Τα 5 πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες!

τα-5-πιο-συχνά-ψέματα-που-λένε-οι-άντρες-0

Κορίτσια ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες παρά το γεγονός ότι σήμερα θα θέσουμε επί τάπητος το μείζον θέμα του ψέματος! Το ψέμα ως γνωστόν είναι αφροδισιακό και σε απαλλάσσει από πολλούς μπελάδες και μπερδέματα, όλα αυτά βραχυπρόθεσμα βέβαια, διότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια πάντα λάμπει! Και μπορεί οι άντρες να υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι μανούλες στο ψέμα, εμείς όμως έχουμε αντίθετη άποψη, καθώς καλώς ή κακώς δεν έχει ακόμα γεννηθεί ο άντρας που δεν έχει πει ποτέ του ψέματα, ή ακόμα κι αν υπάρχει, θα είναι ένας και μοναδικός.

Tο καλό της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι τώρα πια οι άντρες έχουν γίνει τόσο προβλέψιμοι, που είναι πλέον παιχνιδάκι για εμάς να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τα ψέματα που μας λένε, όχι ότι αυτό τους πτοεί φυσικά αλλά λέμε τώρα! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε τα top ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες, τις περισσότερες φορές απλά και μόνο για να τα πουν!

1. Δεν έχω σχέση: Κλασικό κι αγαπημένο! Ποτέ κανένας άντρας δεν πρόκειται να παραδεχτεί, αν φυσικά του αρέσετε και θέλει να έχει μία περιπετειούλα μαζί σας, ότι έχει σχέση ή ακόμα και ότι είναι παντρεμένος! Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές, αν μιλάμε για μία βραδιά και μόνο, δεν σας αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή, απλά εκείνος νιώθει το χρέος το ψέμα του να το πει! Το κακό είναι αν η επαφή συνεχιστεί κι αυτός σας φλομώνει στο ψέμα, ενώ έχει κυριολεκτικά διπλή ζωή! Εκεί τα πράγματα είναι αρκετά σκούρα!

2. Δεν είμαι μεθυσμένος: Δεν έχουμε αντιληφθεί το λόγο για τον οποίο κανένας άντρας δεν παραδέχεται ότι έχει πιει και ότι τα βλέπει όλα διπλά! Εκτός φυσικά του ότι μυρίζει, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στο βλέμμα και την ομιλία του! Μην είναι άραγε ο φόβος ότι δεν θα τον αφήσετε να οδηγήσει; Μην πλήττεται ανεπανόρθωτα ο ανδρισμός του αν παραδεχτεί ότι είναι σε άθλια κατάσταση; Μα γιατί δεν καταλαβαίνει, ότι αν όντως παραδεχτεί ότι είναι λιώμα, είναι πολύ πιο εύκολο να του δικαιολογηθούν λόγια και πράξεις! Αλλά τι περιμένεις; Πότε ήταν οι άντρες πρακτικά μυαλά;

3. Δεν θέλω να κάνω σχέση αυτό το διάστημα: Θα το πούμε ακόμη μία φορά κι ας γίνουμε γραφικοί και βαρετοί: Όλοι θέλουν να κάνουν σχέση, εννοείται φυσικά με τον κατάλληλο και αυτόν με τον οποίο είναι ερωτευμένοι! Οπότε φίλες μου, όταν σας λέει την παραπάνω φράση, πολύ απλά δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σας και σας το λέει με τρόπο για να μη σας πληγώσει! Οφείλετε τουλάχιστον να του αναγνωρίσετε ότι είναι έστω τζέντλεμαν!

4. Δεν θέλω μόνο sex από σένα: Παρατηρείστε απλά πότε θα ακούσετε τη φράση αυτή! Μα φυσικά μόνο πριν κάνετε για πρώτη φορά sex, διότι μετά δεν υπάρχει λόγος να σας την πει! Το συγκεκριμένο είναι πολύ κλασικό ψέμα των αντρών προκειμένου να καταφέρουν να ρίξουν μία γυναίκα, με την οποία ασχολούνται καιρό, αλλά καθαρά και μόνο λόγω εγωισμού γιατί όντως το μόνο που θέλουν είναι sex! Οπότε λοιπόν, αν το ακούσετε αυτό από άντρα, να ξέρετε ότι αυτό ακριβώς θέλει από εσάς! Είναι στο χέρι σας τι συνέχεια θα δώσετε…

5. Πάντα φοράω προφυλακτικό: Ναι και ο Άγιος Βασίλης υπάρχει! Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν άντρες που όντως βάζουν προφυλακτικό, και μπράβο τους, αλλά όταν του ζητήσετε να φορέσει και εκείνος δεν έχει μαζί του αλλά σας διαβεβαιώνει ότι πάντα φοράει και πρώτη φορά του συμβαίνει να ξεχάσει, να ξέρετε ότι δε φοράει ποτέ και απλά σας δουλεύει! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να έχετε εσείς πάντα μαζί σας, δεν είναι κακό, γιατί πραγματικά και μόνο η εκφασή του όταν του το εμφανίσετε, αξίζει τον κόπο!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook