Τα 12 ζώδια διαλέγουν παραλία!

τα-12-ζώδια-διαλέγουν-παραλία-546581

Η παραλία που διαλέγουμε να πάμε συνήθως έχει κάτι ξεχωριστό που μας «τραβάει» περισσότερο από τις άλλες παραλίες.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα… θαλασσινά γούστα κάθε ζωδίου:

ΚΡΙΟΣ

Όπου υπάρχει δράση και κινητικότητα, ένας Κριός αισθάνεται έτοιμος να συμμετέχει.

Με απαραίτητα αξεσουάρ τις ρακέτες και τη μπάλα του βόλει, αναζητά εκείνες τις παραλίες που θα μπορέσει να επιδοθεί στα καλοκαιρινά σπορ. Η θέα του φιλέ και η δραστηριότητα στην άμμο, τον κάνουν να αισθάνεται την αδρεναλίνη που ανεβαίνει, οικτίροντας σιωπηλά τους αραγμένους στην ξαπλώστρα, καθώς σκύβει να μαζέψει το μπαλάκι από τις λίγες πάσες που του ξεφεύγουν. Σπορ, ζωή και κίνηση για τους Κριούς, που η ησυχία τους κάνει να βαριούνται αφόρητα βρίσκοντας τρόπους διαφυγής, ακόμα και αν χρειαστεί να πετάνε βότσαλα στη θάλασσα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ απόστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ωραία η ηλιοθεραπεία, η χαλάρωση, η καλλιτεχνική έμπνευση και ο ερωτισμός, αλλά αν δεν υπάρχει και μια καντίνα για ένα πρόχειρο γεύμα, οι Ταύροι δυσκολεύονται να απολαύσουν το μπάνιο τους. Οι ερημικές παραλίες γι αυτούς, μοιάζουν με δοκιμασία στέρησης από τις γαστρονομικές τους ανάγκες που ουδόλως έχουν τη διάθεση να πράξουν. Κατά βάση ανθεκτικοί και υπομονετικοί, διαλέγουν οποιαδήποτε παραλία, αρκεί να ικανοποιεί την αισθητική τους και να υπόσχεται κάλυψη των αναγκών τους. Αν υπάρχει κοντά και ένα ταβερνάκι, οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για έναν Ταύρο, που δεν αφήνεται ποτέ στην τύχη, ρωτώντας από πριν και εξασφαλίζοντας τις ορέξεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα διαλέξει την πιο κοσμική παραλία, εκείνη που θα μπορέσει να δανειστεί το περιοδικό ή την εφημερίδα του διπλανού, αν δεν έχει φροντίσει για τις δικές του. Θα πιάσει κουβέντα με όλους τους λουόμενους περιμετρικά της δικής του θέσης, ενώ θα φλερτάρει οπωσδήποτε αν του δοθεί η ευκαιρία. Ένα μπαρ με μουσική και παγωμένα ποτά είναι στις κύριες απαιτήσεις του, ενώ οι επικοινωνιακές ανέσεις ξεπερνούν τις πρακτικές. Φροντίζει πάντα να φαίνεται το βιβλίο ή το έντυπο που διαβάζει, προκειμένου να έλξει μια συζήτηση, ενώ θα φτιάξει τις καλύτερες παγίδες στην άμμο για να απολαύσει τα στραβοπατήματα των περαστικών. Επιλέγει παραλία με όνομα που αναγράφεται σε ταμπέλα, ταυτιζόμενος απόλυτα με αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλοί Καρκίνοι κρύβουν μέσα τους την περιπέτεια, περισσότερο όμως σε εξερευνητική μορφή, παρά σε πρακτική. Αναζητούν ήσυχες παραλίες με αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής. Μαγεύονται από την ιδιαίτερη φύση και είναι ικανοί να θυσιάσουν τη τεμπελιά τους, στη θέα των καταπράσινων νερών που βλέπουν από ψηλά, ακόμα και αν διστάζουν να κατέβουν το κακοτράχαλο μονοπάτι. Η παραμονή τους στην παραλία είναι μια μικρή ανάμνηση που κλείνουν σε φωτογραφίες, ενώ κουβαλούν την οικογενειακή περιποίηση, εφοδιασμένοι με θερμός, ταπεράκια και ομπρέλες. Όσο περισσότερη φύση υπάρχει γύρω, τόσο πιο πολύ ξεγελιούνται τα παράπονα και η δυσφορία τους. Οι παραλίες με φυσικές εναλλαγές γίνονται καταφύγιο για έναν Καρκίνο, που τελικά είναι αυτό που αποζητά.

ΛΕΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση μια παραλία με ανέσεις πλήρως οργανωμένη, όπου θα μπορούν να αλλάζουν σε καμπίνες τα εντυπωσιακά μαγιό τους, θα καλύπτουν τα κεφάλια τους στην σκιά της ομπρέλας και θα απλώνουν τα κορμιά τους σε ξύλινες ξαπλώστρες με μαλακά μαξιλάρια.

Για τους Λέοντες η παραλία είναι προέκταση των καθημερινών ανέσεων, ενώ κάτω από τα πανάκριβα γυαλιά τους, δεν επιθυμούν να βλέπουν βότσαλα και φύκια. Οι πιο ριζοσπαστικοί θα δοκιμάσουν τα extreme sports προς επίδειξη, ενώ πληρώνουν αδρά για μια χλιδάτη παραμονή. Αποκορύφωμα η βόλτα με το θαλάσσιο ποδήλατο, αισθανόμενοι πλήρεις και λατρεύοντας την παραλία με την χρυσή άμμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ψάχνουν για παραλίες που πληρούν τις σχολαστικές τους επιθυμίες. Μένουν μακριά από όσες δεν διαθέτουν ξαπλώστρες υπολογίζοντας τα μικρόβια της άμμου. Εναλλακτικά προτιμούν όσες έχουν βότσαλα, σκεπτόμενοι πάντα πρακτικά, μαζεύοντας πέτρες για διάφορες χρήσεις. Δεν ρισκάρουν σε βουτιές κοντά σε βράχους με αχινούς, ενώ κουβαλάνε μαζί τους ολόκληρη τσάντα με πρώτες βοήθειες, για παν ενδεχόμενο. Οι ιδανικές παραλίες είναι εκείνες που έχουν πολλά δέντρα με σκιά, για να κάθονται από κάτω μαζί με τα τεράστια καπέλα τους τύπου παναμά. Η επιλογή τους μοιάζει με μικρή οικολογική απόδραση, μαζεύοντας και όλα τα σκουπίδια.

ΖΥΓΟΣ

Η επιλογή παραλίας για έναν Ζυγό, είναι ότι και η αγορά ενός διάσημου πίνακα από έναν νεόπλουτο. Δεν ξέρει ποτέ τι θέλει, ξέρει όμως τι δεν θέλει. Είναι ανοικτός σε όλα αρκεί να συνδυάζει πολλά. Η ιδανική παραλία για έναν Ζυγό είναι αυτή που θα συναντήσει τουλάχιστον δύο celebrities, που θα μπορεί να κινηθεί άνετα χωρίς ταλαιπωρία, αλλά που θα μπορέσει να βρει και ησυχία για να κάνει τις ασκήσεις Yoga που αποστήθισε τέλεια. Όχι δεν θέλει τα μάτια των άλλων πάνω του, θέλει όμως τα δικά του σε οτιδήποτε κινείται γύρω του. Λατρεύει τις ερημικές παραλίες αρκεί να μείνει λίγο και να πάει με σκάφος. Χρειάζεται ησυχία, άνεση και επικοινωνία, γι αυτό είναι αναγκασμένος να δημιουργεί τη δική του παραλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί αρκούνται στη μαγεία της φύσης, που είναι ίσως και η μόνη τους αναζήτηση στην επιλογή της παραλίας. Η ανάγκη τους να διεισδύσουν στις μυρωδιές που σμίγουν με την αλμύρα, να ξαπλώσουν χωρίς πετσέτα στην άμμο ή στα βότσαλα και να μαζέψουν αχινούς σε μια γωνιά, γεμίζει τις μπαταρίες τους στο έπακρον. Αναζητούν παραλίες με σπηλιές προς εξερεύνηση, ποτάμια, φυσικά τρεχούμενα κάλλη, ενώ σπάνια αποχωρίζονται τα νερά τους. Δεν τους ενδιαφέρει καμία άνεση, ενώ είναι ικανοί να γυρίσουν σαν ναυαγοί με ένα φίδι στο χέρι τους. Πας μαζί τους και μένεις μόνος σου στη μεγαλύτερη διάρκεια ενώ, εκτός από το μαγιό τους, δεν χρειάζεται να κουβαλάνε πράγματα, τα οποία για άλλους είναι αναγκαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βουτήξουν στην περιπέτεια. Εξιτάρονται με παραλίες που έχουν jet ski και κανό και τρέχουν να επιδοθούν σε δραστηριότητες. Πετάνε τα βέλη τους δεξιά και αριστερά σε οποιαδήποτε μορφή και ξεχωρίζουν από τις γκάφες, τις πλάκες και τις φωνές τους. Φυσικά χρειάζονται παραλίες με κόσμο για να μπορούν να δράσουν, ενώ κουβαλάνε και το τάβλι συνδυάζοντας ηλιοθεραπεία και παιχνίδι. Όταν εξαντληθούν σωματικά, αράζουν στο μπαρ και απολαμβάνουν σφηνάκια με λογοπαίγνια. Κάθε παραλία που μπορεί να τους προσφέρει έδαφος να εκφραστούν, γίνεται γι αυτούς ιδανική. Το μπαλάκι από τις ρακέτες που έρχεται πάνω σας, είναι πολύ πιθανόν να ξεκινά από τα χέρια ενός Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοιτάνε που πάνε οι πολλοί για να αποφύγουν τέτοια μέρη. Οι Αιγόκεροι επιλέγουν μοναχικές και απόκοσμες παραλίες. Είναι ικανοί να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα, προκειμένου να απολαύσουν την ιδιαιτερότητα του να είσαι με ελάχιστους σε μια παραλία. Λάτρεις του γυμνισμού και της αναρρίχησης πάνω σε βράχους, στεγνώνουν όρθιοι σαν σημαίες που κυματίζουν ψηλά. Συνηθίζουν να σκαρφαλώνουν ενώ όλοι οι άλλοι ξαπλώνουν στην ακτή. Συχνά συλλογίζονται πάνω στα βράχια, κουβαλώντας μόνο τις έγνοιες τους.

Μαθαίνουν κάθε απόμακρη παραλία αλλά δύσκολα την αποκαλύπτουν, διαφυλάσσοντας το ρόλο του Ροβινσώνα. Για παρέα δεν κάνουν, αλλά για συντροφικότητα είναι ιδανικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδιαιτερότητα των Υδροχόων είναι πως γίνονται ευτυχείς σε ερημικές παραλίες με αρκετό κόσμο, σε μια κοινοβιακή ζωή. Οι παραλίες που γεμίζουν σκηνές αποτελούν γι αυτούς πρόκληση, ενώ η σχεδόν ομαδική ζωή τους εξιτάρει. Απολαμβάνουν να μένουν ως το βράδυ ή για ημέρες, να ανάβουν φωτιές, να τραγουδούν με κιθάρες, ακόμα και να μαγειρεύουν σαν τους πρωτόγονους, σε σύγχρονα τσουκάλια. Επιλέγουν παραλίες που τους απελευθερώνουν, κυκλοφορώντας με σαλβάρια και μαντήλια, δημιουργώντας μια άλλη σύντομη ζωή.

Η δική τους περιπέτεια είναι η επαφή με τη φύση και τους ανθρώπους, σαν πλανόδιοι νομάδες, που αποδρούν για λίγο με φίλους σε μια ιδανική καλοκαιρινή παραλία.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκείνο που θα εξασφαλίσει ένας Ιχθύς για να διαλέξει την παραλία του, είναι ο θαλάσσιος πλούτος της και γενικότερα ότι υπάρχει κάτω και μέσα στα νερά της, παρά στην ακτή της.

Οι Ιχθύες λατρεύουν να κολυμπάνε και να επιδίδονται σε κάθε είδους ψάρεμα. Προτιμάνε παραλίες που θα μπορέσουν να απολαύσουν έναν πλούσιο βυθό με τη μάσκα, ή να αλιεύσουν ψάρια που θα φάνε με την παρέα τους. Η παραλία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη χωρίς πολύ κόσμο, για να μπορούν να αμολήσουν τη φαντασία τους, να μαζέψουν κοχύλια και να κλείσουν τις ευχές τους σε μπουκάλια. Εννοείται πως δεν φεύγουν πριν το ηλιοβασίλεμα και δεν πατάνε σε παραλία, από την οποία δεν θα μπορούν να το απολαύσουν.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook