε» με οξύ γιατί δεν του έκανε… προξενιό με τη φίλη της!

την-έλουσε-με-οξύ-γιατί-δεν-του-έκανε-252357

ImageHandlerΣχεδίασε προσεκτικά την εκδίκησή του, περίμενε υπομονετικά το θύμα του να φτάσει στο χώρο εργασίας του και την κατάλληλη στιγμή επιτέθηκε…

Ο λόγος για έναν 30χρονο από το Λιβόρνο της Ιταλίας, ο οποίος «έλουσε» με οξύ το πρόσωπο μίας γυναίκας τη στιγμή που έμπαινε στο κτίριο όπου εργαζόταν, για εκδίκηση.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο άνδρας αποφάσισε να επιτεθεί με οξύ στην 55χρονη, γιατί νόμιζε πως στεκόταν εμπόδιο στην προσπάθειά του να ξεκινήσει ερωτική σχέση με μία 38χρονη φίλη της.

Ο άνδρας τον περασμένο χρόνο είχε προσεγγίσει την 55χρονη, ζητώντας της να μεσολαβήσει, για να πείσει την 38χρονη να πει «ναι» στην προοπτική σχέσης μαζί του.

Ωστόσο, η γυναίκα ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του. Έτσι, ο νεαρός εργάτης από το Λιβόρνο επέρριψε ευθύνες στην 55χρονη για την απόρριψη.

Αρχικά απειλούσε και παρακολουθούσε αμφότερες τις γυναίκες, οι οποίες τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία.

Εντούτοις, ο 30χρονος δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να γράψει έναν επίλογο στην ιστορία αυτή, επιφέροντας σοβαρά τραύματα στην 55χρονη από το οξύ.

Το περιστατικό -που σημειώνεται ότι έλαβε χώρα στην Ιταλία εν έτει 2015- κατέγραψε κάμερα από το κλειστό κύκλωμα του γραφείου της γυναίκας, όπου αποκαλύπτονται οι κινήσεις του δράστη και η αντίδραση του θύματος μόλις δέχεται το οξύ στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, καταγράφεται η φυγή του δράστη, ο οποίος ωστόσο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και έχει τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό.

Η 55χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και διάβρωση κερατοειδούς στα δύο μάτια.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook