Τελικά τι έβγαλε από τη σακούλα; Ο Μιχελογιαννάκης απάντησε στον Θέμο Αναστασιάδη

τελικά-τι-έβγαλε-από-τη-σακούλα-ο-μιχελ-193060

ola1Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη γυναίκα της παρέας, Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

ola2Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χωρίς… μπιπ στην τηλεοπτική παρέα για την απεργία πείνας, το πολυσυζητημένο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε τι περιείχε η… περιβόητη σακούλα.

ola3«Ναι είδες ποτέ να ακολουθώ γραμμές κομμάτων ή τον εαυτό μου;» είπε αρχικά στον Θέμο Αναστασιάδη και συνέχισε εξηγώντας τι ακριβώς περιείχε το σακουλάκι: «Θες να κατουρήσεις ρε αδερφέ… που θα κατουρήσεις; έχει δύο καφετέριες παραδίπλα· η πιο κοντινή είναι το εθνικό από κάτω, οι οποίοι είναι φιλόξενοι κακομοίρηδες σε άφηναν να πηγαίνεις. Πας μια φορά, πας δεύτερη, την τρίτη πρέπει να πιεις ένα καφέ. Ήπια λοιπόν ένα καφέ, αλλά όσον αφορά το θέμα του καφέ ήτανε καθαρά και βιολογική ανάγκη. Η δεύτερη αλήθεια είναι η εξής: έχω μία συνήθεια αυτό που το κρατώ πάλι μαζί μου, τα οποία είναι φάρμακα που τα ξέρουν οι όλοι οι βουλευτές και η Βουλή το γνωρίζει και πάνω από 70 βουλευτές που έχουν προβλήματα μέσα στη Βουλή, το γνωρίζουν όλοι. Έχω φάρμακα μέσα. Είναι σακουλάκι που το έχω πάντα μαζί μου, όλοι το γνωρίζουν. Ειδικά σε περιοδείες εκλογικές με έχει σώσει αυτή τη σακουλίτσα. Ε την έβγαλα και μου λέγαν ότι τρώω παξιμάδια. Λες και δεν μπορούσα να πάω στο εθνικό από κάτω και να πάρω ένα σάντουιτς ίδιο και να πάω στο λουτρό μέσα να τα φάω».

ola4

ola5

ola6

ola7protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook