Τζιχάντι Τζον: Συγγνώμη, μαμά…

τζιχάντι-τζον-συγγνώμη-μαμά-222778

jihadji-johnΠοιο είναι το μήνυμα του δήμιου του Ισλαμικού Κράτους προς την οικογένειά του

Με ένα «συγγνώμη» στη μητέρα του, ο «Τζιχάντι Τζον», ο δήμιος του Ισλαμικού Κράτους που βρίσκεται πίσω από τις εκτελέσεις Δυτικών ομήρων, όπως ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζέιμς Φόλεϊ, προσπαθεί να απολογηθεί από την οικογένειά του.

Βέβαια, ο Μοχάμεντ Εμουάζι, ο νεαρός Λονδρέζος από την ευκατάστατη οικογένεια που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Μεγάλη Βρετανία για να μεταβεί στο Ιράκ και τη Συρία και να γίνει ο άνθρωπος-βιτρίνα των τζιχαντιστών, δεν ζητά συγγνώμη για τους… σωστούς λόγους.

Όπως αναφέρουν οι Sunday Times, ο Εμουάζι προσπαθεί μέσω τρίτου να απολογηθεί στην οικογένειά του όχι επειδή σκορπά το θάνατο και τον τρόμο, αλλά επειδή… αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του!

Ο 27χρονος, λοιπόν, δε δείχνει ούτε ίχνος μεταμέλειας για τις δεκάδες εκτελέσεις, για τα αποτρόπαια εγκλήματα και τη δίψα για αίμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο Εμουάζι ζητάει συγγνώμη για «τα προβλήματα που προκάλεσε η αποκάλυψη της ταυτότητάς του».

Άλλωστε, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ σύμφωνα με την ισλαμική πίστη όποιος παρακούει και δείχνει ασέβεια προς την οικογένειά του, είναι πιθανό να πάει στην Κόλαση.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 27χρονου, Γιασέμ, εκλήθη από την κυβέρνηση του Κουβέιτ να πάρει δημόσια αποστάσεις από τις ενέργειες του γιου του, είτε ζητώντας συγγνώμη, είτε εγκαταλείποντας τη χώρα.

protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook