Τα crocs κυκλοφορούν και με… τακούνια! «Φρικιαστικά» λένε οι fashiοnistas

τα-crocs-κυκλοφορούν-και-με-τακούνια-φρι-713592

Ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις. Ο λόγος για τα διάσημα crocs με πολλούς να λένε ότι είναι τα πιο αναπαυτικά παπούτσια που έχουν φορέσει ενώ άλλοι τα χαρακτηρίζουν ως «αντιαισθητικά».

Πολλοί είναι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των crocs και πιο συγκεκριμένα στα διάσημα clogs γιατί είναι αναπαυτικά και εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Τώρα, όμως τα crocs έρχονται και πάλι στο προσκήνιο κι αυτό γιατί η εταιρεία λανσάρει ένα νέο, πιο «σέξι» μοντέλο που λέγεται «Cyprus V Heel» και μάλιστα με τακούνια.

Beachin’. #SummerOfCrocs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crocs Shoes (@crocs) στις

Κι ενώ οι fashionistas μπορεί ήδη να τα κατακρίνουν κατηγορώντας τα ότι είναι «φρικιαστικά», οι πωλήσεις μιλούν από μόνες τους και τα νέα αυτά σχέδια πουλάνε σαν τρελά, έχοντας μάλιστα εξαντληθεί, κι ας πωλούνται έναντι 55 δολαρίων.Μπορεί να τα λατρέψετε, μπορεί να τα μισήσετε. Κοστίζουν όμως 55 δολάρια

«Απολαύστε τη μόδα χωρίς να θυσιάσετε την άνεση. Φορέστε τα και απολαύστε όπου κι αν σας οδηγήσει η μέρα» αναφέρει η εταιρεία για τα τακούνια στην ιστοσελίδα της.Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση που έχουν ήδη εξαντληθεί!

Φυσικά τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα λένε όλα.

Αν και οι φαν ορκίζονται ότι είναι αναπαυτικά, πολλοί τα βρίσκουν αηδιαστικάΑν και οι φαν ορκίζονται ότι είναι αναπαυτικά, πολλοί τα βρίσκουν αηδιαστικά

«Όχι, όχι. Ακόμη και τα κανονικά crocs είναι απαίσια , τώρα προσπαθούν να τα δώσουν και μια πιο glamorous πινελιά;» αναρωτιέται κάποιος ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Θα κόψω τα πόδια οποιουδήποτε δω να τα φοράει. Θα είναι σαν σφαγή της barbie. Αν θεωρείτε ότι είναι αποδεκτά, τότε δε θα έπρεπε να έχετε καν πόδια» κι ένας τρίτος «Είναι σαν τον Νίκολας Κέιτζ στη βιομηχανία των υποδημάτων»!

Πηγή:  iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook