Τα φρουτάκια «δίνουν και παίρνουν» στο Ηράκλειο | Μάζεψε τρεις η Αστυνομία

τα-φρουτάκια-δίνουν-και-παίρνουν-στ-18713

froutakiaΣε τρεις συλλήψεις προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία στο Ηράκλειο, σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος με «φρουτάκια».

Αναλυτικά: 

Συνελήφθησαν, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 42,45 και 46 ετών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών και 42χρονη ημεδαπή διότι στερείτο άδεια εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας των 45χρονου και 46χρονου, οι οποίοι και κατελήφθησαν, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν παιγνιομηχανήματα με λογισμικό απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, ενώ ο 42χρονος συλληφθείς κατελήφθη να μετέχει ως παίχτης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία επτά (7) ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, τα οποία ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες του καταστήματος και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook