Τα 7 πράγματα που δεν περιμένατε ποτέ να ελκύουν τους άντρες | Λίστα

τα-7-πράγματα-που-δεν-περιμένατε-ποτέ-να-230801

rantevouΌλα όσα λοιπόν, σας κάνουν ιδιαίτερη, παράξενη και για τους φίλους σας ανυπόφορη, είναι αυτά που πολύ πιθανόν θα κάνουν εκείνον να σας ερωτευτεί και να διακρίνει τη μοναδικότητά σας στο πλήθος. Μην κρύβετε λοιπόν όσα σας κάνουν να ξεχωρίζετε, γιατί αλλιώς δεν θα καταφέρει να σας «δει» ποτέ. Ακολουθούν, τα 7 χαρακτηριστικά που δεν περιμένατε ποτέ να ελκύουν τους άντρες.

1. Η ανταγωνιστικότητα

Η πλειονότητα των αντρών είναι ανταγωνιστικά όντα, είτε στο χώρο της δουλειάς τους, είτε με τα αδέρφια ή ακόμα και τους φίλους τους. Οι περισσότεροι από αυτούς, απολαμβάνουν ακόμα και αποζητούν και την πιο ελαφριά μορφή ανταγωνισμού και τους ελκύει μια γυναίκα που μπορεί να τους το δώσει αυτό, ακόμα και μέσα στη σχέση, προκαλώντας τους με κάθε δυνατό τρόπο.

2. Το γέλιο

Όπως τα κορίτσια θέλουν οι άντρες να έχουν χιούμορ και να γελάνε, το ίδιο ισχύει και με τα αγόρια. Οι άντρες γενικά ελκύονται από το γέλιο μιας γυναίκας, καθώς είναι κάτι αποκλειστικά δικό της και δεν μπορεί να το προσποιηθεί, όπως είναι πιο εύκολο να συμβεί με πολλά άλλα πράγματα. Για τον ίδιο λόγο που τους ελκύει ένα όμορφο γέλιο, χαχανητά υψηλών συχνοτήτων με ρουθουνίσματα και περίεργους ήχους, τους απωθούν εξίσου.

3. Τα δόντια

Ένα λαμπερό χαμόγελο δεν είναι ποτέ απλά ένα χαμόγελο. Οι άντρες, περισσότερο ασυνείδητα, προσέχουν την ισορροπία του χαμόγελού σας, σε σχέση με τις αναλογίες του προσώπου σας και προτιμούν τα χαμόγελα που κοσμούνται από ίσια και όχι στραβά δόντια. Δεν είναι λίγοι ακόμα, εκείνοι που ερωτεύονται το κενό ανάμεσα στα μπροστινά σας δόντια, ενώ όλοι προτιμούν ένα στόμα με καλή υγιεινή και καθαρά λευκά δόντια.

4. Οι ιδιαιτερότητες

Στους άντρες ακόμα αρέσουν και οι παραξενιές μιας γυναίκας και ακόμα κι αν και δεν θα το περιμένατε ποτέ, τους αρέσουν όλες εκείνες οι συνήθειες και τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα ιδιαίτερη και μοναδική. Είτε αυτό είναι οι έντονες χειρονομίες όταν μιλάτε, είτε η συλλογή γραμματοσήμων με ζώα, είτε η απαγγελία Λόρκα στα Ισπανικά, κάτι θα τους τραβήξει σε μια από αυτές τις ιδιαίτερες ασχολίες και εμμονές σας.

5. Οι ελιές

Όλοι έχουμε ελιές και κρεατοελιές σε κάποιο μέρος του σώματός μας ή και στο πρόσωπό μας. Αν και οι γυναίκες έχουν την τάση να τις θεωρούν αδυναμία τους, δεν είναι λίγοι οι άντρες που βρίσκουν ελκυστική την παρουσία τους στα πιο παράξενα σημεία του κορμιού σας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ποτέ, τη Marylin Monroe και τη Cindy Crawford και τα πλήθη των αντρών που έπιναν και πίνουν νερό στο όνομά τους.

6. Η αδεξιότητα

Ακόμα και οι γυναίκες παραπατάνε, σκοντάφτουν, χύνουν κατά λάθος το ποτό τους ή λερώνουν το φόρεμά τους με σάλτσα. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα είναι ομολογουμένως περισσότερο χαριτωμένα, παρά απωθητικά για έναν άντρα. Ένα στοιχείο αθωότητας είναι πάντα εκτιμητέο, αρκεί να μην γίνεται ψεύτικο για να τραβήξετε την προσοχή, γιατί τότε μάλλον έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

7. Η συμπόνια

Οι γυναίκες πάντα ήταν καλύτερες στο να ακούσουν τα προβλήματα του άλλου, να συζητήσουν τη συναισθηματική τους κατάσταση και να συμμετέχουν στον πόνο του. Στη σύγχρονη κοινωνία που πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αλλοιωθεί και αντικατασταθεί με τον ανταγωνισμό, την αδιαφορία και την έλλειψη χρόνου, οι άντρες εξακολουθούν να προτιμούν τις γυναίκες με αυτά τα χαρακτηριστικά και να τις εκτιμούν περισσότερο.

Πηγή: clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook